Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020 (REDAKCE)

Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020

Foto: Policista.cz

Přinášíme vám dokument Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020, který byl předlože Výboru pro bezpečnost Poslanecké sněmovny dne 8.6.2016 policejním prezidentem  prezidentem Tomášem Tuhým.

Autor: Martin Marek
Publikováno: 16. 06. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 09:51:50 17. 06. 2016
john158.jpg
kolik plukovníků je potřeba na zpracování takové koncepce ??
Každej řadovej ví, jak a co je potřeba co chybí..
ale je to furt stejný nebo se dělají kosmetické změny..jen na voko..
celkem mně ta koncepce pobavila.. že se všechno ví, že se ví co je potřeba udělat.. ale skutek utek.. ale když příjde ZPPP že máte vystupovat z SDP levou nohou, tak to je hnedka..že jo ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:18:42 17. 06. 2016
default.png
CATANI [2016-06-16 21:29:38]: Nebylo by mi překvapením, kdyby za nitka Íčko tahal furt. Chovanec je stejný mafián jako on.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:17:45 17. 06. 2016
default.png
PIM-BURGER [2016-06-16 19:56:17]: Já už jsem tak cynický, že ačkoliv ta zpráva vypadá dobře, řeknu ti to tak: ta zpráva z roku 2002 od inspektorů Scotland Yardu vypadala ještě líp a nic se nestalo. Taky zpráva je jen zpráva, štěkání psů u hřbitovní zídky. Karavan prochází pořád nerušeně dál.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 21:29:38 16. 06. 2016
default.png
Cituji:
"Řízení lidských zdrojů -
efektivní a etické řízení lidských zdrojů policie"

To mne dostalo, na Šlachtovi a několika desítkách policistů co skutečně umí, jak je eticky přiměli k odchodu od policie, to bylo excelentní.

Je zase cítit, že bublinky stoupají a generašní špunt je někde připraven vystřelit jak champagne. Přesně tatáž slova o nezávislosti policie jaké dne spoužívá Chovanec, používal Langer. Ten měl podobné vize.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 19:56:17 16. 06. 2016
Pim Burger.jpg
Zpráva se mi líbí - konečně přišli na to, že za a) neměli rozprášit cizineckou policii, která přestala v podstatě existovat a teď chybí jak při střežení státní hranice, tak při kontrole a hlídání zadržených cizinců, za b) že je policie dlouhodobě finančně i personálně poddimenzovaná, takže v podstatě nemůže plnit své funkce (týká se zejména základních útvarů a SKPV), za c) že Langerova představa o tom, že každej policajt musí být vysokoškolák, byla naprostou hovadinou ať už z důvodu vyvíjení tlaku na starší policisty, kteří buď (často dost podivně) studovali pro policii nepotřebné obory nebo policii rovnou opouštěli, nebo z toho důvodu, že je dnes u policie nadbytek vysokoškolsky vzdělaných lidí, pro které neexistují vhodná místa, což v dlouhodobém hledisku v kombinaci s finanční podhodnoceností bude mít za následek jejich odchod. Opravdu hezká zpráva - a to včetně vyčíslení ztráty téměř jedné miliardy za nástup nových lidí, když byl Langerem vytažen generační špunt...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio