Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Paříž se loučí se zabitými policisty #jesuisahmed (REDAKCE)

Paříž se loučí se zabitými policisty #jesuisahmed
#jesuisahmed
Foto: internet

Francie, za přítomnosti prezdenta Hollanda i premiéra Vallse, se dnes rozloučila se zabitými policisty, kteří padli během teroristických útoků v Paříži. 

Autor: redakce
Publikováno: 13. 01. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VETERAN2 23:57:22 17. 01. 2015
default.png
HAMMER [2015-01-17 15:04:08]: Pokud jsem z toho záznamu schopen rozeznat, připadalo mi to, že média nelhala a pistoli opravdu neměl. Taky mi to přijde neuvěřitelné.
Samonabíjecí flinta, ale stačila. To, co přijde od IS, bude mít dobrou výzbroj. S tím je třeba počítat. Mají prachy a za ně se dají koupit zbraně i lidi.
Vyzbrojení obyčejní lidé jsou přínos a potenciálně mohou být pro teroristy minimálně komplikace. Francie je ukázka, jak rychlá a efektivní je obvykle reakce policie. Třeba v Belgii zbraně mezi lidmi údajně nejsou. V Británii taky ne. V Británii po jejich zákazu stoupl počet loupežných přepadení o 1000 procent. Není totiž nebezpečí, že se bude přepadený slušný člověk bránit.
Konečně by měl někdo pochopit, že sekulární diktátoři v muslimských zemích jsou výrazný přínos a podpořit je místo pochybných demokracií. Egypt je příklad s dobrým koncem, ale je dost vyjímka.
A teď ještě něco, abys dobře nespal. Udělal jsi chybu a sloužil tomuhle státu. Zálohy nejsou a až budou někoho mobilizovat, je předpoklad, že jako vycvičený budeš první na řadě. Dočkáš se návratu k policii. Jsi rád?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:44:19 17. 01. 2015
default.png
DAX [2015-01-17 16:15:29]: Kdyby ta jakože "svoboda" byla jen totální bordel, kde si každý dělá co chce, ale podle mě je to ještě horší. Co chce si dělá jen pár jedinců, ten zbytek drží hubu a krok za pár šušňů...

Ještě nedávno se v Belfastu mydlili protestanti s katolíky jako o život a nikdo se nad tím nijak nepozastavoval, i když hlavním bordelem bylo zase a jako vždy náboženství nebo ideologie.

Dneska jsou to ručníkáři, ale řekněme si proč: po 11. září napadadly USA Taliban - v podstatě bandu orvanců v Afu, kteří ovšem nemohli nabídnout kapitulaci, protože nemají vládu, nemají systém, nemají nic. Mají jen neskutečný bordel, ten náš je proti tomu selanka.

Ze strany pár lumpů to byl obyčejný velký kriminální čin, který byl velký jen proto, že byl velký bordel v tajných službách USA. Na tento kriminální čin reagoval Jura Křovák idiotskýma válkama v Afu a Iráku, čímž uvrhnul svět do dlouhotrvající hospodářské krize.

No a dneska máme vlivem těchto idiocií Janka místo pár set pošahanců pár set tisíc pošahanců po celém světě. A my se bavíme, co s nima, když se nám vrátí ze své války zpátky do naší země!!!!

Jak by řekl anděl, když doporučil misionáři jebnout šutrem domorodce s největšími péry po dyni: vidíš, a teď jsi v prdeli! A teď jsme v prdeli. Nechtěli jsme pár blbů potichu zlikvidovat dokud to ještě šlo bez povstání stovek tisíců ručníků na prádzných makovicích, a už se uvažuje o znovuzavedení branné povinnosti.

Prostě bude válka rozměrů podněkud větších než by bylo pár desítek akcí speciálních komand. Sluníčkáři a podobná verbež to teď svou idiocií dostanou do zbytečně takových rozměrů, že si asi zastřílíme všichni.

Demokracie, lidská práva, svoboda, to je pro takový islám ale i jiné násilníky projev slabosti. Oni rozumějí jen klacku a hrubé síle. A my jim to nejsme furt schopni dopřát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:31:11 17. 01. 2015
default.png
ANDRAS [2015-01-17 20:23:19]: Tak toto jsou skvělé věci pro výcvik a uvědomění si, do čeho ve službě lezu nebo nelezu. Jsou to situace jistě, někdo by řekl, nepravděpodobné, ale stačí jedna za život a nepřipravený idiot ve službě....

Toto by mohl někdo zpracovávat u nás na našich případech. Bomba.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:23:19 17. 01. 2015
Andras.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=q44yGYlUoQQ

Dokument o přestřelce v severním Holywoodu, výborně zpracovaný včetně reálných záběrů z místa. Takhle nějak by to asi dopadlo ve francii i u nás, kdyby na ulici řádili dva kevlarem obrnění a AK47 čkou nebo SA58 čkou vyzbrojení grázlové pod vlivem drog. Brokovnice, Hecker Koch MP5 a pistole je pro ně slabý soupeř, i když je na místě 15 a více policistů.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:07:56 17. 01. 2015
Andras.jpg
A úplně nejnovější článek hovoří o o 155 000 policistech, 105 000 četnících, pročež jsou ozbrojení všichni, pouze 18 000 strážníků je většinou neozbrojeno. Např. v Británii je údajně 128 000 policistů, a jen 6 000 z nich ozbrojeno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:02:01 17. 01. 2015
Andras.jpg
HAMMER [2015-01-17 15:04:08]:

Tak další zdroje uvádí, že obecně četnictvo a státní policie je ozbrojena. Neozbrojena je pouze v některých případech městská a obecní policie, o jejímž ozbrojení rozhodují příslušní radní a starostové. Nicméně jeden francouz z města Bry sur Marne, s populací kolem 16 000 obyvatel uvádí, že městská policie před několika lety ještě ozbrojena nebyla, ale městští radní schválili vzhledem k bezpečností situaci jejich vyzbrojení. Na dalších anglických diskusních forech jsem se dočetl, že informace o stažení neozbrojeních policistů byla cizími medii špatně interpretována. Na místo přijeli, ale protože neměli proti chlápkům s AK47 oděným v kevlaru se svými pistolemi šanci, snažili se z místa stahnout a vyčkat na posily.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 19:21:38 17. 01. 2015
Andras.jpg
HAMMER [2015-01-17 15:04:08]:

Těžko posoudit. Na internetu jsem pátral zejména v anglicky psaných článcích. Některé uvádí, že permanentně ozbrojené je pouze četnictvo, a police nationale nikoliv. Některé uvádí, že policisté mohou být ozbrojeni, ale mnoho jich dobrovolně chodí neozbrojeno. Pravdy jsem se zatím nedopátral, jdu pátrat dál.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 16:15:29 17. 01. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-01-17 15:04:08]:
" svoboda slova super věc, ale každá svoboda končí přesně tam, kde začíná svoboda jiného. Když chceš vyskakovat, musíš být schopný to ustát, až ti někdo přijde naškubnout zadnici "

Přesně jak píše Hammer, bohužel je to ale jenom oblíbená ale neuskutečnitelná říkanka o svobodě. Osobně již začínám být na slovo svoboda silně alergický. Jak je vidno tak zjevně pravý a správný význam slova svoboda je "totální bordel, kde si každý může dělat co chce".
A jenom naivní trouba si může myslet, že podobné věci se k nám časem nedostanou také, zvláště při připodělanosti našich některých USA vazal-politiků.
Pokud tedy ještě před tím, mírumilovní šiřitelé USA svobody, nevyprovokují Rusa a celé to neskončí dříve v III. světové taškařici.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:11:32 17. 01. 2015
default.png
Evropské země až do masakru v Charlie Hebdo nevěděly co s domácími islamisty, kteří se vrátí ze Sýrie atd. Najednou všichni ti islamisti, co se vrátili, plánují akorát teďkom útoky a musejí být zrovna zastřeleni. Kdyby to dělaly tajné služby dříve a v tichosti, nemuselo by k tomuto dojít. I tak je to chvályhodné. K vyhánění pošahanosti je ideální pomoc různých sociálních programů:
9x19, 5.56x45, 7.62x51, 0,50 (tento program nemusí být ani moc cílený) atd. Případně program kabar, Khukri atd. Apropó: viděl bych v Iráku ideální možnost pro mnou milované Ghurky. Jenže než se něco stane, SAS s dalšími speciály je vystřílejí jako myši. V současnosti to tam jede na plné pecky.

No a protože se s podezřelými v Evropě nyní zachází extrémně brutálně, doufám, že do Belgie a Francie odjede zdejší obhájce práv kdejakého "žebráka" a předvede se tam v plné parádě. Vpřed Jasoňu, tam ti střílejí bratry!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:04:08 17. 01. 2015
default.png
VETERAN2 [2015-01-16 23:58:23]: Dohady, těžko je pochopitelné, že by šel někam policista beze zbraně, kde by byla hlášena střelba. Přijde mi to nesmysl. Kdoví jak to bylo.

Jinak ten šmejd z košer obchodu měl českou zbraň, nějakou českou malou firmou upravenou Sa-58, pouze jednotlivýma.

Četl jsem ještě pojednání o tom, že když lidi nemají zbraň, nemá útočníka kdo zastavit. V USA má kvér i hydrant a stejně útočník vymydlí půl školy než se nakonec střelí sám. Ale jak píšeš: na to, kolik mají ve Francii bubáků s ručníkem na palici, to byli teda hodně lehkovážní.

A nakonec: svoboda slova super věc, ale každá svoboda končí přesně tam, kde začíná svoboda jiného. Když chceš vyskakovat, musíš být schopný to ustát, až ti někdo přijde naškubnout zadnici.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio