Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie stále dluží vysvětlení kontroverzních zákroků v souvislosti s návštěvou prezidenta Číny (REDAKCE)

Policie stále dluží vysvětlení kontroverzních zákroků v souvislosti s návštěvou prezidenta Číny

Foto: Jan Krupička

Od návštěvy čínského prezidenta v České republice uplynulo již 14 dní, jak je ale vidět z médií a sociálních sítí, nepříjemná pachuť velké části společnosti nad bezpečnostními opatřeními Policie ČR v souvislosti s návštěvou stále přetrvává.

Autor: Martin Marek
Publikováno: 13. 04. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:15:13 23. 04. 2016
default.png
Policie nekonala jak měla v případě chování Číňanů -sahání na cizí majetek násilím je loupež - a konala jak neměla - co bylo komu z policistů do nějaké pověšené tibetské vlajky?

Jako obvykle a nic překvapivého. Pořád se dělá politika, místo policejní práce.

Policisté měli jít k autobusu Číňanů, poučit je o znění zákona, např. že nikdo z nich se ani křivě nepodívá na cizí majetek, jímž je i vlajka Tibetu v rukou jiného člověka, jinak okamžitě cela a obvinění z LP.

Pak byl klid. Místo toho sledovali, jak probíhá el paso před televizními obrazovkami - idioti novináři to ani netuší. Tomu říkám profesionalita jako víno. Tomu říkám prevence v podání super firmy Policie ČR a jejich výtečných managerů.

A ti dva šašci, vlezdořitkové a připosranci, co šli tlumočit kamsi studentíkům, že se Číňanům nelíbí vlajka Tibetu, už doufám šlapou chodník a ten, kdo je tam poslal ho zametá. Samozřejmě že ne, takových profíků má policie nedostatek... eee chtěl jsem říct análních speleologů, znalců zákona a připodělaných debilků.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 22:00:09 22. 04. 2016
Chip.jpg
KKKK [2016-04-22 13:19:38]: A kdo by to měl podle tebe být? Papež nebo dalajláma? Mě osobně předposranost funkcionářů pije krev. Nyní si zvolili čínskou prdel, kdo bude další na řadě, eskymáci?

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KKKK 13:19:38 22. 04. 2016
default.png
Až vystoupí osobnost, která bude mít morální kredit se ptát, proč se dělo to a to, pak bude povinností policie reagovat. Ale na fňukání politických ztroskotanců Kalousků, rádoby umělců a sluníčkárů bych z principu nereagoval. Jakákoli odpověď bude stejně podle nic špatná.
Až ztratím poslední kousek soudnosti, založím si neziskovku, dám jí honosný název: „Pro lepší a otevřenější společnost“, budu ždímat stát a plodit kýble plné keců.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 18:22:36 19. 04. 2016
Chip.jpg
Ne, Čína vskutku není. Jsme členové Euroamerické civilizace,která se vyznačuje systémem určitých nedotknutelných práv a hodnot, mezi které patří i právo na svobodu projevu a dalsí politická, hospodářská a kulturní práva. Čína je konfuciánská civilizace s naprosto jinými hodnotami. Nadherně to bylo vidět v organizovaných skupinách číňanů, kteří strhávali a zakrývali vlajky svých oponentů. Jak si proboha něco takového mohli beztrestně dovolit? Zažil jsem celou řadu opatření při návštěvách různých politiků, ale nikdy jsem neviděl např. bandy američanů, prováděli něco takového... Kdyby to dělali, sralo by mě to stejně jako u Číňanů. Mimochodem, při průjezdu kolon Američanů se demonstrovalo taky a nikdo nikomu v protestech nebránil. Jen se holt tech odpůrců sešlo málo...

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 17:49:33 19. 04. 2016
Pim Burger.jpg
CEMAN [2016-04-19 17:35:09]: Souhlasím s Chipem. Nezáleží přece na tom, jestli je to provokace nebo ne (nehledě na to, že je jasné, že to byla provokace proti návštěvě čínského prezidenta), ale policie tu není od toho, aby stála v politickém boji - byť se jí může zdát sebehloupější - na něčí straně. Něco jiného je, když se někdo snaží dostat do vyhrazeného a uzavřeného prostoru a něco jiného, když si někdo ve své kanceláři či okně vyvěsí nějakou vlajku (pokud to zrovna není vlajka Třetí říše) nebo si s ní chodí po ulici. Co jsem slyšel, tak podobné akce byly po celé Praze, někde měli policisté nakázáno i perlustrovat lidi s tibetskou vlajkou a odvádět je pryč z "dohledu?. Na základě čeho už jim nadřízení říct nestačili...

A pokud jde o průjezd amerického konvoje, tak za prvé tu žádná státní instituce nevyvěšuje americké vlajky (což by mi - stejně jako u Číňanů - bylo putna) a za druhé tu ani při prvním průjezdu nebyli perlustrováni a šikanováni zoufalci, kteří se k dálnici či na chodník postavili např. s ruskou vlajkou. Naopak je k neuvěření, jak rychle a účinně dokáže policie jednat na politickou objednávku a myslím, že někteří funkcionáři mají lejna z čínského (nebo jiného politického) zadku na hlavě ještě dneska, jak hluboko tam byli...

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 17:35:09 19. 04. 2016
default.png
CHIP [2016-04-19 08:30:55]: LZPS není hloupost a ty nejsi hlupák. Při příležitosti čínské návštěvy mi to však přišlo spíš jako provokace, díky které se zas snesla vlna kritiky na vládu a PČR. Demokracie tady není a nikdy nebyla. Hrajeme si na to 26 let a pěkně to skřípe. Výrobky z Číny kupujeme jako o závod a Tibet nám nevadí. Proč se nedemonstrovalo proti průjezdu konvoje USA za práva indiánů nebo jiných národů a zemí, které vydrancovali. Jsou to spojenci? Čína není, když jsme sem pozvali prezidenta?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 08:30:55 19. 04. 2016
Chip.jpg
Aha, no tak to jsi vysvětlil moc dobře... Já si myslel, že v roce 2016 si může v demokratické zemi pověsit Tibetskou vlajku kdo chce, bez toho aby ho napadali číňané, nebo aby jsme ho kontrolovali. Vycházel jsem z takové hlouposti jako je LZPS. Jsem to ale hlupák...

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CEMAN 02:54:52 19. 04. 2016
default.png
HNED VYSVĚTLÍM:
Čínský prezident sem nebyl pozván, aby dostal vejcem do hlavy jako německý. Vyvěsit v Hiltonu tibetskou vlajku byla krásná ukázka té pravé nefalšované české hlouposti, stejně jako demonstrace. Na hrad se šlo s vlaječkama místo s kartičkama v čele s ožralým Kalouskem, který zřejmě cílí na anarchisticky orientované voliče. Idioti v ČR zase dokázali, že lidská blbost nemá hranice. Z toho mám nepříjemnou pachuť já.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio