Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vstupní Zdravotní prohlídka Celní správa ČR - drogy

Dobrý den, chystám se hlásit do služebního poměru na pozici referent výkonového zpoplatnění, chtěl jsem se zeptat, zdali jsou při zdravotní prohlídce, při odběru krve a moči zjištovány plošně/namátkově/vůbec hodnoty marihuany (THC) v krvi? Marihuanu uz nekouřím, ale podle tabulek by se u mě asi ještě něco našlo. Děkuji za odpovědi :)
BFDFROZEN :: Datum založení: 22. 12. 2015 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PIKY01 20:10:56 23. 12. 2015
piky01.jpg
Fetka k bezpečnostnímu sboru. No tak přesně takový pacienty potřebujem mezi sebou u sboru. Styď se.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DEBORA 16:52:00 23. 12. 2015
Debora.jpg
Za odpověď nemáte za co, byla to spíše náhoda, že jsem si toho všimla …
Odpovídám z hlediska jako sociální pracovnice, tudíž mám základní znalosti této problematiky. A navíc jsem se chtěla věnovat streeworku (to je práce na ulici, hlavně práce s mladými lidmi, kteří mají své problémy a mezi ně patří i jejich drogová zkušenost), ale nějak ty okolnosti vedly k tomu, že tuto činnost nedělám. A za druhé, měla jsem s tím osobní zkušenost. Tak to jenom v krátkosti. A navíc máma v generálním ředitelství cel pracovala jako lékařka a tudíž právě prováděla vstupní prohlídky. Tak tam to nějak trochu znám a navíc znám tam jednoho býv.spolužáka a ten pracuje v oboru počítačového správce, nebo tak nějak.

Pokud byste akutně něco potřeboval, nějaké otázky nebo cokoliv. Tak mi můžete napsat na e-mail (Krckova.Dagmara@seznam.cz), neboť příchozí zprávy se mi hned objeví na ploše, tak to mám neustále na očích a odpovídám obvykle do jednoho dne.

Tak nějak v krátkosti a Vám přeji hezké veselé Vánoce

BFDFROZEN [2015-12-23 11:44:02]:
BFDFROZEN [2015-12-23 11:44:02]:

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BFDFROZEN 11:44:02 23. 12. 2015
default.png
DEBORA [2015-12-22 15:40:39]:
Velice Vám děkuji za odpověď :)
musím říct že Váše odpověď mě potěšila, jelikož na různých serverech na internetu se uvádí i delší doba. Chtěl bych se proto zeptat, zdali máte vlastní zkušenost, popřípadě z jakého titulu mi odpovídáte?(lékař,lajk,vlastní zkušenost)
Jinak uvedu že jsem muž, 90kg, zdravotně v pořádku a marihuanu jsem užíval opravdu intenzivně po dobu 5 let. Děkuji na názor a pěkné vánoce :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEBORA 15:40:39 22. 12. 2015
Debora.jpg
Zdravím, pokud už nekouříte, tak během týdne či dvou byste měl být čistý. Tedy neměl by být detekovatelný výskyt THC resp. jeho metabolitů a to ve všech tělních tekutinách. Pouze z krve se dá zjistit aktuální „zhulenost.“ Mám na mysli, pokud jste ve chvíli testu pod vlivem. Intoxikace THC trvá několik hodin. Poté se z těla začínají vylučovat látky vzniklé rozpadem THC a právě ty pak vykazují v moči, slinách, potu pozitivní. THC, účinná látka marihuany je prokazatelná v moči v rozmezí 1 až 30 dní, výjimečně i déle, závisí to hlavně na intenzitě předešlé konzumace, na kvalitě drogy, také na organismu, jak rychle se s tímto procesem vyrovnává. Detekce THC z krve je do 14 dní.

Jinak nedoporučuji v době ucházení o toto místo se o tom zmiňovat, co jste předtím konzumoval a už raději vůbec ne mezi budoucími kolegy. Jinak držím palce, abyste toto místo dostal. Pokud byste chtěl vědět víc, můžete napsat. S pozdravem a hezké vánoční svátky …

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio