Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak se bránit proti drzostí dětí?

Zdravim. Mám takovou otázku, jelikož už je dostupná silvestrovská pyrotechnika tak si s tím děti hrají a neustále nám s tím bouchají u baráku (nechápu jak jim to můžou v obchodu prodat). Když je člověk upozorní aby s tím nebouchaly tak jsou ještě drzý a posílají vás do zadní částí a i používají slovník s pohlavními orgány. Žádám o radu jestli je nějaká možnost jak docílit toho aby člověk takový děti mohl usměrnit. Děkuji za rady.
MAREK84 :: Datum založení: 19. 12. 2013 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 14:10:05 02. 01. 2014
john158.jpg
je potřeba je přestupkově potrestat, v nejhorším aby to spadlo na 49/1c. No a nebát se a nekrást..
PS: Za facku do krimu ? ale to je přece novinářská idiocio hypotéza..
1)nesmí z toho být ubližovačka a výtržko pak je to v klidu..
2) kdo nemá koule působit vlastnoručně, ten je šplíchne nějakým slzotvorným parfémem..
Já osobně jsem taky krotil holýma rukama, a je pravda co píše strejda Hammer, do dneška mně zdraví s respektem..:)
PS : Není nic horšího než salónní humanista/policista :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 09:54:37 31. 12. 2013
default.png
HAMMER [2013-12-30 06:46:37]: tak to netrvalo dlouho a už si na mě do mých zpráv stěžuje jakýsi take-nezapominame že prý co si to dovoluji protože děti se nefackují... :D :D :D a měl jsem najít toho rebela co vzal odvahu do svých rukou když děcka ho posílají do p*dele když jim slušně poví aby mu pod okny nedělali bordel..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:46:37 30. 12. 2013
default.png
DAREUS [2013-12-29 17:10:01]: No promiň, ale i ten snad úplně nejblbější polda musí vědět, že náhrada tatínka se dělá samozřejmě mimo kamery. Je vidět, že o tom jen řečníš, ale zkušenost asi žádná.
Já ti přesně řeknu, jak to s takovým nespratníkem probíhá:
- první facka: já to řeknu tatínkovi
komu to řekneš? Druhá facka.
- tatínkovi
- komu to řekneš - třetí facka
- já chci jít domů.

A je po hrdinovi.
Dále: opakovaně se mně osobně (nebudu uvádět příklady kolegů) stalo, že později mi ti kluci sami řekli, že to bylo tvrdé, ale férové a že si to zasloužili. Dva z nich mě přímo přiznali, že nebýt mě a mého přístupu, skončili v krimu. Vzhledem k tomu, že těch maníků bylo do deseti kusů za dvacet let služby a zbytek si dal říct jinak, nechce mě snad někdo označit za mlátičku, co?

Víš o čem to je? Mladý muž (i kluk) potřebuje vzor, autoritu v tátovi. Někteří otce ani nemají, jiní jen napodobeninu. Umět s nima promluvit a taky je proplesknout, když už je opravdu potřeba (opakuju opravdu potřeba), zaručuju ti, že tě budou nadšeně zdravit ještě po letech.

Mám ale i osobní opačný případ: dědáčkové jedné bratrské partičky, kteří přišli o otce na železničním přejezdu (sem ho osobně sbíral) přišli za mnou, abych jim přemaloval fasádu, že matka na ně nestačí a oni se o ně bojí. Dělali hrozný binec tehdy s fechtlama. Hlavně jezdili ty hověziny ale hodně nebezpečně. Dodneška si nedovedu vysvětlit, proč jsem to neudělal, za rok se ten jeden zabil v autě a oba bráchy v něm trochu zramoval - předjížděli před vrcholem kopce - adrenalinový zážitek prej. Od té doby o nich není slyšet. Mrzí mě to, jako ovčácký pes jsem svoje ovečky neochránil, prostě jsem se na to vyfláknul. Stačilo pár neškodných facek do rozjívené hlavy, doprčic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 21:05:24 29. 12. 2013
dax.jpg
MAREK84 v dnešní době bohužel dělat nemůžeš nic, pokud nechceš čelit problémům s rodiči těch spratků, úřadům s psudohumanistickými postoji všemožných lidských práv, nebo mstivých nájezdů kamarádů těch spratků. Je to ve většíně případech přesně tak, jak píše Dareus. Ber to jako daň za svobodu a demokracii, kde si každý může dělat co chce, hlavně,že nám tady nevládnou komunisti...he he
Dneska tě můžou pomalu zavřít i za to když propleskneš svoje vlastní dítě, až tam jsme to dopracovali...he he

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 17:32:48 29. 12. 2013
default.png
jak říká hammer, dobře mířená facka je argument proti kterému nic nenaděláš.. Nejlepší je opravdu proplesknout. Když to dají na Policii a bude tam trošku rozumný policajt tak to udělá stejně jako já, že právo zůstane právem slepé ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAREUS 17:10:01 29. 12. 2013
default.png
Dobrá rada nad zlato aneb do krimu rovnýma nohama ;-) Doporučuji propleskat v blízkosti nějaké průmyslové kamery a pak si jenom sbalit věci a čekat na zazvonění :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:03:07 29. 12. 2013
default.png
Volat MP je vynikající nápad aneb jak naučit malého smrada, že se mu nemůže nic stát. Jak píše Kosi, v klidu přijdu na místo a bááác jednoho přes hubu až mu vyletí sopel, v klidu čelem vzad a zdar děcka. :D Nepamatuju se, že by se s náma někdo matlal. Frajeřinu dělat můžeš, ale musíš ji být schopný následně uboxovat. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSI 14:53:26 29. 12. 2013
default.png
Propleskat, ono je to mnohdy to jediný, co na dnešní děcka platí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAREUS 14:22:00 29. 12. 2013
default.png
Volat MP....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio