Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vstupní Zdravotní prohlídka Celní správa ČR - drogy

Dobrý den, chystám se hlásit do služebního poměru na pozici referent výkonového zpoplatnění, chtěl jsem se zeptat, zdali jsou při zdravotní prohlídce, při odběru krve a moči zjištovány plošně/namátkově/vůbec hodnoty marihuany (THC) v krvi? Marihuanu uz nekouřím, ale podle tabulek by se u mě asi ještě něco našlo. Děkuji za odpovědi :)
BFDFROZEN :: Datum založení: 22. 12. 2015 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DYRUP 23:03:23 07. 05. 2018
default.png
SOMA [2018-05-06 21:21:12]: Nemáš pravdu, prokazatelně nejnebezpečnější drogou je cukr! :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SOMA 21:21:12 06. 05. 2018
default.png
OUTOFORDER [2015-12-28 10:35:46]:

Narkoman = člověk užívající narkotika. Jinými slovy narkoman je člověk, který užívá alkohol. Alkohol je totiž narkotikum a řadí se mezi stejné látky jako například heroin. Hádám, že většina policistů nejsou abstinenti, tudíž jsou většina policistů uživatelé narkotických drog. Alkohol je drogou legální, neboť světová ekonomika je na prodeji alkoholu závislá, do značné míry. Navíc alkohol je substance, která otupuje a tlumí vědomí. Tudíž se z člověka, užívající alkohol, stává snažší oběť systémové manipulace. Takže ačkoliv je alkohol prokazatelně jednou z nejnebezpečnějších drog (mnohem nebezpečnější nežli konopí) je jeho užívání tolerováno, ba dokonce i vyžadováno. Pochybuji, že se nějaká oslava policistů odehrává bez užití tohoto návykového narkotika.

Budeme-li to parafrázovat. Drogové zákony a pohled na drogy je cokoliv, jen ne výsledek racionality. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEBORA 15:18:09 03. 01. 2016
Debora.jpg
Opět, zdravím a opět pro „sakryš“ - dvakrát se mi zkolaboval počítač a to co jsem chtěla odeslat, tedy tuto zprávu, tak ta jaksi někde v kybernetickém prostoru zmizela :O) Není nad techniku

Tak snad to na potřetí vyjde

To že káva či čokoláda patří mezi legální drogy není jaksi zrovna důvěryhodný argument. Droga znamená změna stavu mysli v mozku způsobená psychotropní látkou. Konzumování kávy a čokolády bych řadila jako spouštěč na základě aktuální psychické příčiny, která bez problémů se dá předejít. A rozhodně není návyková, nevyvolává psychedelické stavy.

Konopí jak říkáš je tzv.lehká, mno - ano i ne. Záleží na její kvalitě a způsobu jejího zpracování. Pokud konopí má vysoké dávky THC tak to je fakt mazec a to už VŮBEC není dobré. Dovoluji si troufnout, že je „návyková“. Samozřejmě nemůžu srovnávat konopí s jinými návykovými látkami jako je alkohol, nikotin, léky, těkavé látky, halucinogeny, extáze (MDMA), stimulační drogy, opioidy – to ve srovnání s nimi je konopí „lehká“ droga, ale ve vyšších dávkách THC má stejné závažné psychické potíže a to není SRANDA. Takže jsem na straně policistů, neboť vědí velmi dobře o čem je řeč. Zas takový „idioti“ nejsou. To jsi je zrovna označil neprávem.

Na druhou stranu se tak nějak vžij do role policistů, kteří vědí, že když jsou v kontaktu s lidmi, kteří jsou právě pod vlivem a nemusí to být nijak veselé. Vezmi si takový příklad, kdy člověk pod vlivem, který během převozu do policejní stanice v autě poblije, to musí být hnus, futajbls a zajímalo by mě, kdo ty „sračky“ uklízí (uklízečka asi ne) a následně pak je převezen na psychiatrii. Dále také nemusí být zrovna příjemné, že musí přijímat nadávky, řeči, kteří jsou pod vlivem nebo zrovna zapáchá z úst či vykazuje známky agresivního chování nebo ještě horší je nakažen žloutenkou … těch příkladů je fůra a musím říct, že to fakt nemají lehké …

Podívej se, proti tobě nic nenamítám, je to tvůj život a tvé svědomí, přesto je asi dobré si položit následující otázky, pokud budeš ucházet o toto místo (beru to obecně) : nebudu mít pokušení během služby si zakouřit „trávu“, či chutě po ní; dále, zvládnu reakci od svých kolegů na téma konopí; během př. celní razie se zabavily „čerstvé palice“ – neodolám pokušení si je „šmajznout“ pro osobní potřebu; nevykazuji známky schizofrenní a paranoidní myšlenky; jsem energetický, mám dostatek sil; nebudu mít problémy s únavou, těch příkladů je spousta…. Nechceš raději práci v civilním poměru ?

Jinak, neodolala jsem a napsala jsem na blog o konopím, takové psaní o tom …

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 13:53:27 28. 12. 2015
Sekta.jpg
OUTOFORDER [2015-12-28 10:35:46]:
Narkoman:-D:-D
Taky dobry...:-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 10:35:46 28. 12. 2015
default.png
Příčí se mi skutečnost, že se narkoman hlásí k bezpečnostnímu sboru. Zajímá mne, zda se tento uchazeč této skutečnosti zmíní i při psychotestech a personálnímu pracovišti. Doufejme, že existují dostatečné kontrolní mechanismy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 10:12:28 28. 12. 2015
default.png
Pro pány z GIBSu, vše byla ironie a nadsázka a nikoho nenavádím ke konzumaci drog... :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 10:10:34 28. 12. 2015
default.png
Když je marihuana totéž, vlastně méně škodlivá než kafe nebo alkohol, jak říkáš, tak ti nebrání jí hulit i během služby. Budeš asertivní, rozhodný a jistější za volantem :-) Při krajních situacích zachováš chladnou hlavu a tvůj úsudek bude geniální :-) Jen tak dál, dej si a neomezuj se. Hodně štěstí přeji tobě a hodně úspěchů přeji hlavně GIBSu. Musím podotknout, že GIBS se mi obvykle příčí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEWCLAY 20:43:59 26. 12. 2015
dewclay.jpg
plošné ;)
doufám, že u tebe udělají testy na úplně všechno :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BFDFROZEN 16:13:29 25. 12. 2015
default.png
PIKY01 [2015-12-23 20:10:56]:
Pane Idiote, jde vidět že ani neumíte pořádně číst ani se vyjadřovat jako člověk. Marihuana není tvrdá droga, nevzniká na ní závislost v některých zemí evropské unie je legální, dokonce je méně škodlivá než některé legální drogy (kdyby jste nevěděl co jsou to legální drogy tak např. alkohol, cigarety, káva) Prosím doplňte si vzdělání něž budete stupidně komentovat!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEBORA 22:04:23 23. 12. 2015
Debora.jpg
REPLY:PIKY01
Váš příspěvek mě velice bolel a bolí mě to. Promiňte, neznáte můj předešlý život, tak prosím nesuďte to podle sebe a prosím neházejte mě všechny "fetky" do jednoho pytle. Upřímně Vám odpovím, že jsem nikdy v životě nefetovala, ale drogu jak jsem již zmiňovala výše, bylo z důsledku, že mě do nápoje býv. kamarád namíchal konopný olej s vysokými dávky THC + lysohlávky a tak jsem poprvé poznala ty psychelic stavy, můžu Vám říct jen jedno bylo to hrozné, strach a myslela jsem si, že se neprobudím. Byla jsem s tím na drogové poradně. Tam mě pomohli. Takto jen v krátkosti.

Za druhé nemám se za co stydět, jsem aspoň upřímná a navíc si myslím, že ten tazatel má v celku docela velkou odvahu sem vložit příspěvek jádro jeho problému, co ho trápí a myslím si, že šanci na změnu má podstatě každý. Zní to jako pohádka, ale já tomu věřím. Jde o to jen volit cíl a směr cesty podle svého svědomí. Podívejte se, máme tu svobodu, ale svoboda znamená také odpovědnost. Takže je to na něm jak se rozhodne ve svém budoucím životě.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio