Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Poškozuje policejní prezident a ministr vnitra policii? (REDAKCE)

Poškozují policejní prezident a ministr vnitra policii?

Foto: Policie.cz

Již týden mediální prostor zcela ovládá chystaná reforma policie do roku 2020, jejíž obrysy představil minulou středu policejní prezident Tomáš Tuhý a náměstek pro službu kriminální policie a vyšetřování Zdeněk Laube.

Autor: Martin Marek
Publikováno: 14. 06. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TRNKALINKA 13:43:38 15. 06. 2016
default.png
Hammere tvůj slovník je tvoje vizitka. Může mít někdo jiný názor než ty? Jsi schopný připustit, že i ty se můžeš mýlit? Nechápu ty osobní invektivy. K panu doktorovi, jestliže něco říkám veřejně, tak si za tím stojím nebo ne? Ty když tady něco o někom napíšeš, tak potom před tím dotyčným říkáš něco jiného? Asi ne, jsi charakterní člověk, co si za svou pravdou stojí, jako Jan Hus nebo? Jestli mi chceš dát kopanec do hlavy, tvou nabídku přijímám. Napiš mi na trnkalinka@seznam.cz a můžeme si domluvit regulérní(dle pravidel) rohovnický zápas. Rozhodčího, rukavice a dva rohy mám. Jsem z Prahy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 13:15:39 15. 06. 2016
john158.jpg
Co je nejhorší ze všeho je to, že už jsme si všichni zvykli jaký šéfové dělají kurvárny a sračky, že si rozdávají odměny 100 tisícové a pak na srazu békají nejsou love, tadky máte každej 500,-Kč ( hlavně to neříkejte ostatním co nedostali)
A že už nás to jako moc nepřekvapuje a nikomu to jako moc nevadí...protože umlčovací mechanismy bossing, vyhružky nachytávky prostě fungují spolehlivě na každého kdo nemá hodnotst pplk. :) V tom UOOzetákům fandím, nikdy mi nepřišli že by se sebou nechali vorat..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:07:09 15. 06. 2016
default.png
Ještě jedna věc: o tom, že vedení policie už pětadvacet let svoji firmu poškozuje a jen si hrabe pod sebe, se nemusí vůbec diskutovat.
Už jen ta neprůchozí struktura svědčí o tom, že tohle je úmyslně. Ten zbytek, ty desítky drobných kroků, aby se práce těm dole co nejvíce zhnusila, zkomplikovala, aby se nedělalo nic, co by mohlo ty jejich kamarádíčky nahoře bolet, to je jen taková nadstavba.
Pro ostatní: nejmenuju se JUDr. Cirha ačkoliv tvrdím to samé a pro Trnkalinku:
- kopanec do hlavy nechceš, blbko? Co ti ten pan doktor udělal, že mu děláš zle? Proč ho jmenuješ? Je snad po smrti? Víš že ¨má nebo měl taky svoje kamarády a známé, na kterých se tvoji páni teďka můžou snadno povozit? Jsi normální vůbec? Jak můžou vzít něco takového k policii? Takového hňupa co vyzradí svoj svých info, to snad ne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 12:46:14 15. 06. 2016
default.png
První hodina práva a první slova bývalého legendárního učitele na ZOP Praha mjr. JUDr. Cirhy: "Policie je největší zločinecká organizace v této zemi."

Nechápu, jak může vedení PČR takhle jednat. Nejen že udělají věc, se kterou většina odborníků nesouhlasí, je očividně špatně, ale oni si nedají ani tu práci s tím to pořádně okecat.

Slovy klasika chčijou na nás a už to nevydávají ani za vodu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:42:17 15. 06. 2016
default.png

CATANI [2016-06-15 06:43:56]: No takže asi tak: když si věci pojmenujeme správně, bude se ním velmi snadno posuzovat, o co jde a co se děje.
V první řadě tomu neříkejme reforma. Reforma je totiž v nedohlednu a kdyby proběhla, takoví zrádci polceijního poslání, jako jsou všude ve vedení PČR, by tam již nebyli. Velitelská struktura policie by měla tři stupně a tím by bylo dáno všechno.
V druhé řadě vám všem připomenu, jak často nám ta prasata ve vedení na poradách i při klasika služebním styku všemožně zdůrazňovala, že se dělíme na my a oni. Jen příklad: tahali jsme kdysi vedoucího z průseru s tím, že je přece náš parťák, tak je to samozřejmé, typický příklad práce na místě když nevíte kdo je kdo a co se tam děje, snadno šlápnete vedle, kór když to neumíte jako on. Na toto nám to hovado sdělilo, že on není žádný náš parťák a kolega mu řekl, že to měl říct o den dřív, už by seděl.
Takže si musíme jasně říct, že "oni", tedy ti, kteří vám (naštěstí mě už ne) velí, slušně řečeno nectí žádný kodex policisty, že je to mafie.
Pakliže máme pojmy vyjasněné, vyjasňuje se nám automaticky i ona reorganizace mafiánů. Co za tím stojí si lze snadno domyslet: peníze, moc, lukrativní protislužby... Nahoře ty úplatky nejsou jako u nás za chlast, kdy řidič nabízí dva tisíce každému z hlídky, když ho pustí. Tam jde o miliardové škody, o mnohaleté tresty, tam se točí jinší vítr. A pokud se u policie stoupá nahoru velmi zhusta jen díky špinavým prackám, takový vítr takové hochštaplery snadno ohne.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 06:43:56 15. 06. 2016
default.png
No, tak poté co dnes ráno je jasné, že žádná reforma ještě nevznikla, ale už měla být zavedena.
Tak výsledky máme velké. Šlachta je pryč a Titanik si po kusech rozeberou politici.Policisté na specializovaných útvarech, kteří píchali do vosích hnízd, jsou na jednotce intenzívní péče a poučeni, že už snad příště nebudou vosy provokovat.
V globále se všichni policisté dozvěděli, že zase je jenom u vojensky organizovaného sboru metr na ty, co plní rozkazy a pracují podle zákonů a velí jim čest, svědomí a morálka, teyd něco jako policejní kodex či přísaha.
Usměvavý Space man podle Langerstreamu, nejlepší ministr vnitra od dob Langera, přemýšlí jak ze všech policistů co pravidelně nárokově neberou statisicové odměny, zase udělá blby a aniž by jim vrátil to co před šesti lety jim vzal Kalousek a konečně něco skutečně přidal.
A zase bude s velkou pompou z nich dělat lidi(policajty) co neumí počítat.
Je tu ještě ten jeden boss, který zapomněl, že zastupuje organizaci která má chránit práva a zájmy policistů a nikoliv vedení policie jehož jednání se dotýká policistů i těch z útvaru UOOZ. Své osobní názory prezentuje jako názory policistů, po kterých se Langestream vozí.
Chce to prostě ještě vypustit jeden generáční špunt......aby děti Vidkumů měli snadnější cestu k moci....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 21:09:27 14. 06. 2016
default.png
Kolik tak může být u vojensky organizovaného sboru Vidkumů?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:51:27 14. 06. 2016
default.png
Mafie někdy dodržuje zákony, Martine Marku? Nedivil bych se ani trochu, kdyby už měl nějakou záložičku od Ička, který je opět vyšetřován ÚOOZ a potřebuje třeba zase ten otravný útvar zrušit jako svého času sám (jako MV) zrušil FiPo, co po něm mělo vyjet.
Martine, jestli jsi polda, tak jsi si právě podepsal nádhernou budoucnost u té firmičky.
Který manager ruší fungující útvar? No přece pojicejní mafián. Který ho neruší ale naopak podporuje a dýchá za něj? Ten, který je polda.
Už víš pro koho pracuješ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 12:24:37 14. 06. 2016
john158.jpg
typická ukázka policejního menedžmentu.. Arogance, povýšenost, neschopnost komunikace, já tohle nechápu.. frček má jako korvetní kapitán Korkorán.. to zmanená že by měl mít nějakou praxu.. a kdyby měl praxu, tak umí mluvit s lidma a je dostatečně morálně zralý že nebude dělat kurvárny..

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio