Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Masakr v Uherském Brodě a 5 policejních drbanů před dvěřmi posraní strachy !!!

Naco tam těch 5 drbanů stálo? Posraní strachy. Kdyby tam vletěli, mohlo být a několik mrtvých méně. Kurva že pomáhat a chránit. To jste policajti vy hnusné kreatury ?? Máte odvahu akorát tak tahat s auta starou babu, nebo honit kluka, který to napálí do zátarasu, uměle vytvořenou drbanama od Policie nebo buzerovat za prošlou lékárničku. To jste se teda ukázali vy hrdinové posraní !!!!! Takové drbany platíme s daní po celé ČR !!!
KARL :: Datum založení: 26. 02. 2015 :: celkem 77 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTOO 09:17:47 07. 03. 2015
martoo.jpg
KAJLOS [2015-03-05 16:42:52]:

Pokud je ten článek pravdivý, tak se přesně potvrdilo, co jsem si myslel. Nechtěl jsem se ale k tomu vyjadřovat, abych nevařil úplně z vody, jako ti nezasvěcení dobytci, kteří z celé věci dělali skandál.

Moc přeju klukům z OOP, kteří na místě zasahovali, ať to, co zažili zejména po celé události, si co nejlépe v sobě zpracovali a neztratí chuť do další služby, když viděli a z vlastní zkušenosti poznali, jací dobytci se o ně otírali.

HAMMER [2015-03-06 17:27:42]:

V podstatě s Tebou souhlasím, jen to vyjádření, že "SNB byl vysoce výkonný stabilizovaný bezpečnostní sbor plný dokonale přes psycho prokleplých maníků", je více než přehnané..

Souhlasím s tím, že oproti současnosti, to bylo nebe a dudy, ale zase bych SNB tak rezolutně neoznačil, není to vůbec objektivní..

Co se týče složek, které zahrnovala STB, zejména zpravodajského charakteru, naprosto souhlasím..

Každý stát po převratu si tyto složky zachoval a transformoval do svých současných složek, které vykonávají totožnou práci.. Tyto složky si udržely své pracovníky, spolupracovníky, kontakty atd. a navázaly na svoji činnost, která byla sice do jisté míry ovlivňována režimem, ve kterém působí, ale její systém práce, způsob získávání a využívání informací je stále stejný..

Jen u nás to bylo stylem, hrr na všechny STBáky a všech osob s nimi spjatých, tady máte všichni seznamy lidí, získané informace atd. Veřejnost byla spokojená, jak to demokracie všechno zachránila. Účelově se skandalizovalo, co se komu u koryt hodilo, zničily se informace, které se hodily atd.

Nikoho už nezajímalo a nezajímá, jak to republiku poškodilo a znevýhodnilo vůči ostatním státům.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:27:42 06. 03. 2015
default.png
DAX [2015-03-06 13:24:04]: Tak jak píšete, kluci.
Politiky máme jen takové, jaký jsme národ, jaká jsme společnost. Blbci mají zase jen Zemany, hovada zase jen Zemany, zloději Kalousky...

K SNB v osmdesátých letech: tro byl vysoce výkonný stabilizovaný bezpečnostní sbor plný dokonale přes psycho prokleplých maníků, sice tam byla řada notorů jako všude atd. ale mladý přišel na útvar jeden a byl tepán jako cenný kov do požadovaného tvaru. A co ti řekli, to sedělo a dosud sedí jako zadel na nočníku.

Jenže podle mého, tam musela být spousta esenbáků, kteří viděli "novodobým kapitalistům" s rudou knížkou v šuplíku nočního stolku, jaksi až do žaludku. Všichni ti Klausové, Dybové, Kočárníci, Havlové a jiná pakáž se měli proč esenbáků a StB bát jakožto výkonné složky vnitřní bezpečnosti.
Nesmyslným zrušením kontrarozvědky (StB) a jejím zničením a zostuzením atd. se totiž estébákům zavřela huba za jásotu přitroublíků, kteří netušili, že za tím nestojí nějaká revoluce, ale odklízení nepohodlných, kteří by mohli národu říct: tuhleten, to je lump, udělala toto, toto a toto.
Tam mělo proběhnout dotazování, kdo chce sloužit a kdo ne a všechna data relevantní s nastupující politickou elitou svědčící o její amorálnosti ven.

Pak by nejspíš začala občanská válka. Pak by se společnost pročistila kandelábrovou očistou.

Zrušila se StB ale policie se jakože musela nechat. Všichni víme, v jakém stavu a jak se politici úzkostlivě soustavně starali a pořád starají, aby nebyla akceschopná. A společnost, ačkoliv politikům nevěří ani slovo, jim toto žere pořád. Taky nemá důvod jim nevěřit, protože policie o sobě nesděluje ale lautr nic. Absolutně se neprodává veřejnosti vztah policista - občan, protože žádný ani neexistuje a činnost samotné policie v tomto směru je nula.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 14:35:27 06. 03. 2015
default.png
Nevěřte tomu. Většina lidí je pořád stejně nemyslící stádo. Už celá staletí všude a jen tak se to nezmění. Takže když jim teď znovu sehrajete rádoby revoluci a necháte je vybouřit, budou nadšeně tleskat, zvonit klíči a poběží radostně volit ty „konečně nové a spravedlivé vůdce“, které jim nastrčíte. A až za 20-25 let stádo částečně prohlédne a začne zas žbrblat, jak je to tu na hovno, připravíte jim další „státní převrat“…

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 13:24:04 06. 03. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-03-06 05:41:03]:
Hammere obávám se, že si to domyslí asi jenom ti starší, ale ti co jsou totálně zpracovaní dnešními przniteli historie USTR a mediálními masážisty, to ani vědět nebudou. Ti si už dnes myslí, že před 89 chodili policisté po ulicích a zaživa pojídali malé děti a 50tá léta trvala až do 89. A po sametovém kotrmelci veliký Venda vypustil z věznic pouze nevinné, vrahy,lupiče a zloděje. Komunistická policie přece zavírala jenom nevinné a jenom politické odpůrce.
A Hammere tak jak píšeš, že lidi pomalu střízlivějí, tak myslím, že by už dneska asi neprošel ani ten celý slavný sametový humbuk 89.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 05:41:03 06. 03. 2015
default.png
JOE [2015-03-05 20:34:38]: Klín, klín, takovéto dopisování je taky na pendrek. :D Kdybysme kecali někde i pivka, bylo by to naprosto jinší. :D


V tom případě ale nechápu, jak můžeš psát, že uvnitř policie nebyly takové problémy. Chtěl jsi asi napsat, že tam byli kvalitní lidi. Ale služba to byla i proti dnešku příšerná. Ti staří tehdy houfně zdrhli.

Dax: no to si asi každý domyslí, když píšu, že každý drban, na kterého jsi narazil byl Havlův "kámoš". A každý z těch dobytků byl pro veřejnost notnou dobu "politický". Než je podřezávali jako ovce. Pak i novináři otočili. Ale národ byl tak zblblý, že to Vénovi prošlo. V podstatě mu stačilo žvanit jeho Orwelovské nesmysly co se mu zdály beztak v kocovině nebo v jiném deliriu a byl bohem. :D :D Prošly mu i lži o tom, jak není v kapitalismu nezaměstnanosti atd, prošlo mi i zbídačení čs. zbrojního průmyslu, debilovi....

Dneska, jak lidi pomalinku střízlivějí, už by mu neprošlo nic z toho.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 23:51:04 05. 03. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-03-05 16:19:29]:
Hammere, ještě si zapomněl na to ,že do toho všeho o čem píšeš, nám pan "úžasný" vypustil skoro všechny věznice, aby láska a pravda mohla zvítězit nad lží a nenávistí....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 20:34:38 05. 03. 2015
Joe.jpg
HAMMER [2015-03-05 16:19:29]:

Ty do toho psaní vždycky hodíš nějaký klín :-))
O jakých starých psech zase proboha mluvíš ?:-))
Začátkem 90. let jsem sloužil, ale v té době nebyly uvnitř policie takové problémy jako nyní. Na obvodě jsem měl x starejch chlapů ze státní - samej npor, kapitán a major a s nima mi mladí nstržm. To byla aspoň sranda:-))
Tak mi tyhle věci o starejch a mladejch pořád nepředhazuj :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJLOS 16:42:52 05. 03. 2015
Kajlos.jpg
Policisté šli na střelce z Brodu hned dvakrát! Odvolali je

http://tn.nova.cz/clanek/policiste-sli-na-strelce-z-brodu-hned-dvakrat-odvolali-je.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:19:29 05. 03. 2015
default.png
Jo a ještě jedna velmi velmi podstatná věc: hoši, prosím vás, nevykládejte tady starým psům, jak jsou drbani fikaní a mazaní, jak je to dneska naprdlačku.

Vy jste nesloužili začátkem devadesátých let s nulovýma pravomocema, nulovým velením a otevřenou nenávistí veřejnosti i médií proti sobě. Tehdy kohokoliv jsi sebral nebo ho jen požádal o doklady, ten měl minimálně Havla jako kámoše z krimu, celé okolí se okamžitě otočilo proti tobě, nerespektovaly se absolutně žádné normy. Den co den ti ti vaši obyčejní nebo slušní lidé spílali do Gestapa.

Společnost i policie má přesně to, co si zaslouží. Kdybyste chtěli vědět za co to máte vy dole, kteří trpíte pod mafiánskou botou vedení, tak za to, že držíte huby a bojíte se o svých patnáct táců měsíčně. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:09:10 05. 03. 2015
default.png
Kluci: s tím, že si někdo na správním nedělá co má, nic nenaděláte. S tím, že se dá zákon obcházet taky nic nenaděláte. On tak ten zákon není nastavený nedbalostí, když si všechny zákony, které se týkají vaší práce projdete, je to zmetek na zmetek. Všude únikové cestičky. Proč si ničit nervy něčím takovým, jako řešením úmyslných zmetků zdejších loupeživých kapitalistů? Platí tě za to snad? Polocie je tu mizerně placena jen proto, aby neotravovala nikde a nikoho nějakým vymáháním práva. Tato společnost pro to dělá maximum. Ty můžeš akorát svou chytrostí útočit tam, kde to jde dotáhnout do konce.

Právě proto jsem se vyhýbal vůbec řešení věcí, které dopadly na zadnici přesto, že jsem chybu ve svém postupu neudělal. Nemá o to společnost zájem? Je to ustanovení šmejd? A já bych o to zájem mít měl nebo co?

Jak píšete: pokud pokuty platí slušní lidi a lumpové ne, sami si odpovídáte, komu dáváte pokuty (na kom vůbec právo vymáháte) a i to, že celý systém je špatně. I toto jsem odmítal dělat. Slušnému člověku, jak někomu tak pořád říkáte, stačí přece domluva.

Dále bych vám rád připomenul, (abyste tak nějak pochopili o co těm válečníkům jde) kde policie měří rychlost: jen tam, kde to je technicky možné a ta místa jen velmi velmi zřídka korespondují s místy skutečně nebezpečnými.

Dále bych vám rád připomenul, jak vypadá činnost 90% policistů na silnici, kteří se snaží dát pokutu za nesmysly, aby měli od vedení klid.

Dále bych vám rád připomenul, kde policie auta staví mimo samotné měření rychlosti a kde přestupky řeší: opět místa technicky to umožňující a opět z hlediska bezpečnosti o ničem.

Dále bych vám připomenul, že téměř neexistují akce na nejhrubější porušování bezpečnosti při předjíždění atd. V nebezpečných místech policie není, protože tam není možno technicky vozidla stavět. Což je problém zase policie, protože vedoucí mají hlas v požadavcích při budování odstavných "zálivů" při projednávání silničních staveb a jejiehc rekonstrukcích.

Dále bych vám připomenul, jak si policie hraje na svém písečku a s lidma absolutně nekomunikuje, takže dochází i při sebelepším úmyslu ke špatným vysvětlení u veřejnosti.

Jinými slovy: vy v terénu sklízíte, stejně jako jsme ji sklízeli my před pár lety) skutečnost, že celá PČR je špatně.

Na toto co sami píšete jste mohli přijít už dávno a máte již jen tři možnosti: čekat tam při práci, která k ničemu není každého patnáctého na plat, snažit se s tím něco marně jako já a další kolegové dělat, nebo se zvednout a jít něco dělat skutečně ale jinam.

Pokud mi vyvracíte, že nic s tím dělat nechcete, zbývají vám již jen možnosti dvě.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio