Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Gayové u policie

ahoj/dobry den... Mam takovy asi nevsedni dotaz, který tady asi ještě ani nebyl. Asi si budete myslet buh vi co, ale i tak se zeptam a vysvetlim to. Chci se hlasit k policii, budu delat psychotesty za 2 tydny, ale mam takovy komplex. Jsem teply. Abych vam to ale trosku nastinil. Nejsem takova ta holcicka, jako 99% teplousu s lehkyma ručičkama a melirem a vyzehlenyma vlasma. Nenavidim takove "bukv*ce" a ani takovy nejsem! Jsem kluk, na kterem to nikdo nikdy nepoznal. Vi to o me jen nejblizsi a nejsem ten typ, co by se hlasil k tomu, ze je teply. Proste to na jednu stranu odsuzuju, jak si mysli, ze jsou nadlidi a ze je to uz dneska normalni a "in", ze se to oblizuje a objima všude mozne a porada ruzne průvody, aby to videl cely svet, co jsou zac. Toto ja proste nenavidim a nejsem takovy a nehlasim se k tomu, takze se lidem tim nechlubim a ani se nebavim s nikym o mem soukromem zivote! Je to proste tak, jak to je, to uz ja nezmenim a ani nechci (mam uz 6 lety vztah - po celou dobu vlastne diskretni). Takze bych vam na začátek nastinil to, at si nemyslite, ze se k poldum hlasi nejaka uplakana holcicka s problémem, co si vezme na sebe a nebo holcicka, která resi kadeřníka. Jsem chlap, co sportuje a ani kamaradi, co mam několik let, do te doby, co jsem jim to nerekl, tak by to do me nerekli a nechapali. No jde o to, zda se to třeba na psychotestecg nejak nepozna z mych odpovedi. Samozrejme na otázku, zda mate partnera a nebo partnerku odpovim: partnerku, ale mam spise na mysli ty ostatní otázky, zda to není nejal zjistitelne. Popripade, kdybych to vse absolvoval, byl prijat, jak je to na danych oddelenich? Samozrejme bych se tim nechlubil a urcite bych to ani nikomu nerekl, ale kdyby se to nahodou proflaklo, jak myslite ze by reagovali kolegove, z toho mam největší strach, mame v tymu "buznu"... Ty posměšky, pomlouvani okolo (nerikam, ze bych se s tim nesmiril, ale asi by me to trosku vadilo) Taky jsem premyslel nad ruznymi akcemi, kdy tam poldove chodi s manželkami, přítelkyněmi, toto vse bych musel nejak obstát a proste "lhat"... Vy třeba znate nejakeho kolegu se stejnym problémem, jako mam ja? Jak to berou ostatní, vedouci, kolektiv? Asi ale tady nebudu spise pocitat s kladnou odpovedi. Uplne to chaapu, to je to stejne, kdybych sel do hospody mezi same starsi chlapy a tam se provalilo, co jsem... Takze to tak beru spise ja. Jinak v klidu do me, nemusíte mit strach, ze bych se rozbrecel, snesu všechny narážky, nejsem ten typ, co by resil nejakou diskriminaci nejake orientace a spise uplne vas pochopim. Takze to unesu a aspoň budu vedet, zda se mam vůbec o to místo ucházet. Pokud teda vůbec někdo bude mit chut odpovědět. Diky a mejte se.
MMAARREEKK :: Datum založení: 10. 01. 2015 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GHOST-COP 16:48:45 11. 01. 2015
default.png
Myslím, že ani není třeba ze sebe během psychotestů dělat heterosexuála.
Tvůj text na mě působí ale trochu schizoidně, tak si nejsem jist, zda jsou tvoje složky osobnosti skutečně plně kompatibilní s tobě vlastní sexuální orientací, ale možná je to tím, v jaké žiješ společnosti - protože plná důvěra v ní (společnost) je hezký ideál, ale u nás jaksi nebezpečný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STEPA 22:43:15 10. 01. 2015
default.png
Zdarec, vím o dvou homosexuálech u policie a nepamatuju si že by měli problém. Občas se utrousí sem tam vtípek, ale to se netýká jen jich. Takže bych se toho rozhodně nebál a u psychotestů si nevymýšlel. Stejně tě nemůžou nevzít jen kvůli tomu že jsi gay, bo by to byla diškriminácija panko velitééél! Tak v klidu do toho, žádné stres :)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 21:00:25 10. 01. 2015
Sekta.jpg
Vuuuubec bych si tim nelamal hlavu...mam par homosexualnich kamosu,jeden je teda trochu moc:-Dale beru to u nej..nevim jaky jsi povahove ty,ale oni jsou suprovy lidi...
Kazdopadne urcite jak tu nekdo zminoval,pocitej spise s horsim chovanim od nekterych kolegu, kteri to treba moc kousat nebudou, ale s tim si myslim nebude problem pro tebe se poprat...a myslim, ze budou i taci,kteri s tebou radi zavtipkujou trochu drsnejsim humorem, ale nebudou to myslet nejak zle...je to proste o lidech...ono malokdy to ma lehke i heterac:-D...hodne stesi preju

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 20:26:24 10. 01. 2015
default.png
V podstatě souhlasím s Martooem a myslím si, že v přijímacím kolotoči by tvoje orientace neměla být problémem. Psychotesty odhalí leccos a nemá smysl si příliš vymýšlet, lež se stejně provalí, o tom už tady byly napsány celé romány. K tomu ostatnímu – sám píšeš poměrně rozumné názory – takže bys měl bez problémů zapadnout. Chlubit se tím nikomu nemusíš, to je jen na tvém uvážení, uvidíš sám, kam a mezi jakou partu ses dostal, nikde to není stejné. Obecně platí, že pokud nebudeš výrazně vybočovat z řady – blbostí, leností, svinskou povahou, nezodpovědností, obezličkováním, neschopností; tak tě nikdo vyhánět nebude. Samozřejmě, že blb, který se do tebe bude navážet, se najde všude, policii nevyjímaje. Počítej spíš s tím, že se ti budou (trochu jiným, ale drsnějším způsobem) posmívat a vyšklebovat jiní – např. drzá omladina, zadržení pachatelé nebo vychcánkové za volantem. Jenže ne pro homosexualitu, ale proto, že jsi policajt a k tomu si dnes přece lze vše dovolit. Většina lidí jde k policii plná ideálů a pak nestačí zírat, jaká je realita (i o tom se tu leccos píše).

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 11:27:08 10. 01. 2015
martoo.jpg
MMAARREEKK [2015-01-10 08:09:48]:

Mysím si, že to není žádný problém.. Jen mě trošku fascinuje, že to nazýváš komplexem nebo problémem. Já v tom žádný komplex nebo problém teda nevidím, prostě příroda rozhodla takto.

Pokud se budeš držet toho, co tady píšeš, v podstatě toho, že nebudeš gaye upřednostňovat nad heterosexuály, nebudeš někomu svoji orientaci násilně cpát a nebo dokonce to zkoušet na heterosexuální kolegy, bude všechno v pořádku..

Co se týče jakýchkoliv narážek na homosexualitu, pokud se s nimi srovnáš, myslím si, že taky nebude problém. Ty narážky jsou v 99% obecného charakteru a zpravidla zesměšňují zženštilé chování některých gayů, ne jejich orientaci, když jsou adresné, zpravidla směřují proti chování těch kolegů, kteří se chovají, tak jak jsem napsal ve druhém odstavci..

Zásadní je, aby jsi chtěl povolání policisty dělat celým srdcem, měl si k němu vztah a pracoval jsi na sobě.. Sexuální orientace nehraje žádnou roli v tom, zda budeš dobrý nebo špatný policista..

Pokud se se svojí orientací svěříš kolegům, budeš to mít těžší.. Stejně jako v české společnosti, tak i u policie se najdou hovada, kteří kastují lidi podle "svých" měřítek a sexuální orientace mezi ně dost často taky patří.

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 09:13:05 10. 01. 2015
default.png
Myslíš si snad, že tam budeš sám jiný? Jinak církev vás bere, ty průsery, co nadělali různí úchylové, co to nemohli bez ženské vydržet, ji nějak ničí.

U policie panuje takový dost drsný cynický humor. Můžeš být klidný, nachlámete se tomu tvému problému jako bejk. Asi takovýto styl:

Má ten tvůj odchyl ale jednu výhodu: jednoho staršího kolegu trefil šlak. Když se trochu snad po měsíci zdrchal, chtěl zase do služby. Tam se právě řešilo, co by se asi tak stalo, kdyby nastal případ, že se to ve dvě v noci někde zatne, ráno v šest se vzbudíš a kolega vedle tebe studený. Padly tam návrhy jako rozehřát ho na motoru a posadit na službně k radiátoru na židli jako že usnul a trefilo ho podruhé - těžko by se totiž vysvětlovalo, co se na noční dělo, když je kolega v mínus patnácti v šest ráno tak tuhý, že ho musejí z auta vyřezávat hasiči.

No vidíš, a to tobě nehrozí. Ty budeš teplý i po smrti. O jednu starost pro kolegy méně. :D :D

Po pár případech, kdy se ti bude klepat strachem všechno co máš si řekneš, že je lepší být teplý, než studený.

Jinak na blbce u policie natrefíš zhusta taky, třeba si někdo nebude chtít zavazovat před tebou tkaničky na botech. Na takové výbrky se rovnou připrav.

Ale myslím si, že tohle tě nástupem do toho bordelu na kolečkách přestane rázem trápit. Přeju hodně štěstí: aby tě nevzali. To štěstí sice takto neoceníš, ale proč si nabít hubu tam, odkud jiní utekli.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MMAARREEKK 08:09:48 10. 01. 2015
default.png
Jinak doufam, ze tady nerozvolam nejakou valku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio