Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Oslavy 17. listopadu očima pražského policisty (REDAKCE)

Oslavy 17. listopadu očima pražského policisty
Ilustrační
Foto: Wikipedia.cz

V pondělí 17. listopadu oslavila celá Česká republika 25. výročí sametové revoluce. Oslavy probíhaly po celé zemi různě. Někdo vyrazil za masivní mediální pozornosti na Albertov rozdávat červené karty prezidentu Zemanovi, někdo zcela anonymně vyrazil do Alberta a jiných obchodních center utrácet peníze, policisté pak museli dohlížet na to, aby všechny akce proběhly hladce.

Autor: Bohuslav Kubeš
Publikováno: 23. 11. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TUX 21:16:33 25. 12. 2014 blokovaný
default.png
To s těma návštěvama StB u Havla v kriminále jsem to také slyšel a bohužel navíc z dobrého zdroje.Těžko říct jak to bylo,ale co se převratu týče,tak byl myslím připravován opravdu až ke konci 80.let.......http://www.novinky.cz/domaci/354087-havel-byl-pod-silnym-vlivem-stb-rika-jeji-byvaly-sef.h...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:08:37 24. 12. 2014
default.png
TUX [2014-12-22 03:36:07]: Dodej odkaz na to vyprávění generála Lorence. Díky.

Mně můj bývalý nadřízený vykládal, že v době, kdy působil u vězeňské služby, šla mezi nima zpráva, že za Havlem do tuze fešácké báně chodili komunisti a estébáci ostošest a když si dá jedna a jedna k sobě, myslí si, že Havel nebyl ve skutečnosti zavřený, ale že ho tam StB amozřejmě na pokyn KSČ a ta na pokyn Kominterny odklidila, aby se mohl domluvit velepodvod na blbečky nás všecky.

Samozřejmě, že naši komunisté neudělali nic co jim Moskva neřekla a dělali naprosto vše, co jim MOskva nakázala. Ale když tu verbež trochu studuješ, sranda na nich je, že oni měli dělat přesně to, co po nich Moskva chtěla právě teď. Příklad: Kominterna žádala po komunistech, aby místo hovna tlačili hakenkrajc a to naštorc. Ďáda Chitler byl jejich tavárišč. Tak všichni tlačili hakenkrajcy naštorc. Jenže došla změna, ďáďa Chitler užé něébyl tavariščom no vragom, tak všichni komunisti museli tlačit hakenkrajcy našikmo. A těchto salt a názorových přemetů byla spousta. Karel Richter popisuje, jak s Ludvíkem Svobodou, vlastizrádcem a pozdějším prezintem ČSSR, psali jeho paměti o bojích na východní frontě a jaký z toho byl poprask: chyba totiž byla, že ty paměti dle hlavního kritika jakéhosi Gustáva Husáka neodpovídaly stranické linii posledního období, aneb někdo vzpomínaný v tom díle již nebyl žádán (například takový hrdina SSSR tankista Richard Tesařik se třeba na společné recepci "prdnul" a chytil pod krk východoněmeckého generála v uniformě nápadně připománající Wehrmacht a řval na něho, že takové jako on donedávna střílel :D).

Muselo se udělat právo nevymahatelné, aby nešlo nějakým způsobem na komunisty rozkrádající zemi a držící si svoje ekonomická místa v rozkradených podnicích, došlápnout.

A největší sranda s těmi kotrmelci rudých vlastizrádců je v období začátku II. světové války od Fracie až po vzpouru v Cholmondeley. Doporučuju přečíst. Jak jim ani nestačili dodávat příkazy co si mají myslet!!! :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX 03:36:07 22. 12. 2014 blokovaný
default.png
HAMMER [2014-12-21 07:40:24]: Ač třeba opravdu nemusím Štrougala,tak jedno se mu upřít nedá,on sám už několikrát přiznal to,co jsem napsal.Na konci roku 89 nerozhodoval náš ÚV KSČ,ale Moskva a nebylo to těžké.Adamec se bál,Jakeš byl(je) polo.ebil a Husák byl úplně mimo(řekl to slušnější formou pochopitelně).Sám Štrougal asi pochopil situaci a proto v roce 1988 šel do ústraní.Zajímavé je i vyprávění generála Lorence a to mimo jiné o vlivu StB na Havla.....Jinak souhlas.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:40:24 21. 12. 2014
default.png
TUX [2014-12-20 16:35:33]: Tak o tom, že komunisti od roku 1917 naprosto slepě papouškovali jen to, co jim zahlásila kominterna, jeden týden Němec přítel, druhý týden Němec vrah, není žádná. Dneska se ještě drží ďádi Putina, ale kdo jim pak bude dodávat jejich postoje, těžko říct.
Sociologické studie jasně říkají, že třetina lidí jsou debilové, další třetina k tomu nemá daleko a jen méně než třetina lidstvo někam vede - často sice do průserů, ale vede. Na tom se od dob, co je lidstvo lidstvem, nikdy nic neměnilo a měnit nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX 16:46:25 20. 12. 2014 blokovaný
default.png
HAMMER [2014-12-16 06:29:43]: Tady část lidí uvěří bohužel úplně všemu,například i tomu,že někdo leží na podlaze v autě a pak během sekundy doslova vylétne zpět na sedadlo spolujezdce.......Lidi se tady nezajímají Hammere o hodně věcí,ale žvásty v Blesku je zajímají.Je to smutné,ale je to tak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX 16:35:33 20. 12. 2014 blokovaný
default.png
HAMMER [2014-12-16 06:29:43]: Šlo hlavně o dohody mezi USA a SSSR.Bez nich by tady žádná "revoluce" pochopitelně nebyla,ale ty lidi nebylo pochopitelně těžké dostat do ulic,byla tady nespokojenost obyvatelstva s X věcma a mezi nima byla pochopitelně i policejní brutalita.Část KSČ chtěla ten režim udržet,ale neměli šanci,neboť vůle Moskvy byla jasná a to nezasahovat proti demonstrantům a začít jednat s Havlem atd.Vrcholem byla návštěva v Moskvě po které Adamec jmenoval konečně první vládu ve které byla i účast opozice.Prostě nebýt Gorbačova atd.tak tady žádná revoluce a ani žádné OF s největší pravděpodobností nebylo,jenže část lidí je stádo ovcí a co jim kdo nakuká,tak tomu věří....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:29:43 16. 12. 2014
default.png
Já jsem letošní 17. listopad (mírně off topic) poslouchal ve služebním autě na Radiožurnálu při přejezdu mezi zákazníky rozhovor nějakého redaktora s agentem Žifčákem, bývalým estébákem. Kdo můžete, najděte si to a pusťte si to. Pánové, ze strany redaktora snaha se nedostat k tomu co Žifčák říkal naplno, idiocie a prostě - stojí to za to. Tady uvidíte nebo spíše uslyšíte názorně, jak se překrucují dějiny.

Jen návnada: jedna z prvních vět Žifčáka byla: pane redaktore, kdyby KSČ nechtěla, žádná revoluce nebyla, KSČ měla v rukou pevně jak armádu, tak policii. A pak se snažil vysvětlit, jak StB hrála s veřejností hru na revoluci, ale k tomu se nedostal...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio