Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Poškozuje policejní prezident a ministr vnitra policii? (REDAKCE)

Poškozují policejní prezident a ministr vnitra policii?

Foto: Policie.cz

Již týden mediální prostor zcela ovládá chystaná reforma policie do roku 2020, jejíž obrysy představil minulou středu policejní prezident Tomáš Tuhý a náměstek pro službu kriminální policie a vyšetřování Zdeněk Laube.

Autor: Martin Marek
Publikováno: 14. 06. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 17:51:15 13. 11. 2016
default.png
To je komedie:

http://zpravy.idnes.cz/vyznamenani-medaile-tomas-tuhy-michal-hasek-fzt-/domaci.aspx?c=A161...

Tohleto je pro mladé úslužné blbečky slepé jak třídenní koťata normální firma! Jahahahaháááá!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:53:06 09. 08. 2016
default.png
Babiš šíří "důkaz" proti PP, že z telefonu jemu blízkého mělo být předáno varování drbanům. U toho StB se ale lautr nic nenaučil. Tohle není důkaz, to jsou domněnky, Bureši!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:18:54 21. 07. 2016
default.png
Tak nám zaťali prezidenta, kluci v Ostravě ho změřili na rychlost! Generalissimus Tuhý je připraven nést následky, asi je mu jasné, že toto by mu neprošlo kdyby se to chtělo ututlat.
A víte proč, borci? Protože se vedení proti dělným vymezuje a d+ělí se to už drahnou dobu na my a oni místo prostě my všichni na jedné lodi. Tudíž ví, že je nikdo šanovat nebude jako kolegu. No a taky proto, že z radaru může vymazat záznam pod č.j. jen vedoucí dopravky, ale jak donutí podřízené aby mlčeli? Takto se u policie mají rádi mezi sebou, taková je kolegialita, spolupráce a všechno ostatní. Takto to dovedli tito méněžeři daleko, kdy ani PP není při klasika překročení rychlosti zasalutováno a popřána šťastná cesta.
Tuhý nebude sejmutý za rychlost, ale především za to, v jakém stavu má svoji firmu.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 14:08:36 15. 07. 2016
default.png
Ej, teď se do toho vložila i Benešová, i když ze sebe udělala naivní husu....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 09:16:26 26. 06. 2016
default.png
PAN-RUZOVY [2016-06-25 18:22:54]: Začátek? Hm, ale tak od roku 1995 odhadem, kdy se začala policie snažit o rozkrývání horních pater zločinu. Marně a dodneška marně, samozřemě.
Štěpánek citoval pouze předpisy, nemůže za to, že je mafie tak zneužívá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 18:22:54 25. 06. 2016
pan Růžový.jpg
CATANI [2016-06-21 23:01:29]: Cože ? Štěpánek lezl Tuhému do p....e jak mohl. Poslední speleologickou expedici předvedl, když se za Tuhého postavil s tím, že pokud má policista podezření, že jiný policista porušuje zákon, má se obrátit na GIBS. :D:D:D:D:D
Na GIBS, kterému nikdo nevěří. Tohle je začátek anarchie pánové.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 18:29:00 24. 06. 2016
default.png
Pánové, Šlachta jde do finále, vypadá to, že prohrává na body, jenom jedno mě napadlo: kdyby se mu podařilo nějak ještě vyhrát, nastane u policie neskutečný fičák. Doufám, že se všichni v tom případě zapojíte.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 23:01:29 21. 06. 2016
default.png
Štěpánek to řekl výjmečně dobře. Tři roky mažou med kolem huby všem a výsledek nikde. Za to Šlachta nemůže. Bez peněz a poctivých policistů do hospody nelez.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:55:16 21. 06. 2016
default.png
CATANI [2016-06-21 19:32:41]: No v podstatě to samé, co je čeká teď. GIBS je banda, kde se vynáší a kují pikle, není to služba která by byla čistá. Co je to ale proti politikům, ke kterým si jde stěžovat Šlachta?
Šlachtič, vypadni do céčka, vem s sebou celou partu a pořádně to těm kurvám méněžerským osolte.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 19:32:41 21. 06. 2016
default.png
Tak k..va teď jsem se rozohnil do běla.
Ve 22,00 hod. bude údajně na ČT 24 téma, co říkají na současný boj řadoví policisté. No a byla tam jména.Pominu, že boss ma neustálou snahu se zviditelňovat a zasahovat do politiky, aby si připravil budoucí dráhu do politiky. Jak může však šéf odborů, který nikdy nepřičichl ke policejní práci ve výkonu, vůbec co komentovat. Netající se pravicovou orientací a zastupovat řadové policisty, aniž by si je vyslechl. Možná zastupuje tak akorát Prahu(to není nic proti Praze, ale zatím jsem nepotkal policistu, který by měl u nás tak vyhraněný názor na současnou krizi jako on). Jediné k čemu dnes tyto odbory jsou, je tak akorát poskytnutí právních služeb zkorumpovaným policistům. Jinak odbory plní úkol 5.kolony, né nadarmo při vzniku UBS bylo členství omezeno do 7 PT třídy. Když se má zasadit o navrácení slíbeného, dělá že neumí počítat. Nebo šest let po sobě opakuje, že policisté nemůžou chtít přidat, protože na rozdíl od policistů už za ty roky dostaly skutečně přidáno o více jak deset procent tu lékaři, tu sestry, tu učitelé a na policisty peníze nejsou.

Jak vůbec může nezávislá televize chtít znát názor policistů? Kdy policisté musí desetktár měřit, aby něco vůbec do médií nebo na fórech řekli, aby se nestali terčem odplaty manažerů.Co by tak asi čekalo policisty z ÚOOZ, kdyby se obrátili na nezávislý GIBS?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio