Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

GIBS SE ZASE PŘEDVEDLA

GIBS se zase předvedla,kvůli takové BANALITĚ zničí člověku život a ještě v tomto období,kdy má doma třeba děti a chce jim koupit dárky.Opravdu "hrdinský" čin lidí na GIBSu..........http://www.novinky.cz/krimi/356434-dalnicni-policista-za-uplatek-zavrel-oci-nad-pretizenym-kamionem.html
TUX :: Datum založení: 15. 12. 2014 :: celkem 37 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:13:07 11. 01. 2015
default.png
Místo sebelítosti a kňučení co takhle se něco naučit z toho, do čeho se pouštíš? To není tvoje životní hodnota, učit se? Makat? Jít proti profíkům, co se v bordelu českého práva aspoň trolinku orientují jak v teorii tak praxi bez schopnosti se od nich učit, poslouchat a upravovat si svůj názor, jak to může skončit?

Už jsi se tu loučil strašně mockrát a furt jsi tady, ale pořád se svou ideologií, svou pokřivenou výchovou arabského hokynáře a furt opakuješ stokrát ti vysvětlené věci.

Ani Pepu Goebellse by to tu s náma nebavilo. On by mlel furt ty svoje naučené fráze a my mu k tomu praxi ze života jak ty fráze nefungují.

Zajímají tě problémy zprostředka, následky, ne příčiny. Jsi jako doktor, co místo aby vyříznul zavazející bradavici, zkoumá teplotu konečníku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX2 01:55:29 11. 01. 2015 blokovaný
default.png
Na tomto webu končím,nemá to vůbec žádný smysl.Mám úplně jiné životní hodnoty než řada přispěvatelů zde.Pro mne život a zdraví člověka bude vždycky tisíckrát důležitější než to,zda někdo ukradl jogurt,nebo vzal pár set korun úplatek za to,že pustí přetížený kamion.Některé mé výroky jsou pochopitelně taky né úplně šťastné a pokud se to někoho dotklo,tak se mu omlouvám.Pokud někdo opravdu dokáže dodržovat zákon na 100%,tak klobouk dolu.Já jsem opakovaně zdůvodnil proč dle mého názoru dochází k drobnému korupčnímu jednání v řadách PČR a dále jsem vyslovil názor a jedná se opravdu jen o můj názor,že tyto věci se mohou řešit pouze kázeňsky.Byl by tam pochopitelně potřeba rozsáhlý právní rozbor problému a případná úprava některých zákonů.Co se však zkoušek spolehlivosti týče,tak tam už nyní státní zástupci v některých případech odmítají policisty obžalovat a to především kvůli velmi spornému získávání důkazů.....K rasismu a urážkám mojí osoby se vyjadřovat dále nehodlám,vím o tomto problému v řadách PČR a jeho katastrofálních následcích poměrně dost a ani mne to nepřekvapilo......A poslední věc.GIBS v řadě opravdu závažných věcí rozhodně nefunguje jak má,následky toho jsou otřesné a silně poškozují celou policii.Pokud bude mít někdy někdo normální zájem si o tomto tématu popovídat mimo tento web,tak s tím nemám žádný problém.Dobrou noc.http://candigliota.blog.respekt.ihned.cz/c1-57242040-ivan-bilek-expert-na-odejiti-nepohodl...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 23:41:32 10. 01. 2015
Lukas Heinz.jpg
Panové a dámy:

Žádám vás abyste vynechali v diskusi veškeré invektivy a to včetně výroků, které se týkají konkrétních osob a pro něž nemáte žádné důkazy. Zde se to konkrétně týká rodičů pana Zyada Yassina.

1.) Porušujete tím pravidla diskuze
2.) Stejně jako jiné zájmové servery, je i tento zcela jistě monitorován kolegy z různých institucí této země a tudíž se vystavujete případným represím a sankcím.
3.) Předpokládám od čtenářů a přispěvatelů jistou míru asertivity a inteligence, tak mně prosím nezklamte.

Děkuji šefredaktor

3.)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX2 23:19:19 10. 01. 2015 blokovaný
default.png
VETERAN2 [2015-01-10 23:08:47]: O mém otci víš prd,tak si ho přesťan brát do úst.Zachází to už moc daleko,otec nikdy s StB nespolupracoval,todle mne silně uráží.Já si tvé rodiče taky neberu do hu.y a kdybych to dělal,tak by to asi taky vadilo....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 23:08:47 10. 01. 2015
default.png
V jednom se Hammer plete. Průměrný muslim bere víru hákem, sotva se nikdo nedívá. Projevuje se to třeba tak, že kradou. Nacamraní jezdí možná stejně často jako křesťani. Zrovna tak nebo více fetují. Vepřové taky žadný problém. Rozhoduje jen to, jestli mu chutná nebo ne. S čím nemívají problém, je věk partnerů. Oni tu pedofílii prostě tak neberou.
Mně to schovávání se za víru připadá podobné, jako u fanoušků Sparty fandění klubu. Je to prostě jen záminka pro to, aby někde mohli dělat bordel. Jenže kdo to má snášet. Třeba v Egyptě si s tím rychle poradili. Sísí je střelec. Když jsem četl, že jejich soud nadělil několik stovek trestů smrti v hromadném procesu se členy bratrstva, zkoušel jsem počítat, jak dlouho se mohl vyjadřovat každý jednotlivý obviněný. Bylo to pár vteřin. Prakticky tedy nikdo nikoho nevyslýchal. Egypt je příkladem toho, že když je schopný diktátor, je likvidace extrémismu záležitost několika dní. A to se jedná o bandu, která předtím vládla. Dokud měla v Turecku moc vojenská rada, byl klid. Teď mají vedle sebe IS a nic.
Že starej Yassin uměl 2 jazyky, taky nemusí být tak úplně jeho zásluha. Jeden je jasný. Arabsky. Druhý bude pravděpodobně jazyk koloniální mocnosti. Nejspíše anglicky. Kdyby neuměl, mohl by se třeba taky jít ve své domovině klouzat. Nebo by ho StB nevybralo do výcviku v Zastávce. Zajímalo by mě, kolik jazyků zvládá synáček. Toho už nutnost tak nežene.
Já s Araby zkušenosti mám. Ze všech stojí za něco jeden. Jinak. Tak, jak jsem je poznal, je Denver naprosto typický zástupce. Omlouvám se. V jednom nejspíš ne. Denver asi nedokáže vybydlet byt. To ale vlastně není až zas tak typické. To uměli stejně dobře Indové i Pákistánci.
Možná, že se pletu a nejsem dost znalý, ale kolik mají Arabi třeba vědců, umělců. Neberu teroristu Arafata. Ta Nobelovka byla opravdu výsměch. Například ani s mnohonásobnou přesilou nebyli schopní porazit Izrael. A to měli dodávky zbraní z Ruska.
Neřekl bych, že jsou Češi nějaký výkvět, ale my jezdíme stavět fabriky a rafinérie Arabům. Ne oni nám. Oni emigrují sem. Ne my tam. Jsme hodně jiní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX2 16:39:09 10. 01. 2015 blokovaný
default.png
SANTIAGO-SAN [2015-01-10 16:17:54]: Víš velice dobře,že narážím na to jak Hammer o Arabech píše,tak nedělej ze sebe pitomce....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 16:17:54 10. 01. 2015
default.png
TUX2 [2015-01-10 15:51:13]: Ty jsi strašný rasista když označení Arab je pro tebe urážkou, že se nestydíš xenofobe... Jdi si svoje rasistické plky házet jinam. Arabové jsou taky jenom lidé ty by jsi to měl vědět nejlíp.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX2 15:58:44 10. 01. 2015 blokovaný
default.png
Oprava:Popsal jsem tady případy,kdy se při rasově motivovaném útoku v ČR ocitla před soudem oběť místo pachatele.Dá se to udělat jistým policejním trikem......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX2 15:51:13 10. 01. 2015 blokovaný
default.png
HAMMER [2015-01-10 15:17:45]: Popsal jsem tady případy,kdy se při rasově motivovaném útoku v ČR ocitla oběť místo pachatele.Dá se to udělat jistým policejním trikem.Rasismus u policie spolu s policejním násilím považuji za jeden z největších problémů který je.V životě si žádného Araba nepoznal a píšeš o nich jak o největší špíně.Můj otec například ovládal velmi dobře dva světové jazyky a k tomu ještě český jazyk.Kolik jich například ovládáš ty,když je moje rodina pro tebe taková špína.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX2 15:39:38 10. 01. 2015 blokovaný
default.png
HAMMER [2015-01-10 15:17:45]: Jsi rasista?To jak píšeš pohrdavě a hnusně o všech Arabech tomu napovídá.Servítky si neber,já už jsem od dětství zvyklej na sprosté urážky....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio