Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tetování na předloktí u PČR - Zkušenosti (přijetí)

Dobrý den, zajímá mne, jestli je tu někdo komu bylo umožněno sloužit a být přijat k PČR s tetováním na předloktí např. s využitím rukávu pleťové barvy na překrytí daného tetování. Není nikde jasně dáno, pokud tetování nebude znázorňovat nějaký druh např. zakázaných znaků že policista nemůže být přijat do služebního poměru na některý z útvarů, pokud již splnil veškeré body přijímacího řízení. Děkuji.
MIRA222 :: Datum založení: 24. 06. 2015 :: celkem 65 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEKTA 13:58:22 03. 07. 2015
Sekta.jpg
CHIP [2015-07-03 08:20:06]:
Toho si ti nahore vsimaji, ale je napsáno dáleko více důležitějších věci a na ty se s..., jasně, bylo by totiž ku prospěchu policisty , to mu dat radeji ,,pomrd" za tetování...


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 08:20:06 03. 07. 2015
Chip.jpg
Ústrojový předpis zakazuje viditelné tetování. Zrovna tak jako naušnice a barvení vlasů u chlapů, dlouhé vousy atd. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAARTINECZKAA 07:09:00 03. 07. 2015
default.png
Ahoj. Ohledně toho tetování mám stejnou otázku, nicméně jak jsem se ptala paní personalistky bylo mi řečeno, že musí být zakryto. Policisté (parťáci) musí mít stejnokroj tudíž musí mít oba krátký rukáv nebo oba dlouhý. Takže pokud by se našel parťák, který má také tetování byla by možnost mít celoročně na sobě dlouhý rukáv. Máš ho přes celé předloktí? A prosím Tě jak už mluvíš o rukávu tělové barvy kde je k sehnání? Protože já jsem ho viděla jen na zahraničních internetových stránkách.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu SEKTA 00:22:36 03. 07. 2015
Sekta.jpg
Je to na cloveku který te posuzuje...
Myslim ze tetování by nemelo byt překážkou k přijetí pokud jsi vse splnil!!!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAJJ 20:56:48 02. 07. 2015
Dajj.jpg
Já mám a problém to prozatím není, nicméně se mi před pár dny dostalo do rukou stanovisko z policejního prezidia, kdy by se mělo na všech informačních schůzkách ohledně přijetí sdělovat, že tetování je pro přijetí závadové...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio