Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policistka, která zbila spoutaného muže, zůstává ve službě!

Drbani skurvení !!!! Hrdinka zasraná si léčila ego, kunda jedna !!! Hrdinka mlátí spoutaného ... co vy jste za prasata dementní, nemá obdoby !!! DRBANI !!!
KARL :: Datum založení: 21. 07. 2014 :: celkem 54 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAJJ 08:51:30 16. 08. 2014
Dajj.jpg
Ja kdu k Policii taky jen z toho duvodu, Karliku...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:12:07 15. 08. 2014
Chip.jpg
No ja taky nastoupil jen abych tloukl nevinne obeti... Zejmena ženy a děti... A kdyz je nekdo silnejsi, tak se slabosky schovavam za odznak. Inu, mas nas precteny, Kajo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DANIK 20:21:57 15. 08. 2014
Danik.jpg
Ale Kájíku, tohle je pro nás tak běžná věc, že nám to ani nestojí za nějaká slova. A je přece jasné, že je lepší bít spoutaného, ne? Ten se nebrání a je to tak jednoduší, víš? Většina z nás jak jednou až dvakrát za týden nezbije nějakého spoutaného, tak jako by nežila. Třeba já šel k policii jen proto. Jsem malej a slabej a tak mě na základce mlátili a brali mi svačiny. No, a já jim to teď vracím. Drbany nejlépe chytí zase drbani, proto jsme všichni drbani, přesně jak píšeš.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARL 19:55:00 15. 08. 2014 blokovaný
Karl.jpg
Nemáte slov a došli Vám k tomuto tématu argumenty, co, drbani u Policie ... (ne všichni)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio