Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Paříž se loučí se zabitými policisty #jesuisahmed (REDAKCE)

Paříž se loučí se zabitými policisty #jesuisahmed
#jesuisahmed
Foto: internet

Francie, za přítomnosti prezdenta Hollanda i premiéra Vallse, se dnes rozloučila se zabitými policisty, kteří padli během teroristických útoků v Paříži. 

Autor: redakce
Publikováno: 13. 01. 2015
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VETERAN2 23:58:23 16. 01. 2015
default.png
Kolegové z Francie mají nad čím přemýšlet. Redakci hlídal jeden policista. Jeden člověk je dobrý, aby zajišťoval psovoda na stopě, ale nedá se asi počítat s tím, že by něco zmohl v případě útoku. Tu redakci přetím už vypálili. Dalo se předpokládat, že to bude cíl. Na místo se dostal první neozbrojený policista na kole. Hlášena byla určitě střelba. Že nemá zbraň, věděl. Jak si asi představoval, že to dopadne? Hlídka v autě přijela na místo dost pozdě. Aspoň podle toho, co se psalo. Kdysi nám pouštěli na škole instruktážní filmy o taktice zákroku. Tohle by se ocitlo mezi nimi jako varovný příklad.
Pozdější zátah na podsvětí asi dobrý. Těžko říci. Pachatele taky dopadli vcelku rychle.
Zajímavé je, že ze třech zastřelených, byl jen jeden rodilý Francouz. Jestli ten poměr vypovídá i o poměru zastoupení etnik mezi civilním obyvatelstvem, budou to mít při vymýšlení opatření o dost těžší.
Člověk by si přál, aby tohle byla tečka za smutnými událostmi. Dění v posledních dnech naznačuje, že to spíše bude první vlaštovka. Bohužel.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:21:36 14. 01. 2015
default.png
Čest jejich památce.

Pro mladé policisty: jestli si myslíte, že vy jste někde jinde a obecně, válka, do které jste u policie nastoupili, se vás netýká, jste na nejlepší cestě stát se dalším na seznamu za vlast, právo a svobodu padlých policistů. Dávejte na sebe pozor!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio