Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přípravný kurz

Zdravím Vás dámy a pánové. Téma trochu z jiného soudku. Pouze orientačně, a prosím bez zbytečných uštěpačných poznámek od lidí, kteří by o to neměli zájem,se chci zeptat těch, kteří uvažují o povolání policisty/tky, zda by stáli o to, kdyby se spustil něco jako přípravný kurz. Obsahem by bylo postupné seznámení se s činností Policie a jejich jednotlivých útvarů ( OHS, MOP, PMJ), detaily k průběhu přijímače (zkouška fyzických testů, psychických testů - pod dohledem psychologa, zásadní praktické rady), studia na ZOPce a následné praxi. Forma kurzu ještě není ucelena, ale obecně by se jednalo o jeden velký ucelený balík informací, po kterých se zde i na jiných diskusích fórech pídíte. Cena kurzu ještě není stanovena. Vše by se odvíjelo od počtu zájemců atd. Kurzem by provázeli lidé, kteří mají s celým tímto procesem nedávné a nemalé zkušenosti. Poslední věc kterou zmíním je, že velký prostor by byl věnován diskusím. Záměrně zde neuvedu žádný kontakt, abych nebyl obviněn ze spamování či podobně. Pokud bude zájem o spuštění takovéhoto projektu, budu podle toho reagovat.
MASHAK :: Datum založení: 14. 01. 2014 :: celkem 16 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEKTA 13:16:37 20. 01. 2014
Sekta.jpg
Pro Hammer
Taky za sebou nemám ZVS a neměl jsem s tím sebevětší problémy, určitě ale souhlasím s tím že někteří by tu vojnu opravdu potřebovali, né kvůli buzeraci, ale kvůli morálce a slušnému chování..Naopak zase musím říct, že jsou i jedinci kteří ZVS za sebou mají a v ničem jim neprospěla..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 13:11:38 20. 01. 2014
Sekta.jpg
Nápad to určitě špatný není, ale určitě by bylo fain všem zúčastněním na začátku říci, jaká je realita u PČR..Pokud k tomu přispějí svou účastí součastní příslušníci PČR jedině dobře..Jen buďte opravdu upřímní a nemažte nikomu med okolo huby..Neříkám, že vše jen u PČR špatné, ale začátky v této ,,společnosti´´ jsou mnohokrát težší, než kdekoliv jinde..Hodně štěstí všem

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:06:50 18. 01. 2014
default.png
No a jinak pro autora threadu: služba u policie není třepání hrušek, ale vysvětlit co to je za pakárnu, prostě civilistovi, co netuší ani co to je vojna, nejde.
Pokud žiješ doma systémem: "dokud mama funí, zůstaneme u ní" zažiješ patrně abych tak řekl "kulturní šok", kdy ti nikdo najednou prdel utírat nebude a kdy na tebe budou požadavky nejpozději při prvním zákroku jako na zralého chlapa, který se musí rozhodovat sám a zvažovat strašnou spoustu věcí, než mít jen čárku pro lumpa nad sebou. Každopádně přeju u policie všecko jiné než jsem měl já - tzn. jen to dobré.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:01:57 18. 01. 2014
default.png
BIKERKA [2014-01-17 12:16:15]: Tak s realitou se jistě seznámíš osobně, ale v dohledné době při téhle organizační nefunkční struktuře policie, kdy si každý debil na každém sebebezvýznamějším vedoucím místečku dělá ale lautr co chce a není to zrovna ve smyslu ativity a potírání zločinu, ale spíše totálního nezájmu o všechno, vynechej slovo ráda. To, co zažiješ, bude nechutný šok. Doporučuju jít připraven na nejhorší a ničemu se nedivit. Pokud chceš skutečně lidem sloužit, musíš to dělat na vlastní pěst a budeš s tím mít cvelkem problémy. Počítej raději s tím nejhorším, vždy a pořád. Být překvapen mile není špatné, ale nemile, to naopak není nic moc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 18:10:16 17. 01. 2014
dax.jpg
Pokud to není oficiálně posvěcené a organizačně zajištěné z PČR, tak je to celkem hezký pokus o soukromé podnikání ve službách pro natěšené adepty v duchu dnešní doby.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BIKERKA 12:16:15 17. 01. 2014
bikerka.jpg
CHOPER [2014-01-17 11:21:10]: Jo, to já to určitě úplně nezavrhuju, věřím, že budou tací, kteří to uvítají. Já se s tou realitou ale ráda doseznámím osobně...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHOPER 11:21:10 17. 01. 2014
choper.jpg
BIKERKA [2014-01-17 10:34:04]: pravda je, že základní informace člověk sežene na internetu, ovšem informace jak to doopravdy vypadá na různých pracovištích, to už je těžší, a jak psal kolega dříve, hlavně zájemce především seznámit s realitou. Iluze o práci u sboru mě přešly velice rychle

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BIKERKA 10:34:04 17. 01. 2014
bikerka.jpg
Ahoj, já o práci u policie zájem mám, ale osobně si myslím, že přípravný kurz není třeba. Kdo má zájem, informace o přijímacím řízení a o PČR obecně si může snadno dohledat, ať na stránkách PČR, tady, na personálním osobně nebo kdekoli jinde...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 23:07:12 16. 01. 2014
default.png
MASHAKu, jestli jsi ve služebním poměru, tak v první řadě rychle zapomeň na pojem „cena kurzu“, pokud tedy nechceš dopadnout jako četníci-filmaři nebo bachaři-vyhazovači. Jestli už to máš „ošéfované nahoře“ jako vzdělávací činnost, pak mlčím. Nápad zajisté dobrý a leckterému adeptovi by i pomohl; od personalistů, kteří mají právě tyhle informace poskytovat, se člověk dozví akorát „nevíme, kdy bude nábor“, „vše o testech to máte na internetu“ a „půjdete k pořádkové nebo dopravce a uvidíte sám“. Za nás nebyl ani ten internet, člověk akorát dostal na okresním ředitelství usmolenou A4ku s podmínkami přijímacího řízení. A personalisti odpovídali stejné hovadiny jako dneska, to se nezměnilo. Takže, za předpokladu, že by mi zase bylo 20 let, chtěl bych vstoupit do státních služeb a neměl relevantní informace, klidně bych nějaký ten „seznamovací předpřijímací kurz“ uvítal. A pokud se vám opravdu podaří kurz rozchodit, tak adeptům na četníky natvrdo sdělujte, do čeho lezou. Já se nestačil divit už druhý měsíc po nástupu. Držím palce!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRT-K 16:30:55 16. 01. 2014
default.png
Zajímavý nápad, rád bych se taky zúčastnil, i když jsem už policista. Prostě ze zvědavosti.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio