Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Hledáme koordinátora/ku pro policejní watchdog (REDAKCE)

Hledáme koordinátora/ku pro policejní watchdog
Otevřená společnost
Foto: Otevřená společnost

Otevřená společnost, o.p.s. hledá koordinátora/ku pro nově vznikající projekt poradny a monitoringu policejní služby v oblasti méně závažné (bagatelní) trestné a přestupkové činnosti. Projekt má dva cíle: Na jedné straně jde o získávání dat o tom, jak policie reaguje na některá oznámení (typicky vloupání do vozidel, krádeže jízdních kol, dokladů apod.) a jak kvalitně vede jejich vyšetřování.

Autor: Redakce
Publikováno: 10. 09. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:26:01 15. 09. 2014
default.png
Nová funkce: policejní sebevrah! Hmmmm! Ten chudák má jako naplno říct jak policie pracuje? To je nějaká hodně časově omezená funkce, co? Tipuju tak dva týdny. :D

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 02:43:40 12. 09. 2014
dax.jpg
Ha, ha, také jsem se tak už dlouho nezasmál. Ať žijí koordinátoři, budoucnost národa......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEPA 02:00:48 12. 09. 2014
default.png
Jak kvalitně vede policie vyštřování odcizení kol, dokladů a vloupaček do aut?????? Děcka opravdu jste mě pobavili! Dík za zlepšení nálady takhle po ránu..:)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio