Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie stále dluží vysvětlení kontroverzních zákroků v souvislosti s návštěvou prezidenta Číny (REDAKCE)

Policie stále dluží vysvětlení kontroverzních zákroků v souvislosti s návštěvou prezidenta Číny

Foto: Jan Krupička

Od návštěvy čínského prezidenta v České republice uplynulo již 14 dní, jak je ale vidět z médií a sociálních sítí, nepříjemná pachuť velké části společnosti nad bezpečnostními opatřeními Policie ČR v souvislosti s návštěvou stále přetrvává.

Autor: Martin Marek
Publikováno: 13. 04. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 12:55:51 20. 05. 2016
Chip.jpg
CEMAN [2016-05-19 11:27:20]: Co na to říct? Myslím si že tady svoboda je. Samozřejmě to naprosto není dokonalé, politici se nechávají korumpovat, je tady velký vliv různých lobistů atd. Společnost je tvořena nedokonalými bytostmi, takže nemůže být dokonalá. Nicméně ve srovnání s ostatními státními zřízeními co existují, feudalismus, komunismus, fašismus, mi demokracie pořád vychází nejlíp. Ano, není to dokonalé, ale nikdo nás nestrká do lágru kvůli špatné rase, třídnímu původu, nebo náboženství, ani není země obehnaná ostnatným drátem a pokud se tady někomu nelíbí, může jet kam chce. A to už něco znamená!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:25:46 19. 05. 2016
default.png
CEMAN [2016-05-19 11:01:16]: Mě bylo ctí být ovčáckým psem, dělal jsem to z přesvědčení a vnímal jsem a dosud to vnímám jako poslání. Sloužit a chránit. Na to jsem byl hrdý, na svoji uniformu a to, co dělám a jak to dělám, i když se mi asi čtyřikrát stalo, že jsem něco podělal a hrdý jsem na sebe v tu chvíli nebyl, tak jsem se šel omluvit.

Pokud to tak necítíš, tak co tam děláš? O čem se se mnou chceš bavit?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 11:30:00 19. 05. 2016
default.png
HAMMER [2016-05-03 12:35:29]:
A nejsem ovčácký pes. Až se začnu cítit jako pes, půjdu do civilu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 11:27:20 19. 05. 2016
default.png
CHIP [2016-05-03 10:32:04]:
Myslíš, že jsme svobodní? Co je podle tebe svoboda? Tohle? :-) To není svoboda, to je parodie na svobodu a oslava lidské zabedněnosti. Čím více se o svobodě mluví, tím je jí méně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 11:01:16 19. 05. 2016
default.png
HAMMER [2016-05-03 12:35:29]:
Já jsem nikde neřekl, že nerespektuji naše zákony, jen poukazuji, jak se svoboda a študentíci šikovně využívají k politickému boji. Snažím se být objektivní. Na politické názory se mě nikdo při přijímacím řízení neptal. Nejsem si jistý, jestli dělám tu správnou práci, ale takových asi je ve sboru víc. Nedělám to z přesvědčení a nevnímám to jako poslání.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 10:27:05 19. 05. 2016
default.png
CHIP [2016-05-03 10:32:04]:
To jsi mě špatně odhadl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:09:10 09. 05. 2016
default.png
Tak pánové, komedie pokračuje, Sobotka měl proslov k policii, kde "si ráčil někdo konečně něčeho všimnout", co není akorát tak košer.
Jen bych Bohuše upozornil, že ryba smrdí vždycky od hlavy, takže od něj samotného, dále že práce policistů v terénu je vždy věrným odrazem kurevského velení, dále že pan Langer policii zabil definitivně a ten nápis je totální ne že výsměch, ale výřez naprosto každé policejní činnosti praktikované v reálu.

Pokud chce Bohuš slušnou policii, měl by se napřed podívat, kolik řadoví berou, za jakou rasovinu to berou ale hlavně ať se podívá, jak se k nim ohvězdičkovaný dobytek chová. Výsledek tohoto stavu je Karlovo: odpověď čekáte? Nasrat, jó nasrat!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:35:29 03. 05. 2016
default.png
CEMAN [2016-05-03 00:39:27]: Nezlob se Cemčo, ale já myslím takto:
- jako četníka v roli ovčáckého psa mě zajímaly dvě sorty lidí: daňový poplatnící jako moje ovečky a pachatelé, jako vlci.
Daňový poplatník je člověk, který mi přispívá abych dostával plat, benzín do služebního auta, služební auto, služební počítač, uniformu, příspvěky na rekreaci, platí mi dovču atd atd a já budu pracovat na samé hraně zákona, abych ho ochránil.

Pachatel je tvor, který daňovému poplatníku škodí.

Jak vidíš, vynechal jsem nemakačenky, kterým jsem nesloužil (sabotáž je slabé slovo) neboť nedávají společnosti ani mě žádný užitek a klidně ať si chcípnou. V reálu je to ovšem ještě horší, tihle se starají o devadesát procent četníkovy zbytečné práce, takže kvůli nim mrháš penězi těch, co daně platí. Takže nasazovat kvůli nim byť i jen myšlení - eééé.

Ke slušnému max slušně, k neslušnému max tvrdě.

Jako ovčácký pes nemůžeš počítat s tím, že tě ovce budou milovat, co chvíli jim chňapeš po hnátách, aby zapadly do stáda a nutíš je k disciplíně. Ty jsi ovšem do té práce nešel dělat sebe populárního, ty tam máš jediný úkol a to sjednat pořádky. Padni komu padni. Ty musíš počítat i s tím, že tě vlci jednoho dne mohou sejmout, když uděláš chybu.

No a tak tady máme situaci, kdy slušný daňový poplatník (třebas netrestaný studentík) nese vlajku Tibetu a ničeho se nedopouští. Tebe jako policistu nezajímá, absolutně ne.
V okamžiku, jakmile se té jeho vlajky jakožto jeho majetku chce zmocnit ksindl, co tu nejenže neplatí daně ale není tady ani doma, je to loupež. To je tvoje myšlení policisty, na tvoje politické názory se v by´t kurevské ale demokracii, kde máš spoustu možností se hájit, atd se nikdo neptá.

Ten chlap, ta tvoje ovečka, si může nést klidně nošu tolatetního papíru a nikdo mu ji nebude brát a od toho jsi tady ty, rameno zákona. Mimochodem, jak jsi se k policii dostal s tímto způsobem myšlení? No nemusíš odpovídat, ale jsi si jistý, že děláš tu správnou práci?

Stíhá snad policie

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:23:09 03. 05. 2016
default.png
CHIP [2016-05-03 10:32:04]: Přesněji Chipe: neporušuje tím nošením vlajky Tibetu zákon. A jedině zákon, a žádný přitroublý nadřízený s ještě přitroublejším Číňanem, nebudou českému četníkovi přikazovat, aby prováděl věci, které mu zákon vysloveně neumožňuje.

Bohužel, tato poučka u poserů sloužících u PČR neplatí, je potřeba jim teď za chyby vedení poděkovat a vyhodit je, aby ostatní věděli, co psal již národní blouznitel K. H. Borovský: Nechoď Vašku s pány na led, mnohý příklad známe, pán uklouzne, a sedlák si, za něj nohu zláme.

Takže pro mladé úslužné blbečky: pamatuj si zobe mladý, což dovoleno pánu, až tě bude GIBSka řešit, netoleruje pak kmánu.

Aneb ředitel Brna dostal metál za nahoněné čárečky, jeho podřízení za totéž báni. Ne že bych jim to nepřál.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 10:32:04 03. 05. 2016
Chip.jpg
CEMAN [2016-05-03 00:39:27]: Chodi s Tibetskou vlajkou prostě protože chce... To je holt svoboda... :-) Ale možná by se ti víc líbilo kdyby všichni povinně nosili rudou vlajku...:-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio