Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Hledá se redaktor serveru Policista.cz (REDAKCE)

Hledá se redaktor serveru Policista.cz
Buď součástí redakce P-CZ
Foto: redakce

Policista.cz byl, je a bude policejní profesní server, kde se mohou svobodně řešit všechny aspekty policejní práce. Zároveň slouží k tomu, aby i občané mohli nakouknout pod pokličku policejního rendlíku. A také má přinášet zábavu a poučení! Proto nás zajímá, co zajímá vás!

Autor: redakce
Publikováno: 13. 08. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 18:04:29 16. 08. 2014
default.png
Jdeště jinak: víš co to je boj s rozlezlou rakovinou? Tak to tě přesně u PČR čeká.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:03:27 16. 08. 2014
default.png
ALEX-2 [2014-08-16 12:32:22]: Denvere, nastup k policii, aby jsi mohl páchat právo a pořádek. Okamžitě, tato země tě potřebuje.
Na prvních služebních poradách přednes příspěvek, kde navrhneš, jak by se práce mohla dělat líp... a garantuju ti, že nedokončíš ani druhou větu a dozvíš se, že jsou volná místa na druhém konci republiky, než právě sloužíš. To v případě, pokud budeš mít slušného vedoucího. Pokud ne, dozvíš se že jsi lempl, nemakačenko, flákač a strana s tebou zatočí...

Až absolvuješ ZOPku a první měsíc na ZÚ, ozvi se nám všem, my ti nadiktujeme co pijeme jakožto na tvoji omluvu a dáme si to někde tak uprostřed republiky, abysme nebyli nikdo na dojezd moc daleko a ožereme se jako zvířata.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 14:19:08 16. 08. 2014
Pim Burger.jpg
Copak Denvere, prázdniny skončily, tak ses vrátil prudit?:-) Jaký nadržování?:-) Myslíš neztotožňování se s tvými názory?:-) A kteří přispěvovatelé si nerozumí s částí policistů?:-) My jsme tu všichni přátelé s psychotesty!:-) Ale za jedno pochvalu zasloužíš, zatím si nepoužil Caps Lock.:-) Jde vidět, že ti volno udělalo dobře...:-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ALEX-2 12:32:22 16. 08. 2014 blokovaný
default.png
Ona je otázka koho hledáte,jestli někoho kdo se věnuje problematice policie,nebo někoho kdo tento web i nadále povede tendenčním způsobem(nadržování policistům,zcela zjevný nezájem o nezávislost,neustále blokování přispěvatelů,kteří si náhodou nerozumí s částí policistů atd.).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio