Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Příjímací řízení 2013

Zdravim Vás budoucí kolegové, chci se s Vámi podělit o mé zkušenosti s příjímacím řízením pro Prahu. Přihlášku jsem si podával už asi před TŘEMI měsíci. Za asi 3 týdny od podání přihlášky jsem se měl dostavit na psychotesty. Mezi psychotesty a fyz. testy uplynul další cca měsíc. Zdravotní byly před týdnem a musím říct, že celý tento proces je až zbytečně dlouhý. Nechápu jak to takhle může fungovat. Když něco chcete po personálním oddělení tak vás odseknou s tím, že mají momentálně "hromadu práce" a že se vám ozvou sami. Proto se obracím na Vás. Co mě čeká teď po všech testech a hlavně za jak dlouho? Slyšel jsem něco o nějakém pohovoru? Je to pravda? (počítám, že od zdravotních testů po "kurz zbraně" uplyne minimálně další měsíc.) Líbí se mi systém, který letos funguje při výběrovém řízení pro Středočeský kraj. Kamarád, který si podával přihlášku ve stejný den jako já, měl hned za týden psychotesty, které dělily od toho jeich "příjímacího kempu" 3dny! Takže během týdne měl všechny 3 zkoušky za sebou. Týden x 3 měsíce to je slušný rozdíl. Jaký je na to Váš názor? Děkuju za všechny zprávy.
COLE :: Datum založení: 26. 09. 2013 :: celkem 22 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STRANIX 19:22:46 29. 11. 2013
default.png
Já si podával přihlášku 4.11. Teď ve středu 27.11. se uskutečnilo výběrové řízení s tím, že do týdne dají vědět těm, kteří uspěli. Psychické a fyzické testy očekávám nejdřív napřesrok :D. Mimochodem, podle Vašich zkušeností, dělají se nejdříve psychické nebo fyzické?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X502 20:04:53 06. 10. 2013
default.png
Rozhodně na nic nečekejte, já si podal přihlášku v HK. Po týdnu jsem si zavolal a dostal jsem termín na psycho, jakmile přišlo, že jsem uspěl, tak jsem zase volal, fyzické byli další den. V cca 10 ráno jsem volal, že jsem uspěl na fyzických, bylo úterý a zdravotní mě dali na čtvrtek. Teď už jenom čekám na výsledky zdravka. Takže VŘ se dá zvládnout cca do 14 dnů plus čekání na výsledky zdravotních.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEPA 18:57:16 03. 10. 2013
default.png
Tak to mám ještě relativně dost času.:D Ale čím dřív to bude, tím lépe. Přihlášku jsem podal do Královéhradeckého kraje, tak uvidíme jak to všechno dopadne. Děkuju za informace a taky přeju hodně zdarů! Ať se ti to ještě letos povede!! ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COLE 22:51:23 02. 10. 2013
default.png
Zdravim, haleď přesný termín ti nikdo neřekne ale počítej tak nějak + - do měsíce od podání přihlášky. Neboj, personální tě budou dostatečně brzo informovat :) Taky záleží kam sis přihlášku podal, jestli pro Prahu, nebo pro nějaký jiný kraj. Jak jsem psal u mě to řízení trvá už přes 3 měsíce. Teď čekám už 14 dní na výsledky ze zdravotních a stále nic. Budu rád když nastoupím ještě letos :D Přeju hodně štěstí při testech ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEPA 20:09:28 02. 10. 2013
default.png
Chtěl bych se zeptat, přihlášku jsem odevzdal tak zhruba před týdnem. Jak dlouho teď budu čekat než mě pozvou na psychotesty. Dík za odpověď!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 12:22:08 02. 10. 2013
default.png
Proto jsem rád že na svém oddělení mám šéfa zapáleného do práce a který se snaží aby to naše zaprděné OOP pracovalo pro lidi. Někdy mě to jeho zapálení až se*e ale když se podívám co mají jinde, je to zlatej chlap a pokud to jen trošku jde tak všechny přesčasy proplácí :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANM 07:41:04 02. 10. 2013
default.png
HAMMER [2013-10-01 20:13:33]: Nejhorší je to , že to vyšší patro těm je jedno co ty tam dole děláš hlavně výsledky, ale že máš rodinu a chceš volno atd to nikoho nezajímá a pokud cheš volno tak stejně musíš počítat s tím že ho nedostaneš atd. Civil je pohodička sranda atd , ale dnes je málo firem které se nepoloží nebo by Ti zaplatili včas. Ta mafie jak píšeš s tím nikdo nic neudělá zbavíš se jednoho příjde to samé v bledě modrém jenom se jinak jmenuje atd ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:13:33 01. 10. 2013
default.png
HAMMER [2013-09-30 18:53:28]: Jo, s tou vojnou to je to samé: utrpení na denním pořádku, nepohodlí, už jen ten svinský mudůr - hlavně ty tesilky kalhoty, teplo, zima, déšť, fujavice a ty furt venku, čím horší podmínky, tam tě pošlou, odkud všude utíkají tam musíš lézt bez ochranných prostředků, tohle z děcek udělá chlapa. Taky za dva týdny zažije jeden tolik, co jiný nezažije v céčku za celý život.
Ale srovnávat civil a policii, to nejde. V civilu je to pohodička, u policie nervy, nervy, nervy. Samozřejmě že drtivá většina nervů je zbytečná protože je s darebáckým a neschopným vedením, ale když jsme všichni, co jsme odešli, byli v civilu, všichni to máme stejné: obrovská úleva. Svoboda, pohoda, sranda. PČR není normální firma, to hořejší patro, ONI, je mafie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANM 19:06:17 01. 10. 2013
default.png
Tu práci musíš dělat z Lásky :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COLE 18:49:19 01. 10. 2013
default.png
Díky moc chlapi za zprávy. Taky toho za sebou moc nemam, když to vezmu dohromady tak mám za sebou asi rok práce jako dělník. Což taky neni s maturitou to pravý vořechový. Do budoucna si chci ještě ve volném čase udělat vysokou aspoň Bc. člověk dneska nikdy neví, kdy se mu to bude hodit. Otec je u PČR přes 10let takže tak nějak vim o čem píšete a do čehu jdu. Pravda je taková, že dneska to ani v soukromým sektoru neni nějaký slavný. Když už je nějaká rozumná práce např. v mém oboru, tak chtějí praxi minimálně 3 roky. A kde to ten člověk má vzít? Všechno má svý pro a proti. Chtěl jsem jít od mala k hasičům, ale došlo mi, že bych na to nejspíš neměl žaludek. Ty kluci si taky zažívaj svý. Doufám, že Vám aspoň přidaj, když už to stojí za *****. (podle pana Ing. Peciny by se tak stát mělo :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio