Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policistka, která zbila spoutaného muže, zůstává ve službě!

Drbani skurvení !!!! Hrdinka zasraná si léčila ego, kunda jedna !!! Hrdinka mlátí spoutaného ... co vy jste za prasata dementní, nemá obdoby !!! DRBANI !!!
KARL :: Datum založení: 21. 07. 2014 :: celkem 54 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 21:56:36 27. 08. 2014
dax.jpg
SVOBODA [2014-08-27 20:28:37]:
Denvere je vidět, že si ve formě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SVOBODA 20:28:37 27. 08. 2014 blokovaný
default.png
JOHN158 [2014-08-26 10:50:58]: 1.GIBS začíná s "výslechem" policistů VELMI POZDĚ po události a tím jim dává DOSTATEK ČASU SI PŘIPRAVIT TU "SPRÁVNOU" VERZI UDÁLOSTI.2."Vyšetřovatelé" GIBSu pak výpověd policistů pouze zapíšou a vůbec nekladou otázky,které vedou řekněme ke zmatení a podřeknutí policistů.Vím například o případu,kdy při pokračujícím podání vysvětlení byla k odstranění rozporu ve výpovědi policisty položena pouze jedna jediná otázka a to taková,že i žák deváté třídy by si dokázal poradit.Mohu říct,že kdyby se nejednalo o tragický případ zrovna,tak bych se takovýmto LAJDÁCTVÍM "vyšetřovatelů" GIBSu asi pobavil když jsem to četl.3.GIBS SE VŮBEC ČASTO NESNAŽÍ ZAJISTIT DŮKAZY A TO KDYŽ NAPŘÍKLAD VŮBEC NENECHÁVÁ DĚLAT ZNALECKÉ POSUDKY NA URČITÉ VĚCI,NEZAJIŠŤUJE ZÁZNAMY Z NĚKTERÝCH KAMER ATD.GIBS TAK NEJEN TEDY NEZVLÁDÁ STAV DŮKAZNÍ NOUZE,ALE DŮKAZY DOKONCE ANI ZAJISTIT NECHCHCE.4.Pokud náhodou nějaký důkaz tak nějak výjde na světlo i bez snahy GIBS,tak se ho GIBS snaží zatajit(fotografie ve spisu které dokazují,že se zákrok odehrál jinak než tvrdí policisté,nebo například zatajuje to,že se na zbrani kterou měl pachatel policistům vytrhnout a ta zbraň pak "sama" vystřelila vůbec nenašel jediný otisk toho pachatele atd.)5.Pokud například GIBS dostane echo,že v nějakých autech(SKPV,PMJ atd.)dochází k násilí,tak není schopná zajistit do těch aut ani odposlechy.To samé se týká služeben,kde je potřeba zajistit důkazy (AUDIO/VIDEO,stopy atd.)PŘÍKLADŮ JAK GIBS DĚLÁ LAJDÁCKY SVOJÍ PRÁCI JE DALEKO VÍCE BOHUŽEL A ASI KAŽDEJ POCHOPÍ,ŽE TODLE NENÍ BLBOST LIDSKÁ,ALE ÚMYSL.....Je však potřeba si zajistit čárky,aby byla vykázána nějaká činnost.Udělá se tedy policista který prodával trávu,vzal 200 Kč úplatek,kradl benzín,zajišťoval pobyt cizincům a podobné BANALITY....Zákony se porušují co je lidstvo lidstvem a policisté nejsou vyjímka a dají se řekněme přivřít oči,ale pokud GIBS selhává u té ÚPLNĚ NEJZÁVAŽNĚJŠÍ TRESTNÉ ČINNOSTI POLICISTŮ,JAKO JE NAPŘÍKLAD POLICEJNÍ NÁSILÍ,NEBO NEOPRÁVNĚNÁ STŘELBA,TAK JE TO PROBLÉM KTERÝ NARUŠUJE TO NA ČEM JE POSTAVENÁ HUMANISTICKÁ SPOLEČNOST.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 10:50:58 26. 08. 2014
john158.jpg
Troufám si tvrdit, že mizivé procento Gibonů jsou zkušení a ostřílení mazáci s perfektním právním vědomím.. zbytek je prostě hrůza a nesahají 6 letému četníkovi ( 5 platová třída)ani na paty..a to nemusí dělat nějaké drsné boty..prostě jim z toho uteče.. protože má víc zkušeností než oni..
Ale : Oni svůj nedostetek zkušeností kompenzují jinak a to především technickými prostředky ( kamera, odposlech, agent atd.)
Jedině na tyhle věci ti poldové vždycky dojedou..není to o tom, že by operativec z gibsu byl Colombo, to se spíš četník chytí svojí hloupostí do pasti..Proto nedělejme hlouposti za které by nás mohli mlet..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVEL-JP 17:50:12 22. 08. 2014
default.png
G3 [2014-08-16 18:54:23]: zřejmě nevíš o čem mluvíš :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 10:26:26 18. 08. 2014
john158.jpg
mlátit spoutaného tak nějak veřejně to je nižžší level. Mlátit ho pěkně někde v ústraní, aby to nikdo neviděl, aby po tom nebylo možné nalézt stopy, to už je vyšší liga !!!!
A co takhle žhavení mozku zvané budík !!!! to je asi ten nejvyšší hardcore level u nás.. po tom se každej přizná..
kam se hrabe pákistánká ISI, to jsou břídilové..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:07:55 17. 08. 2014
default.png
SOMAT2 [2014-08-16 21:27:48]: Tak pokud je článek pravda a ne zase snůška novinářských kachen, ty čtyři zavřít mezi drbany.
Pokud je někdo ožralý a ksindl k tomu, bude samozřemě na policaty řvát a nadávat atd atd. Tohle je první věc, které si polda nesmí všímat a k tomu prochází jistě odpovídajícími psychotesty. Pokud se tako drban chová, nenápadně se mu přitáhnout pouta hned na začátku a bolest přehluší jeho další aktivity a chce jen jedinou věc a to povolit klepeta. Když dotyčný vidí, že si ho nikdo nevšímá, často zklapne sám. Když je moc hlučný a ruší už kdekoho, prostě se zavře někam, kde není slyšet.
Bez ohledu kamera nekamera, mlátit spoutaného, protože nadává, český četník nesmí. Kór když ještě vidí, že spoutaný je tak ožralý, že nic necítí. Když už úder, musí mít oprávnění a taky efekt, ne že se tam bude do něho mydlit a nic.

Protože prvním zákonem policie je kolegialita. Pokud dělám excesy, ohrožuju své kolegy, co se těch excesů neúčastní. Na tom oddělení musela být kurevská parta, když si s takovýma nedokázala sjednat pořádek. Zbytek oddělení tvrdě rozprášit. Určitě nesloužili s jedním par%tákem ale co služba s někým jiným a měli možnost tam všichni určitě poznat, co jsou tihle zač. A že by z celého oddělení náhodně kamera vybrala zrovna všechny tři černé ovce, tomu snad nikdo nevěří.

Mimo to, když si už nevšimli kamery a neověřili si, že jede, mimo to že jsou to násilnická hovada jsou to ještě jako policajti ničemové, vyrazit, zavřít, exemplárně potrestat.

Ta vyjádření těch "policajtů" co uvádějí podle novinářů v tom článku jsou luxusním doznáním viny a naprosté neznalosti zákonů. Jestli tomu tak skutečně je, policie si musí oddehcnout, že jsou v pasti, protože se prudce zvýší IQ i morální profil.

Pakliže ovšem novináři zase jako obvykle píší srance, jako bych nic nikdy nenapsal.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 00:14:56 17. 08. 2014
Pim Burger.jpg
DANIK [2014-08-16 21:32:37]: Cože? To už je zase nějaký nový IAŘ? U nás policie děti za sprostá slova vždycky střílela a zmlácení do krve bylo vždycky jenom starý lidi na vozíčku, kteří měli sjetý pneumatiky....-)

Ale teď vážněji - ten případ je pro dotyčné blbej a doufám, že je odsoudí, protože bych taky nechtěl skončit s klepetama a aby po mně rajtovali čtyři rádoby policajti, nicméně forma, kterou zvolil zakladatel tohoto fóra a příspěvky posledního spravedlivého Denvera jen ukazují, z čím se musí policie ve službě potýkat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 23:36:41 16. 08. 2014
Chip.jpg
To uz neni povaha, to je diagnoza... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu G3 23:13:17 16. 08. 2014 blokovaný
default.png
DANIK [2014-08-16 21:32:37]: Daníku,Daníku,ty zase prostě nepochopíš,že já boj s určitým druhem policistů nikdy opravdu nevzdám a i když oba víme,že mé šance jsou malé,tak se o to alespoň pokouším.Před pár lety kdybych viděl "vyšetřovací" spis IMV,tak bych koukal jak puk a asi bych si opravdu moc rady nevěděl.Dneska když ho vidím,tak v nejednom případě dokážu poradit poškozenému,či pozůstalým a když člověk narazí na dobrého SZ,tak někdy vyjímečně dojde ke zrušení napadeného usnesení orgánu GIBS o odložení věci a policisté jaksi před soud přeci jen jdou......Jsou to Daníku často celé noce práce,kdy jsem si často opravdu sám musel zjistil nejeden zákon,kdy jsem si opravdu sám musel zjistit co se dá a co se nedá zjistit znaleckým posudkem a jiné a jiné věci....Takže o mojí vytrvalost nemusíš mít strach.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 21:32:37 16. 08. 2014
Danik.jpg
Denvere, Denvere, ty to prostě nepochopíš a pořád budeš bojovat s větrnými mlýny. Ale my zkorumpovaný mlátičky si toho vážíme, protože někde uvnitř v nás zbyla trocha slušnosti a citu a chceme být chyceni a spravedlivě souzeni. Jenže to se nemůžeš spoléhat na inspekci, ty jsou s náma. Jednou k nám přijeli na výslech (zbili jsme 12letého kluka na cele do krve, protože mluvil sprostě) a my zrovna vyslýcháme borce ve sklepě (normálka násadou od krumpáče) a oni přijdou dolů. Trochu jsme se lekly, ale oni, že si jen také bouchnou a hned zase jedou dál, protože musí přikrýt ještě nějaké trestňáky kolegů z vedlejšího města.
Takže Denvere, musíš jít do toho sám. Vem kameru, sežeň kvalitního státního zástupce dobrodruha a natáčej a natáčej natáčej. Také nezapomeň na ty znalečáky, ty jsou také spuer dobré. Sežeň si nějakej kvalitní gumovej obleček jako měl Batman a makej. Já věřím, že ten boj vyhraješ, protože jsi fakt vytrvalej. Musíš být tak vytravalý, jako s tím otravovaním tady.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio