Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Není Humanita jako humanita (REDAKCE)

Není humanita jako humanita
Novinář, Kritik
Foto: internet

Humanita je definována jako lidství, tedy to, co dělá člověka člověkem a odlišuje jej od ostatních tvorů ve vesmíru. Někteří, mnohdy i významní lidé tento pojem znehodnotili natolik, že se z něj stalo téměř sprosté slovo.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 06. 10. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POLDICEK 00:06:49 07. 10. 2014
default.png
KENT [2014-10-06 23:37:30]:

No vidis, tak si nemas na co stezovat, a tahni do p****e ;) dobrou noc vsem

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENT 23:37:30 06. 10. 2014 blokovaný
default.png
POLDICEK [2014-10-06 23:21:39]: Ano,vyrostla už po roce 89 nová generace,nová a SVOBODNÁ nějaká nenávist k menšinám,narkonanům atd.začíná být opravdu OUT A DÍKY BOHU ZA TO!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 23:21:39 06. 10. 2014
default.png
KENT [2014-10-06 15:24:53]:

Pany, ja vazne chci pracovat, mam 8 trid zakladni skoly, na krku 5 loupeznejch prepadeni, celkove 25 zaznamu, odsezeno 12 let, ja vazne chci pracovat. :o) diskriminacia :o) ... Jinak Romea je jiste objektivni medium, ktere nikomu nenadrzuje, to je jasny :o)

Jestli v tyhle republice existuje nejaka diskriminace, tak je to ta obracena. Nekdy mam pocit, ze kdo neni cernej, nema rad pochovy pride apod., dela se mu soufl z fetaku (ktery mimochodem dostavaji zadarmo jehly) tak je uplne out.

Milionkrat sem videl, jak cikani na nekoho rvou "tlamo bila", to neni rasismus? Jen kdyz chce zamestnavatel vedet, jestli zadatel o zamestnani neni corka, co ukradne i roxor z betonu, tak uz je to diskriminacia a rasismus..:o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENT 23:20:42 06. 10. 2014 blokovaný
default.png
Kradlo se Hammere za socíku,krade se nyní a krást se bude i kdyby tu byl vládl třeba svatej Petr.S poctivostí leda tak do pr..... dojdeš.Takovej je svět prostě.Pochopitelně,že před lidma,který se dokážou chovat fakt celej život poctivě klobouk dolu,ale takových lidí jsem poznal opravdu úplné minimum za svůj život.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 19:39:39 06. 10. 2014
default.png
KENT [2014-10-06 15:24:53]: Tak si vem do podniku maníka, co někde kradl! Zaměstnanci, co už tak kradou ve velkém, vida takového, na kterého se dá kdeco hodit, přidají na dvojnásobnou rychlost a kvantitu.

Navíc naše kriminály nikoho nenapravují a nikoho nic nenaučí. Taky jsi zapomněl napsat co maník umí, jakou má kde praxi, koníčky, vzdělání atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENT 16:41:17 06. 10. 2014 blokovaný
default.png
Například Facebook je plný rúzných krajně pravicových skupin,jedna nechce v ČR Romy,druhá nechce v ČR muslimy,jiná nechce v ČR lidi s odlišnou sexuální orientací,další chce zase vyhladit narkomany atd.Pokud se mrknete na profil řady těch členů,tak vás šokuje jedna věc,pracují někteří u PČR.Někteří mají i například na profilovce napsáno,že vzkazují proislámským,nebo proromským prasatům to a to......Mentalitou policistů se zabývám už hodně let,na té problematice dělám každý den několik hodin a zcela otevřeně říkám,že většina policistů rozhodně humanisté nejsou a například hlavní policejní psycholog pan Voska patří k lidem,kteří mají dle mého názoru značný podíl viny na tomto stavu.Dá se udělat řada opatření,ale pan Voska nechce bohužel.Já mu poslal velké množství návrhů,bohužel vše k ničemu......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KENT 15:24:53 06. 10. 2014 blokovaný
default.png
No ono pokud například napadne nějakého člověka(například s jinou barvou plati) na ulici nácek a policisté to rozchodí,nebo dostanou před soud naopak tu oběť místo pachatele,tak pak tyto organizace o kterých autor né moc pěkně hovoří,pomáhájí zcela zjevně oběti trestného činu.Bohužel pomoc oběti trestného činu,pokud je pachatel z řad krajní pravice,nebo policie je velice složitá a autor se zcela zjevně vyhýbá těmto věcem,nechce o nich psát.Například web Romea nyní přinesl DALŠÍ článek o tom,jak bylo napadeno několik Romů a policie to OPĚT KRYLA......Dále by nebylo od věci,kdyby autor šel někdy třeba s pravomocně odsouzeným člověkem hledat práci,já to udělal a po pár pohovorech máte pocit,že hodíte po personalistce židli,když už na STÉM MÍSTĚ MEKTÁ PO STÉ TO SAMÉ,VÝPIS Z TR,VÝPIS Z TR,VÝPIS Z TR.Todle pochopitelně vede k tomu,že se ten člověk na všechno vykašle a jde znova páchat trestnou činnost.Bohužel opakované žádosti řady lidí na politiky,aby ZNEMOŽNILI zaměstnavatelům požadovat výpis z TR se nesetkávají s větší odezvou.Nejhorší je hlavně situace lidí po VTOS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio