Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Žádost o přijetí před navršením 21 let ?

Dobrý den! I já bych ráda rozšířila řady Městské policie, ale jedním z požadavků je věk, starší 21 let. Znamená to, že svou žádost o zařazení do výběrového přijímacího řízení na strážníka mohu odeslat až po svých 21 narozeninách? Vzhledem k době trvání řízení bych ráda svou žádost zaslala např. 2 měsíce před svými narozeninami. Je to ovšem možné? Mockrát děkuji za reakci.
RENCA :: Datum založení: 08. 08. 2014 :: celkem 23 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 08:40:44 10. 08. 2014
Chip.jpg
Prosim, nech toho Hammere. Slecna se zeptala, dostala korektni odpoved a nebude zvedava na poznamky o veku. Kdyby zakonodarce chtel, aby u MP slouzili jenom ctyricatnici, tak tuto podminku vteli do zakona. Vzhledem k tomu, ze tam tato podminka neni, budouci kolegynka jen vyuziva sva prava a neni treba ji prudit. To ani nemluvim o to, ze u na je podminka veku jednu nizsi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:00:44 10. 08. 2014
default.png
APEP [2014-08-08 13:51:02]: Vynikající: už se všichni daňoví poplatníci třesou, aby je mohl šikanovat člověk bez životních zkušeností tvého věku (nic osobního ale je to tak).

Co ty jako chceš vysvětlovat čtyřicetiletému fotrovi od rodiny, když ho budeš chtít napomenout? Kolik jsi toho odmakal normálně v práci rukama nebo hlavou, jak moc už víš, zač je toho loket? Co to je odpovědnost rodičů nebo někoho, kdo živí sám sebe? Vzpamatuj se hochu. Tohle nikdy a nikde na světě nefungovalo a u tebe to fungovat nebude taky. Služba u policie, to není třepání hrušek!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 13:51:02 08. 08. 2014
default.png
Dobrý den, podmínka věku je jednou ze zákonných podmínek pro přijetí k MP. O tom jestli jsou ochotní zahájit přijímací řízení předtím než vám bude 21 se zeptejte spíše na personálním oddělení. Ale nevidím problém podat si žádost hned po narozeninách, dva měsíce sem nebo tam už nehrají zas tak velkou roli.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio