Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020 (REDAKCE)

Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020

Foto: Policista.cz

Přinášíme vám dokument Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020, který byl předlože Výboru pro bezpečnost Poslanecké sněmovny dne 8.6.2016 policejním prezidentem  prezidentem Tomášem Tuhým.

Autor: Martin Marek
Publikováno: 16. 06. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu RV 14:58:06 22. 11. 2016
default.png
Hammere, řekněmě si upřímně, že lidi chodí na policii s tak širokým spektrem dotazů a kravin ze všech možných oblastí lidského života, že na to všechno nemůže mít znalosti žádný policajt na světě. Myslím, že to bylo za tebe a bude to i dál. Jiná věc je to umět lidem politicky vysvětlit, i když je vlastně slušně posíláš do pr..., ale oni přesto odcházejí spokojeni a ještě pěkně poděkují :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 15:42:33 21. 11. 2016
default.png
Koncepce se začíná projevovat. Na jedno oddělení si přišla stěžovat jakásí madame s tím, že nedostala výplatu a policisté ji poslali hádejte kam? Né, tam né.
Ale na úřad práce!!!! Kua to má dost!!! :)))) To ji mohli rovnou poslat do železářství!
Toto přece řeší inspektorát práce. Kdyby ji na ten úřad práce poslali jen mladí nezkušení kluci, stane se, ale tisková mluvčí ještě tlápe, jak to udělali dobře, že to policii nepatří a že to mají posílat na úřad práce taky!!!!
Jen tak dál, za chvíli se budou na policejní stanici prodávat rohlíky!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:46:19 12. 07. 2016
default.png
DAX [2016-07-12 10:25:28]: Tak souvislost je třeba hledat jasnou a podstatnou a tou je postoj veřejnosti k nějakému řádu. Respektování pravidel se blíží nule.

To ovšem jen za případu, kdy se samotných občanů porušování zákona netýká nebo, jak jsou blbí, si myslí, že se jich to netýká.

V okamžiku, kdy čeští prablbové cítí, že by se jich mohl ten nebo onen problém nějak dotýkat, (ovšem často naletí jen trotlům nonivářům a ve skutečnosti se jich problémy netýkají) nastává vyrábění nových zákonů, aniž českého prablba zajímá, že na toto už zákon je, ale nikdo ho, tak jako všechno ostatní, nevymáhá. Že problém není v chybějících zákonech, ale v jejich vymáhání.

A v takových podmínkách má existovat a smysluplně dělat vnitřní bezpečnostní sbor. Mohli byste mi někdo říct jak asi? Jak by měla ta smysluplná práce policisty v této společnosti vůbec vypadat? Když by nastalo to, co furt melu dokola, aneb systém práce padni komu padni aneb hlava nehlava, obávám se reálně toho, že by jaksi nestačily kriminály, pasťáky ani blázince. Že by se policie musela otočit proti celému tomuto národu zlodějíčků.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 10:25:28 12. 07. 2016
dax.jpg
Je to trochu z jiného soudku, ale velice to s tématem souvisí a dokresluje tu páchnouci žumpu rozvoje a koncepci PČR v celé své smradlavé síle....

Pan Neff to vyjádřil naprosto přesně, zejména v poslední větě.

" KDYŽ SE VELIKÉ ČERNÉ HOVNO MŮŽE PROCHÁZET PO SÍDLE PRESIDENTA, ASI NENÍ PROBLÉM, ABY SI ARAB S KUFREM PLNÝM DOLARŮ ODNESL KORUNOVAČNÍ KLENOTY.

KAŽDÉMU V TÉTO ZEMI JE JASNÉ, ŽE KDYBY VYLEZL NA STŘECHU BÍLÉHO DOMU, ZBÝVALO BY MU MAX. PĚT VTEŘIN ŽIVOTA. CO JE TO ZA ARMÁDU ( PŘÍŽÍVNÍKŮ) , KTERÁ NEDOKÁŽE OCHRÁNIT ANI SVÉHO VRCHNÍHO VELITELE ? VŽDYŤ OD TÉ DOBY , CO SI NAPOSLEDY VYSTŘELILA, - (NA BÍLÉ HOŘE) - UŽ SE MOHLA NĚCO KONEČNĚ NAUČIT.“



Válka hovnařů

Ondřej Neff - Dovede si někdo představit, že by nějaká skupina Stohoven vylezla na střechu Bílého domu a vyměnila vlajku s hvězdami a pruhy za červené trenýrky? Nebo že by vylezli falešní kominíci na Kreml nebo na Elysejský palác? Ponechme stranou, zda jde o trestný čin, podle prvních ozvěn z právních kruhů jsou odhady o dvou rocích natvrdo pouhým mýtem, jelikož, jak se u nás hezky říká, na podobné počínání není pamatováno v legislativě, a tudíž co není zákonem zakázáno, je povoleno.

Takže můžete si zřejmě – podle prvních právních ohlasů, sundavat a vyvěšovat na prezidentské střeše cokoli. Jiná věc je, zda je správné konat cokoli, na co nepamatuje legislativa. Prezidentská standarta je symbol státnosti, ať už na tom Hradě sedí kdokoli. Navíc, Miloše Zemana nedosadily ani ruské ani německé ani žádné jiné tanky, řádně ho zvolili občané a že s ním část veřejnosti nesouhlasí a jeho politiku odsuzuje, neznamená, že kritika nemá mít nějaké meze. Jsou to přinejmenším meze slušnosti a důstojnosti. Taky se nepůjdu vymočit do Svatovítské katedrály, protože mi není Dominik Duka po chuti. Čin skupiny Sto hoven – a od tohoto dne jsou pro mne vskutku hovnaři, přestože dobře vím, že se jmenují Ztohoven – mě pobouřil a zásadně ho odsuzuji.

Pište si a malujte si a říkejte o Miloši Zemanovi, co chcete, ale na symboliku státu nesahejte. Hnusné bylo i házení vajec na Zemana– a na jeho hosty, prezidenty sousedních států. Difamace prezidentské standarty spadají do stejné kategorie opovržené hodnosti. Budiž, o tomto se můžeme bavit dokola a už mě uši brní od žvástů o svobodě projevu, které se ode dneška budou v médiích probírat. Moje názory a jiné názory a vůbec žádné názory ale nejsou podstatné, protože to jsou jenom řeči. Co nejsou řeči, to jsou fakta. Faktem je, že se k prezidentovi Václavu Klausovi dostal muž s pistolí v ruce a nasypal to do něj z bezprostřední blízkosti. Prezidentova ochranka si ani neškrtla a je z hlediska ochrany hlavy státu úplně jedno, zdali šlo o čtyřiačtyřicítku Magnum Desert Eagle a nebo o špuntovku. Faktem ale je, že už dva roky před tím ekologističtí extrémisté rajtovali po střeše Strakovy akademie, aniž jim v tom byly schopny bezpečnostní orgány zabránit.

Mělo to být varování. Mělo to být upozornění, že s ochranou státních činitelů to není zcela v pořádku. Měla následovat de-bordelizace, de- kocourkizace, zkrátka, měla následovat profesionalizace bezpečnostního systému. Místo toho se stalo, že se hovnaři dostali v převlečení za kominíky až na střechu – se zavazadlem, ty obrovité trenýrky museli mít v nějakém batohu – a kutili tam dostatečně dlouho, aniž si jich kdo všiml. Hrad má vojenskou ostrahu a jistě má i další vrstvy ostrahy. Těmto lidem není neznámo, že je Evropa ve válce nestandardního typu. V ní se nebude bojovat tanky a letadly, ale bojuje se propagandou, infiltrací a terorem.

Navíc i současná imigrační krize není nic jiného než mohutná a zatím vítězná ofenzíva této nestandardní války. Miloš Zeman je snad jediná hlava evropského státu, která v tomto konfliktu zastává naprosto jasné a čitelné stanovisko. Nemusíte být bezpečnostní analytik, abyste došli k závěru, že Miloš Zeman je muž zásadně ohrožený na životě. A jaká jsou fakta? Jeho ochrana připustí, aby se hovnaři špacírovali po střeše Hradu s batohem na zádech a kutili tam cosi. Když ti falešní kominíci jsou hovnaři, co musí být ti, kdo jim měli jejich kutění zatrhnout?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:16:23 12. 07. 2016
default.png
VETERAN2 [2016-07-11 22:10:09]: Dneska ráno jsem viděl mluvit k tématu vyšetřování reorganizace policie toho pravého! Čárkomaniakální prase, šéf policejních silničních lupičů, starý Lotrando, vynálezce placení vlastníků vozidel za prohřešky jiných - HUML. Líný, tupý, arogantní debil neznající nic než čárečky.
Že policie neřeší žádné nepřehledné úseky a další smrtelně nebezpečné věci atd. ho nebere, zato je třeba oškubat za kdeco všechny, aby oni měli svoje čárečky. A toto H.O.V.A.D.O. má vyšetřovat de fakto sám sebe! Svoje postupy a myšlení! Tak asi je jasné, jak toto celé skončí.
No, Veteráne, k tomu pořádku: kolonky čárkomanů jsou primitivní stejně jako oni sami, je tam velmi omezená škála činností, což jim k odměnám stačí, ale policejní práci to nepostihuje.
Jak píšu, přišli na to dávno jiní, ale hodnotí se jen aktivita a kreativita. Jenže to vyžaduje vedoucího, aby vůbec byl schopen pochopit, co to je aktivita a co to je kreativita. Aktivita, ta se vyžaduje při páchání trestné činnosti aneb sekání čáreček. Kreativitě se taky vedení nebrání, pakliže policisté přijdou s nápadem sebrat papíry za chlast farářům, co přejíždějí mezi farami v neděli dopoledne a při mších pijí mešní vínisko. :D :D Ale to je tak všecko, co zvládají. Usměrnit aktivitu akreativitu do mezích slušnosti to je přesně to, co současný management nedokáže. Je to jako byste chtěli po krávě na přehlídkovém molu pro farmáře, aby tam nedělala koblihy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:10:09 11. 07. 2016
default.png
HAMMER [2016-07-11 20:38:30]: Pořádek si přestavuji jako prázdné všechny ostatní kolonky čárkomanů. Jenže to je vyloženě nežádoucí stav. Takže pořádek je nepřítel vedení. Od určitého nápadu bych prostě vedoucího vyhodil pro neschopnost. Mohlo by to dát na maření úkolu veřejného činitele z nedbalosti. Možná by se do toho vešla i ta slavná reorganizace. Pokud se nepodaří dotáhnout nějaké kauzy nebo když se nebude dát pokračovat původním tempem. Nějak pochybuji, že se najde někdo, komu by se chtělo zajít za Lenkou a zjistit po čem jít, aby to zažalovala.
Mazánek vypadá na papíře jako favorit. Šéfa kriminálky ale dělá chvíli. Někde někoho zná. Proto najednou ten rychlý postup. Za 30 let nic moc a najednou takový odborník. Navíc vyšetřoval násilí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:38:30 11. 07. 2016
default.png
RV [2016-07-11 20:22:46]: Jo, ještě jedna věc: ještě nejsi četník, ještě pořád nechápeš, jak se vykázat pořádek dá. Jak ještě věříš kecům komunistických i jimi vychovaných hovad ve vedení. Že nepřijdeš na to, jak se dá vykázat takový pořádek? Připomínám, že to samozřejmě zase není z mé hlavy... A jinde to funguje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:36:09 11. 07. 2016
default.png
RV [2016-07-11 20:22:46]: Tak hochu, jak že to děláš bohužel nerad, ale musíš se mnou souhlasit? Máš snad pocit, že jsem autorem těchto názorů na čárky a prevenci a taky postupů já? Já je jen prezentuju. Tohleto vynalezli hodně moc let před náma stačí četníci, my je můžeme jen opakovat ale fakt je ten, že taková služba člověka jinak baví a říká si, že toto má smysl. Myslíš si to taky?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RV 20:22:46 11. 07. 2016
default.png
Dělám to nerad, ale bohužel musím s Hammerem tak trochu souhlasit :-D.
Udělali jsme s kolegou malý antičárkový pokus: na noční jsme dostali dohled v jednom městečku, kde byla pouť. Ve večerních hodinách jsme s kolegou chodili mezi lidma, přátelsky pohovořili s kdejakým opilcem a každý rozhovor ukončili upozorněním, aby nikdo nalitej nejezdil autem, že ho bez milosti slovíme. To se mezi místními i přespolními opilci rychle rozkřiklo a nikdo pochopitelně nejel. Za celou noc nikdo nalitej nenaboural, nikdo nikoho nesrazil a všichni jsme byli spokojení. I když, všichni? Ne tak úplně, někomu chyběla čárka za alkohol, hádejte komu. Pořádek se prostě vykázat nedá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:14:03 11. 07. 2016
default.png
REPLY:X:66483-1:2016-07-10 21:50:27: Tak to se ti omlouvám, ba naopak, to tě musím pochválit, protože i když nejsi polda, věci jsou ti zvenku jasnější, než drtivé většině policajtů, kteří si užívají všech "sociálních jistot" u té firmy alke slepí a blbí jsou jako tři dni stará štěňata.
Věci se k lepšímu začaly měnit už asi.... x - krát. Vždy to skončilo zatnutím tipce shora. Opakuje se to neustále dokola. Pokaždé se někdo zmátoří a chce se prosadit klasickou policejní prací, která ji mimochdem velmi atraktivní a velmi zajímavá. Oproti tomu honění čárek pro vedení je absurdistán nejvyššího kalibru, kdy ti lempl od stolu bez znalosti bezpečnostní situace (ani se o ni nezajímá) napíše minutu po minutě co a kdy a kde budeš dělat ve službě a po takto skvěle naplánované službě na tebe řve, jak to, že nemáš žádné výsledky. Navíc jsou ještě do rána dvě vloupačky.
Ale co, patnáctého je almužnička, tak se pobere, je samozřejmě mizerná, tak se kňučí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio