Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vstupní Zdravotní prohlídka Celní správa ČR - drogy

Dobrý den, chystám se hlásit do služebního poměru na pozici referent výkonového zpoplatnění, chtěl jsem se zeptat, zdali jsou při zdravotní prohlídce, při odběru krve a moči zjištovány plošně/namátkově/vůbec hodnoty marihuany (THC) v krvi? Marihuanu uz nekouřím, ale podle tabulek by se u mě asi ještě něco našlo. Děkuji za odpovědi :)
BFDFROZEN :: Datum založení: 22. 12. 2015 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUTOFORDER 10:35:46 28. 12. 2015
default.png
Příčí se mi skutečnost, že se narkoman hlásí k bezpečnostnímu sboru. Zajímá mne, zda se tento uchazeč této skutečnosti zmíní i při psychotestech a personálnímu pracovišti. Doufejme, že existují dostatečné kontrolní mechanismy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 10:12:28 28. 12. 2015
default.png
Pro pány z GIBSu, vše byla ironie a nadsázka a nikoho nenavádím ke konzumaci drog... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 10:10:34 28. 12. 2015
default.png
Když je marihuana totéž, vlastně méně škodlivá než kafe nebo alkohol, jak říkáš, tak ti nebrání jí hulit i během služby. Budeš asertivní, rozhodný a jistější za volantem :-) Při krajních situacích zachováš chladnou hlavu a tvůj úsudek bude geniální :-) Jen tak dál, dej si a neomezuj se. Hodně štěstí přeji tobě a hodně úspěchů přeji hlavně GIBSu. Musím podotknout, že GIBS se mi obvykle příčí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEWCLAY 20:43:59 26. 12. 2015
dewclay.jpg
plošné ;)
doufám, že u tebe udělají testy na úplně všechno :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BFDFROZEN 16:13:29 25. 12. 2015
default.png
PIKY01 [2015-12-23 20:10:56]:
Pane Idiote, jde vidět že ani neumíte pořádně číst ani se vyjadřovat jako člověk. Marihuana není tvrdá droga, nevzniká na ní závislost v některých zemí evropské unie je legální, dokonce je méně škodlivá než některé legální drogy (kdyby jste nevěděl co jsou to legální drogy tak např. alkohol, cigarety, káva) Prosím doplňte si vzdělání něž budete stupidně komentovat!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEBORA 22:04:23 23. 12. 2015
Debora.jpg
REPLY:PIKY01
Váš příspěvek mě velice bolel a bolí mě to. Promiňte, neznáte můj předešlý život, tak prosím nesuďte to podle sebe a prosím neházejte mě všechny "fetky" do jednoho pytle. Upřímně Vám odpovím, že jsem nikdy v životě nefetovala, ale drogu jak jsem již zmiňovala výše, bylo z důsledku, že mě do nápoje býv. kamarád namíchal konopný olej s vysokými dávky THC + lysohlávky a tak jsem poprvé poznala ty psychelic stavy, můžu Vám říct jen jedno bylo to hrozné, strach a myslela jsem si, že se neprobudím. Byla jsem s tím na drogové poradně. Tam mě pomohli. Takto jen v krátkosti.

Za druhé nemám se za co stydět, jsem aspoň upřímná a navíc si myslím, že ten tazatel má v celku docela velkou odvahu sem vložit příspěvek jádro jeho problému, co ho trápí a myslím si, že šanci na změnu má podstatě každý. Zní to jako pohádka, ale já tomu věřím. Jde o to jen volit cíl a směr cesty podle svého svědomí. Podívejte se, máme tu svobodu, ale svoboda znamená také odpovědnost. Takže je to na něm jak se rozhodne ve svém budoucím životě.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIKY01 20:10:56 23. 12. 2015
piky01.jpg
Fetka k bezpečnostnímu sboru. No tak přesně takový pacienty potřebujem mezi sebou u sboru. Styď se.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DEBORA 16:52:00 23. 12. 2015
Debora.jpg
Za odpověď nemáte za co, byla to spíše náhoda, že jsem si toho všimla …
Odpovídám z hlediska jako sociální pracovnice, tudíž mám základní znalosti této problematiky. A navíc jsem se chtěla věnovat streeworku (to je práce na ulici, hlavně práce s mladými lidmi, kteří mají své problémy a mezi ně patří i jejich drogová zkušenost), ale nějak ty okolnosti vedly k tomu, že tuto činnost nedělám. A za druhé, měla jsem s tím osobní zkušenost. Tak to jenom v krátkosti. A navíc máma v generálním ředitelství cel pracovala jako lékařka a tudíž právě prováděla vstupní prohlídky. Tak tam to nějak trochu znám a navíc znám tam jednoho býv.spolužáka a ten pracuje v oboru počítačového správce, nebo tak nějak.

Pokud byste akutně něco potřeboval, nějaké otázky nebo cokoliv. Tak mi můžete napsat na e-mail (Krckova.Dagmara@seznam.cz), neboť příchozí zprávy se mi hned objeví na ploše, tak to mám neustále na očích a odpovídám obvykle do jednoho dne.

Tak nějak v krátkosti a Vám přeji hezké veselé Vánoce

BFDFROZEN [2015-12-23 11:44:02]:
BFDFROZEN [2015-12-23 11:44:02]:

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BFDFROZEN 11:44:02 23. 12. 2015
default.png
DEBORA [2015-12-22 15:40:39]:
Velice Vám děkuji za odpověď :)
musím říct že Váše odpověď mě potěšila, jelikož na různých serverech na internetu se uvádí i delší doba. Chtěl bych se proto zeptat, zdali máte vlastní zkušenost, popřípadě z jakého titulu mi odpovídáte?(lékař,lajk,vlastní zkušenost)
Jinak uvedu že jsem muž, 90kg, zdravotně v pořádku a marihuanu jsem užíval opravdu intenzivně po dobu 5 let. Děkuji na názor a pěkné vánoce :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEBORA 15:40:39 22. 12. 2015
Debora.jpg
Zdravím, pokud už nekouříte, tak během týdne či dvou byste měl být čistý. Tedy neměl by být detekovatelný výskyt THC resp. jeho metabolitů a to ve všech tělních tekutinách. Pouze z krve se dá zjistit aktuální „zhulenost.“ Mám na mysli, pokud jste ve chvíli testu pod vlivem. Intoxikace THC trvá několik hodin. Poté se z těla začínají vylučovat látky vzniklé rozpadem THC a právě ty pak vykazují v moči, slinách, potu pozitivní. THC, účinná látka marihuany je prokazatelná v moči v rozmezí 1 až 30 dní, výjimečně i déle, závisí to hlavně na intenzitě předešlé konzumace, na kvalitě drogy, také na organismu, jak rychle se s tímto procesem vyrovnává. Detekce THC z krve je do 14 dní.

Jinak nedoporučuji v době ucházení o toto místo se o tom zmiňovat, co jste předtím konzumoval a už raději vůbec ne mezi budoucími kolegy. Jinak držím palce, abyste toto místo dostal. Pokud byste chtěl vědět víc, můžete napsat. S pozdravem a hezké vánoční svátky …

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio