Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Prezidentské schizma: Lessy je zpět! (REDAKCE)

Prezidentské schizma: Lessy je zpět!
Jeden ze dvou - Martin Červíček
Foto: ilustrační

Ministr vnitra dnes vrátil policejního exprezidenta Petra Lessyho do funkce, takže má policie v této chvíli dva policejní prezidenty, protože Martin Červíček ve funkci také zůstává. Lessy setrvává v této chvíli na dovolené, dokud se nerozhodne, kdo z prezidentů stane definitivně v čele policie. O tom ale rozhodne nejspíš až nový ministr vnitra.

Autor: redakce
Publikováno: 03. 12. 2013
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BADBOY 11:56:59 07. 12. 2013
default.png
CATANI [2013-12-03 20:36:47]: Ahoj, já jsem moc rád, že to takto dopadlo... Když bordel, tak jako u nás v kravině :). Jinak Tvá narážka na Prahu... Je dle mého názoru mimo celé vlákno, ale pokud si to chceš jít do Prahy, tak pojď... Do Prahy tě každý pustí... Tak krásné svátky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:00:40 06. 12. 2013
dax.jpg
S tím názorem jsme na tom stejně, taky občas něco plácnu, ale sílu k tomu pozorovat ten hnus už nemám skoro žádnou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:54:52 06. 12. 2013
Andras.jpg
Mě spíše fascinuje jiná věc. V zahraničí mají pevnou koncepci policie v horizontu +- 15 let. My máme koncepci na +- JEDEN rok, nebo do změny policejního prezidenta. Tak či onak, já už mám sílu jen to pozorovat a občas říci svůj názor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 11:44:48 06. 12. 2013
martoo.jpg
Od začátku bylo každému, kdo se trochu v trestním právu orientuje, jasné, že se Lessy nedopustil jednání, které naplňuje všechny znaky skutkové podstaty trestného činu. Pokud se dopustil nějakého jednání, tak maximálně kázeňského přestupku. Že se toho držel GIBS jak hovno košile, se nedivím, ale spíše nechápu dozorujícího státního zástupce.

Už z médií je vidět, jak se to snaží řešit - vyštípat Komárka a kdo z duelu Červíček x Lessy prohraje, vystřídá ho. Osobně bych si vsadil na to, že Červíček to vyhraje..

Vždyť je to furt dokola. Někoho sundat, dát ho jinam a místo něj nasadit někoho jinýhu, vyměnit náměstky PP s krajskými řediteli a naopak. A výsledek? Nehorázně drahé přesuny, protože každý má nějakou svojí "koncepci" a své "věrné" a to stojí prachy navíc.

Jaktože Červíčka na pozici policejního prezidenta dosadili tak rychle po propuštění Lessyho ze služebního poměru? Proč Lessy nebyl, jak je tomu obvyklé při trestním řízení vedeném proti příslušníku bezpečnostního sboru, postaven mimo službu, ale propuštěn ze služebního poměru? Proč Červíček po tak krátké době svého působení na pozici policejního prezidenta dostal generála?

Vždyť je to celé komedie, která už dávno přesáhla rovinu zákulisních bojů. Už se ani nikdo neobtěžuje tím, že by to držel pod pokličkou a vyhlašoval pouze obecná stanoviska.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 09:17:55 04. 12. 2013
john158.jpg
Nejdrsnější hardcore je to, že Policie jako ozbrojený sbor, byla v podstatě ukradena několika křivákomanagery napojení na politickou mafii. Proto to dnes vypadá tak jak to je..Policejní prezident je prostě loutka a ať se nám to snaží zatajit, občas to vyleze na povrch..a nejhorší na tom je to, že s tím nikdo z nás nemá chuť a sílu něco dělat..
Červíčka nemusím, protože se snaží být až moc líbivej a jeho napojední na ODS je více než zřejmé..Lasieho taky nemusím, je to křivák a šikanér..a holt neumí tancovat mezi vajíčky..
Role GIBS v tomto celém případě tomu dává punc banánové republiky..Nezaráží mně že byli tak snaživí v případě Lasieho, ostřížím zrakem koho si vyhlídnou nebo dostanou úkolově ten se zapotí..a pokud nemá pod polštářem aspoň půl míče z pokut ( to byl vtip ) je asi bez šance..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 01:49:01 04. 12. 2013
dax.jpg
Chlapci nerozčilujte se, chce to klid a hlavně neztrácet víru v zázrak. Zachránit nás může už jenom "Vítězný únor".
Naprostý souhlas s Catanim. Lokajové, jako Červ a jemu podobní, kteří snad ani netuší co je podstatou a obsahem slova čest a chlapská hrdost, jsou rozlezlí v celé této republice, ve všech odvětvích, firmách, organizacích. Tak proč by měla být policie vyjímkou. Systém, který je z podstaty založený na podvodu,oblbování,pozlátku,intrikách a zisku za každou cenu jim hraje do karet a dává zelenou. Proto tak, jak píše Catani, není třeba se tomu divit. Tak, že zvesela do budování rozvinutého česko-mafiánského kapitalismu vstříc světlým zítřkům... a na nějakou reformu policie, jak správně doporučuje Hammer zapomeňme. To by musela přijít reforma celého státního systému, něco na způsob demokracie typu Islandu a pod. a to zcela jistě v české kotlině nehrozí, tak, že zbývá jedině ten "vítězný únor" he he

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 22:39:33 03. 12. 2013
default.png
CATANI [2013-12-03 18:57:24]: Že v čele policie stojí takový ničema, to by ještě nebyla taková hrůza, ale kolik jich je všude jinde! :)))

To Karl: na co o 3000 policistů více? Zvýší se počty, přidělají automaticky spisů. Jak by jinak ta banda darmožroutů nad váma obhajovala svoji existenci?

Jediné řešení: rekonstrukce policie, nebo chcete-li reforma. Z každého páru managerů dva zastřelit, co kulka to o jednoho lumpa méně, a tvrdě vyžadovaz zájem o práci, aktivitu a kreativitu. Ode všech a na všech úrovních. A jen podle ní posunovat lidi výše.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 21:44:37 03. 12. 2013 blokovaný
Karl.jpg
Červíček za svého působení, zvýšil počet policistů o 30 :-)))) Dement. Je jich potřeba min. 3000 !!! Když jsem poslouchal jeho "obhajobu", tak to bylo jen JÁ jsem udělal, JÁ jsem zařídil atd. Samolibý ješitný chudák.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 21:04:48 03. 12. 2013
default.png
To není o plusech a mínusech. Ani o tvých sympatiích. Mých né, já totiž jsem dalek k jakýmkoliv sympatiím k takto vysokým managerům. Prostě slušný, poctivý a čestný člověk nemůže v tomto systému dosáhnout na takový post a postoj současného pol. prezidenta, to dokazuje. To je o lidské cti, když něco veřejně slíbím, tak buď jsem čestnej chlap nebo Langerův vděčný sluha. Takže čemu se vlastně divím. A dost nebo si už GIBS brousí zuby. Za Lessyho by si je tolik nebrousili.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 20:36:47 03. 12. 2013
default.png
PIM-BURGER [2013-12-03 19:47:16]: No loutkou, který řekl, že za takových podmínek prostě policie pracovat nemůže. Přišel Červíček a celá republika pustila krev, aby v Praze bylo blaze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio