Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Masakr v Uherském Brodě a 5 policejních drbanů před dvěřmi posraní strachy !!!

Naco tam těch 5 drbanů stálo? Posraní strachy. Kdyby tam vletěli, mohlo být a několik mrtvých méně. Kurva že pomáhat a chránit. To jste policajti vy hnusné kreatury ?? Máte odvahu akorát tak tahat s auta starou babu, nebo honit kluka, který to napálí do zátarasu, uměle vytvořenou drbanama od Policie nebo buzerovat za prošlou lékárničku. To jste se teda ukázali vy hrdinové posraní !!!!! Takové drbany platíme s daní po celé ČR !!!
KARL :: Datum založení: 26. 02. 2015 :: celkem 77 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 20:34:38 05. 03. 2015
Joe.jpg
HAMMER [2015-03-05 16:19:29]:

Ty do toho psaní vždycky hodíš nějaký klín :-))
O jakých starých psech zase proboha mluvíš ?:-))
Začátkem 90. let jsem sloužil, ale v té době nebyly uvnitř policie takové problémy jako nyní. Na obvodě jsem měl x starejch chlapů ze státní - samej npor, kapitán a major a s nima mi mladí nstržm. To byla aspoň sranda:-))
Tak mi tyhle věci o starejch a mladejch pořád nepředhazuj :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAJLOS 16:42:52 05. 03. 2015
Kajlos.jpg
Policisté šli na střelce z Brodu hned dvakrát! Odvolali je

http://tn.nova.cz/clanek/policiste-sli-na-strelce-z-brodu-hned-dvakrat-odvolali-je.html

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:19:29 05. 03. 2015
default.png
Jo a ještě jedna velmi velmi podstatná věc: hoši, prosím vás, nevykládejte tady starým psům, jak jsou drbani fikaní a mazaní, jak je to dneska naprdlačku.

Vy jste nesloužili začátkem devadesátých let s nulovýma pravomocema, nulovým velením a otevřenou nenávistí veřejnosti i médií proti sobě. Tehdy kohokoliv jsi sebral nebo ho jen požádal o doklady, ten měl minimálně Havla jako kámoše z krimu, celé okolí se okamžitě otočilo proti tobě, nerespektovaly se absolutně žádné normy. Den co den ti ti vaši obyčejní nebo slušní lidé spílali do Gestapa.

Společnost i policie má přesně to, co si zaslouží. Kdybyste chtěli vědět za co to máte vy dole, kteří trpíte pod mafiánskou botou vedení, tak za to, že držíte huby a bojíte se o svých patnáct táců měsíčně. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:09:10 05. 03. 2015
default.png
Kluci: s tím, že si někdo na správním nedělá co má, nic nenaděláte. S tím, že se dá zákon obcházet taky nic nenaděláte. On tak ten zákon není nastavený nedbalostí, když si všechny zákony, které se týkají vaší práce projdete, je to zmetek na zmetek. Všude únikové cestičky. Proč si ničit nervy něčím takovým, jako řešením úmyslných zmetků zdejších loupeživých kapitalistů? Platí tě za to snad? Polocie je tu mizerně placena jen proto, aby neotravovala nikde a nikoho nějakým vymáháním práva. Tato společnost pro to dělá maximum. Ty můžeš akorát svou chytrostí útočit tam, kde to jde dotáhnout do konce.

Právě proto jsem se vyhýbal vůbec řešení věcí, které dopadly na zadnici přesto, že jsem chybu ve svém postupu neudělal. Nemá o to společnost zájem? Je to ustanovení šmejd? A já bych o to zájem mít měl nebo co?

Jak píšete: pokud pokuty platí slušní lidi a lumpové ne, sami si odpovídáte, komu dáváte pokuty (na kom vůbec právo vymáháte) a i to, že celý systém je špatně. I toto jsem odmítal dělat. Slušnému člověku, jak někomu tak pořád říkáte, stačí přece domluva.

Dále bych vám rád připomenul, (abyste tak nějak pochopili o co těm válečníkům jde) kde policie měří rychlost: jen tam, kde to je technicky možné a ta místa jen velmi velmi zřídka korespondují s místy skutečně nebezpečnými.

Dále bych vám rád připomenul, jak vypadá činnost 90% policistů na silnici, kteří se snaží dát pokutu za nesmysly, aby měli od vedení klid.

Dále bych vám rád připomenul, kde policie auta staví mimo samotné měření rychlosti a kde přestupky řeší: opět místa technicky to umožňující a opět z hlediska bezpečnosti o ničem.

Dále bych vám připomenul, že téměř neexistují akce na nejhrubější porušování bezpečnosti při předjíždění atd. V nebezpečných místech policie není, protože tam není možno technicky vozidla stavět. Což je problém zase policie, protože vedoucí mají hlas v požadavcích při budování odstavných "zálivů" při projednávání silničních staveb a jejiehc rekonstrukcích.

Dále bych vám připomenul, jak si policie hraje na svém písečku a s lidma absolutně nekomunikuje, takže dochází i při sebelepším úmyslu ke špatným vysvětlení u veřejnosti.

Jinými slovy: vy v terénu sklízíte, stejně jako jsme ji sklízeli my před pár lety) skutečnost, že celá PČR je špatně.

Na toto co sami píšete jste mohli přijít už dávno a máte již jen tři možnosti: čekat tam při práci, která k ničemu není každého patnáctého na plat, snažit se s tím něco marně jako já a další kolegové dělat, nebo se zvednout a jít něco dělat skutečně ale jinam.

Pokud mi vyvracíte, že nic s tím dělat nechcete, zbývají vám již jen možnosti dvě.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 18:51:31 04. 03. 2015
Joe.jpg
Samozřejmě, že si nerozumíme, jako už mnohokrát :-)....
Vždycky je to v první řadě o tom, kdo na koho narazí. Co je na místě za policajta a za řidiče.
A samozřejmě, že je to hodně o tom, že udělá chybu policajt nebo správňák. Na ničem jiném to ani nemůže být založené.
Jenže ty lidi to berou jako válku s poldama potažmo se státem a jeho pravidlama, který považujou za špatná a šikanující. Proto píšu o tom, že jsou dostatečně motivovaní a jsou ochotní do toho vkládat čas a námahu.
Jasně, že jim to nevyjde vždycky, ale jak jsem řekl, berou to jako válku se systémem, který je podle nich špatný.

Napsal jsi:Pokud nelezeš do ničeho, co nemůžeš dotáhnout do konce, nemůže drban vyhrávat. Pokud lezeš do přestupků a věcí, které mají už ze zákona mezery, ničemu tě u policie nenaučili.

Absolutně nevím, co tím chceš říct...mezer je ve všem plno a ty si jako polda v mnoha případech přece nemůžeš vybírat k čemu se nachomýtneš.
A takovou věc jako je prekluze nemůžeš stejně absolutně ovlivnit. Oni jdou z principu při každém přestupku do správka a pak to zkouší na různá procesní pochybení, prekluze a podobně. A když víme v jakém stavu jsou správní řízení a jak jsou úřady v mnoha případech přetížené, není divu, že nějakou úspěšnost mají.
Nediskutuju s tebou o kvalitě dokumentování přestupků ze strany policie ani o místech, kde se provádí kontroly a podobně.
Mluvím o tom, že je dost lidí, kteří se de facto baví tím, že válčí na této frontě s úřadama....
Ohledně toho Nejvyššího správního soudu se těžko dá předjímat výsledek, ale já ti zase řeknu případ, kdy to vyhráli dva policajti, kteří tvrdili, že řidička telefonovala za jízdy, přičemž v autě jely další dvě osoby, které vypovídaly v její prospěch...:-)


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 18:51:07 04. 03. 2015
Andras.jpg
HAMMER [2015-03-04 08:25:01]:

Má pravdu Hammere. Dnes ani když natočíš, že někdo drží tel. přístroj za jízdy neznamená, že správní orgán uzná tento důkaz jako relevantní. A když už se najde nějaký úředník, který dokumentaci policistů uzná, a pachateli napálí příkaz, pachatel se odvolá, a značnou část přestupků potom shazuje MD pro nedostatečnou materiální hodnotu přestupku.....dnes pokuty platí z drtivé většiny jen slušní lidé.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 18:25:55 04. 03. 2015
default.png
HAMMER [2015-03-04 08:25:01]: znovu a potreti ti rikam procti si to forum. Jsou tam cele vyhrane pripady a v tech vyhranych pripadech se resi minimum chyb policistu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:25:01 04. 03. 2015
default.png
Joe a Dyrup: Tak ještě jednou a konkrétněji, protože se mě to začíná jevit, jakobyste ten zákon neznali a jakobyste, jako spousta za mě sloužících kolegů, jen hledali výmluvy proč to či ono nejde. Soráč, možná že si jen nerozumíme, ale jak ten váš "vychytrylý" přestupce jako shodí toto?

zákon 361/2000 Sb. § 17

Předjíždění
(1) Předjíždí se vlevo. Vpravo se předjíždí vozidlo, které mění směr jízdy vlevo a není-li již pochybnosti o dalším směru jeho jízdy. Při jízdě v připojovacím nebo odbočovacím pruhu se smí vpravo předjíždět též vozidlo jedoucí v průběžném pruhu. Odbočovací pruh je přídatný jízdní pruh určený pro odbočování (vyřazování) vozidel z průběžného jízdního pruhu.
(2) Řidič, který při předjíždění vybočuje ze směru své jízdy, musí dávat znamení o změně směru jízdy a nesmí ohrozit ani omezit řidiče jedoucí za ním. Řidič musí dát znamení o změně směru jízdy při předjíždění cyklisty.
(3) Řidič, který se po předjetí zařazuje před vozidlo, které předjel, musí dávat znamení o změně směru jízdy a nesmí ohrozit ani omezit řidiče vozidla, které předjel.
(4) Řidič předjížděného vozidla nesmí zvyšovat rychlost jízdy ani jinak bránit předjíždění.
(5) Řidič nesmí předjíždět
a) nemá-li před sebe rozhled na takovou vzdálenost, která je nutná k bezpečnému předjetí,
b) jestliže by se nemohl bezpečně zařadit před vozidlo nebo vozidla, která hodlá předjet,

§ 125c
Přestupky
1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že v provozu na pozemních komunikacích

f) při řízení vozidla

bod 7. předjíždí vozidlo v případech, kdy je to obecnou, místní nebo přechodnou úpravou provozu na pozemních komunikacích zakázáno

§125c (4) Za přestupek se uloží pokuta

d) od 5 000 Kč do 10 000 Kč, jde-li o přestupek podle odstavce 1 písm. a), e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7, 10 a 11, písm. j) a podle odstavce 2,

§125c (5) Za přestupek podle odstavce 1 písm. c), d), e) bodů 1 a 5, a písm. h) se uloží zákaz činnosti od jednoho roku do dvou let. Za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. b), písm. e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7 a 10 a podle odstavce 3 se uloží zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku. Tomu, kdo spáchal přestupek podle odstavce 1 písm. f) bodů 3, 5, 6, 8 a 9, písm. g) a i) v období dvanácti po sobě jdoucích kalendářních měsíců dvakrát a vícekrát, se uloží zákaz činnosti od jednoho měsíce do šesti měsíců.

Čili pět až deset táců lata a na půl roku až rok papíry čistírna. Teď mě vysvětlete, jak z tohoto řidič vycouvá, když to skrytá hlídka na Gessig zdokumentuje a další hlídka ho zastaví a ztotožní? Kdyby to byli jen dva piráti denně u jedné hlídky DI, dělalo se to na nepřehledných a nebezpečných úsecích, kdyby se tento styl prodával cestou velení otevřeně veřejnosti, bylo by to o 100% účinnější než dosavadní styl.

Abysme nezůstávali u Gessigu, foťáky co máte dávno nasafované umí video velmi solidně taky, každý obvod ho má nejméně od roku 2006.

Když si přečtete ty bláboly na tom odkazu a tady tvrdíte, že všechno to nejsou právem nepolíbení lidé, je vidět, jaký výcvik a znalosti práva máte. Jediný důvod proč to může někomu vyjít je chyba policie při zpracování věci a další chyba úředníka. Pokud nelezeš do ničeho, co nemůžeš dotáhnout do konce, nemůže drban vyhrávat. Pokud lezeš do přestupků a věcí, které mají už ze zákona mezery, ničemu tě u policie nenaučili.

Samozřejmě tohle celé je jen teorie, výmluvy proč nic nedělat. Nikdo, kór "pracant" s takovýma řečma jaké tady máte náznaky vy dva, (a neříkám že to tak děláte, jen tyhle řeči velice dobře znám z praxe) reálně nebude psát ne že vachrlaté věci, on nebude psát nic. Když i kolikrát dost "ostří" kolegové měli přestupek poslat na správní, protože neuměli řidiče na místě strouhnout - nevyužili ani oprávnění které policie měla - raději mávli rukou a řidiče propustili bez trestu. A to nebyli případy ani ojedinělé, to bylo pravidlo. A toto, tyto sránky, jsou následkem takovéto práce "policistů". Skutečně se směješ dobře, takové policie se rozhodně piráti bát nebudou.

Dělali jsme dost dlouho "stopky" na skutečně nebezpečných místech, kde docházelo k nehodám přednost v jízdě. U jednoho "mého" maníka, který to dotáhnul až k nejvyššímu soudu, tento soud vynesl verdikt, že lidské oko není schopno rozeznat, zda se kola auta skutečně zastaví nebo ne (v oznámení přitom stálo, že řidič značku Stop plynule projel - takže visdíš jak to čtou tihle páni) a tak věc shodil ze stolu. Naše reakce byla, že jsme už žádnou stopku nedělali - nemůžu to vyhrát proti těm nejdrzešjím, nebudu na tom strouhat ani pitomce. Do doby, než jsme dostali ty foťáky s obrovskou hloubkou optiky a videem.

To, že to těmhle chytrolínům funguje, jsem měl možnost se přesvědčit v reálu. Všude vykládal, jak s náma vyjebal, ale měl na dva roky sebrané papíry. Když jsem v hospodě při kontrole utrousil, že nevím o tom, že mezi slzama, které u nás prolil když prosil co a jak byl nějaký výmrd a že je na dva roky bez papírů, byl od chvástala klid. Tohle snad musíte znát sami. S tímto se musíte ve službě mezi lidma potkávat den co den.
Necháš jet chudinku a naprostého blba s domluvou když zavřeš obě oči a říkáš si jako naprostý ocas a naivka, žer jsi udělal dobře.

A hned ten večer dodává ten blb v hospodě k pobavení celého osazenstva, jak že se tebou vyjebal. Jak ani nevidíš, jak má sjeté gumy a co ti všecko řekla jak tě poslal do hajzlu.

Tak se právě ta práce dělat nesmí. Posměch idiotů je špatně, idioti musejí skřípat zubama a musí znít pláč jejich žen. Pak ti udělají tu správnou reklamu.
Jenže těmhle lidem na netu to nemá kdo takhle osobně dodat. Na netu jsou to svalovci, chytráci - a zhusta bez papírů.

Pro řadu "policistů" jsou tyto kecy blbů alibi, aby nemuseli nic dělat, prý je to stejně k ničemu. Ano, mají recht: jsou k ničemu. Policista má maturitu a měl by být právně a takticky nad drbanem bez ohledu na to jaké chyby dělají správní, jak je systém špatně atd. Je to hra, ne vždy vyhrajete, ne vždy se všecko podaří, ale vaše neúspěchy mají mít jediný následek a to že se příště poučíte a vyhrajete vy. Ne že se budete vymlouvat, což doufám, že jste nechtěli ani jeden takto naznačit.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 07:04:44 04. 03. 2015
Joe.jpg
DYRUP [2015-03-04 00:05:33]:

Souhlas, evidentně jim to funguje. Určitě nemají 100% úspěšnost, protože každý případ je jiný a aktéři jsou také jiní a taky s tím má každý, kdo se vyhne blokovému řízení, víc práce a času. Ale zdá se, že někteří jsou hodně motivovaní.
Rovněž nesouhlasím s tím, že jsou na tom fóru právem nepolíbení. Rozhodně ne všichni.
Naučili se prostě s tím systémem bojovat. Do značné míry jsou úspěšní i díky tomu, že někteří správňáci dělají svoji práci nekvalitně, resp. nejsou připravení na to, že někdo bude v maximální míře využívat svoje práva.
Svým způsobem je to dobře, protože je aspoň naučí kvalitně dělat a postupně budou ti "odporovači" mít menší a menší úspěšnost.
Policii by to ve většině případů mělo být jedno, jestli blokově nebo na oznámení. Jenže to by někteří vedoucí nesměli šlapat po podřízených, že oznámení neberou jako vyřízení přestupku (chtějí pokuty). Slyšel jsem, že to tak někde je. Pokud je to pravda, tak je to vrchol idiocie, protože způsob vyřízení přestupku policajt u takové poučené sorty řidičů, nemá šanci ovlivnit. A je možné, že takových řidičů bude přibývat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DYRUP 00:05:33 04. 03. 2015
default.png
HAMMER [2015-03-03 22:15:32]: Jaký strach? Z čeho? Z PČR? Ha to určitě. Aby někdo dodržoval zákony tak musí mít strach hlavně z postihu. Tvoje filozofie nějak pokulhává, když ti řidič odmítne přestupek řešit v blokovém řízení. Jenže těm nepolíbeným dacanům to u toho správního vychází a vyjebou se vším.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio