Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020 (REDAKCE)

Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020

Foto: Policista.cz

Přinášíme vám dokument Koncepce rozvoje Policie ČR do roku 2020, který byl předlože Výboru pro bezpečnost Poslanecké sněmovny dne 8.6.2016 policejním prezidentem  prezidentem Tomášem Tuhým.

Autor: Martin Marek
Publikováno: 16. 06. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 10:25:28 12. 07. 2016
dax.jpg
Je to trochu z jiného soudku, ale velice to s tématem souvisí a dokresluje tu páchnouci žumpu rozvoje a koncepci PČR v celé své smradlavé síle....

Pan Neff to vyjádřil naprosto přesně, zejména v poslední větě.

" KDYŽ SE VELIKÉ ČERNÉ HOVNO MŮŽE PROCHÁZET PO SÍDLE PRESIDENTA, ASI NENÍ PROBLÉM, ABY SI ARAB S KUFREM PLNÝM DOLARŮ ODNESL KORUNOVAČNÍ KLENOTY.

KAŽDÉMU V TÉTO ZEMI JE JASNÉ, ŽE KDYBY VYLEZL NA STŘECHU BÍLÉHO DOMU, ZBÝVALO BY MU MAX. PĚT VTEŘIN ŽIVOTA. CO JE TO ZA ARMÁDU ( PŘÍŽÍVNÍKŮ) , KTERÁ NEDOKÁŽE OCHRÁNIT ANI SVÉHO VRCHNÍHO VELITELE ? VŽDYŤ OD TÉ DOBY , CO SI NAPOSLEDY VYSTŘELILA, - (NA BÍLÉ HOŘE) - UŽ SE MOHLA NĚCO KONEČNĚ NAUČIT.“



Válka hovnařů

Ondřej Neff - Dovede si někdo představit, že by nějaká skupina Stohoven vylezla na střechu Bílého domu a vyměnila vlajku s hvězdami a pruhy za červené trenýrky? Nebo že by vylezli falešní kominíci na Kreml nebo na Elysejský palác? Ponechme stranou, zda jde o trestný čin, podle prvních ozvěn z právních kruhů jsou odhady o dvou rocích natvrdo pouhým mýtem, jelikož, jak se u nás hezky říká, na podobné počínání není pamatováno v legislativě, a tudíž co není zákonem zakázáno, je povoleno.

Takže můžete si zřejmě – podle prvních právních ohlasů, sundavat a vyvěšovat na prezidentské střeše cokoli. Jiná věc je, zda je správné konat cokoli, na co nepamatuje legislativa. Prezidentská standarta je symbol státnosti, ať už na tom Hradě sedí kdokoli. Navíc, Miloše Zemana nedosadily ani ruské ani německé ani žádné jiné tanky, řádně ho zvolili občané a že s ním část veřejnosti nesouhlasí a jeho politiku odsuzuje, neznamená, že kritika nemá mít nějaké meze. Jsou to přinejmenším meze slušnosti a důstojnosti. Taky se nepůjdu vymočit do Svatovítské katedrály, protože mi není Dominik Duka po chuti. Čin skupiny Sto hoven – a od tohoto dne jsou pro mne vskutku hovnaři, přestože dobře vím, že se jmenují Ztohoven – mě pobouřil a zásadně ho odsuzuji.

Pište si a malujte si a říkejte o Miloši Zemanovi, co chcete, ale na symboliku státu nesahejte. Hnusné bylo i házení vajec na Zemana– a na jeho hosty, prezidenty sousedních států. Difamace prezidentské standarty spadají do stejné kategorie opovržené hodnosti. Budiž, o tomto se můžeme bavit dokola a už mě uši brní od žvástů o svobodě projevu, které se ode dneška budou v médiích probírat. Moje názory a jiné názory a vůbec žádné názory ale nejsou podstatné, protože to jsou jenom řeči. Co nejsou řeči, to jsou fakta. Faktem je, že se k prezidentovi Václavu Klausovi dostal muž s pistolí v ruce a nasypal to do něj z bezprostřední blízkosti. Prezidentova ochranka si ani neškrtla a je z hlediska ochrany hlavy státu úplně jedno, zdali šlo o čtyřiačtyřicítku Magnum Desert Eagle a nebo o špuntovku. Faktem ale je, že už dva roky před tím ekologističtí extrémisté rajtovali po střeše Strakovy akademie, aniž jim v tom byly schopny bezpečnostní orgány zabránit.

Mělo to být varování. Mělo to být upozornění, že s ochranou státních činitelů to není zcela v pořádku. Měla následovat de-bordelizace, de- kocourkizace, zkrátka, měla následovat profesionalizace bezpečnostního systému. Místo toho se stalo, že se hovnaři dostali v převlečení za kominíky až na střechu – se zavazadlem, ty obrovité trenýrky museli mít v nějakém batohu – a kutili tam dostatečně dlouho, aniž si jich kdo všiml. Hrad má vojenskou ostrahu a jistě má i další vrstvy ostrahy. Těmto lidem není neznámo, že je Evropa ve válce nestandardního typu. V ní se nebude bojovat tanky a letadly, ale bojuje se propagandou, infiltrací a terorem.

Navíc i současná imigrační krize není nic jiného než mohutná a zatím vítězná ofenzíva této nestandardní války. Miloš Zeman je snad jediná hlava evropského státu, která v tomto konfliktu zastává naprosto jasné a čitelné stanovisko. Nemusíte být bezpečnostní analytik, abyste došli k závěru, že Miloš Zeman je muž zásadně ohrožený na životě. A jaká jsou fakta? Jeho ochrana připustí, aby se hovnaři špacírovali po střeše Hradu s batohem na zádech a kutili tam cosi. Když ti falešní kominíci jsou hovnaři, co musí být ti, kdo jim měli jejich kutění zatrhnout?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:16:23 12. 07. 2016
default.png
VETERAN2 [2016-07-11 22:10:09]: Dneska ráno jsem viděl mluvit k tématu vyšetřování reorganizace policie toho pravého! Čárkomaniakální prase, šéf policejních silničních lupičů, starý Lotrando, vynálezce placení vlastníků vozidel za prohřešky jiných - HUML. Líný, tupý, arogantní debil neznající nic než čárečky.
Že policie neřeší žádné nepřehledné úseky a další smrtelně nebezpečné věci atd. ho nebere, zato je třeba oškubat za kdeco všechny, aby oni měli svoje čárečky. A toto H.O.V.A.D.O. má vyšetřovat de fakto sám sebe! Svoje postupy a myšlení! Tak asi je jasné, jak toto celé skončí.
No, Veteráne, k tomu pořádku: kolonky čárkomanů jsou primitivní stejně jako oni sami, je tam velmi omezená škála činností, což jim k odměnám stačí, ale policejní práci to nepostihuje.
Jak píšu, přišli na to dávno jiní, ale hodnotí se jen aktivita a kreativita. Jenže to vyžaduje vedoucího, aby vůbec byl schopen pochopit, co to je aktivita a co to je kreativita. Aktivita, ta se vyžaduje při páchání trestné činnosti aneb sekání čáreček. Kreativitě se taky vedení nebrání, pakliže policisté přijdou s nápadem sebrat papíry za chlast farářům, co přejíždějí mezi farami v neděli dopoledne a při mších pijí mešní vínisko. :D :D Ale to je tak všecko, co zvládají. Usměrnit aktivitu akreativitu do mezích slušnosti to je přesně to, co současný management nedokáže. Je to jako byste chtěli po krávě na přehlídkovém molu pro farmáře, aby tam nedělala koblihy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VETERAN2 22:10:09 11. 07. 2016
default.png
HAMMER [2016-07-11 20:38:30]: Pořádek si přestavuji jako prázdné všechny ostatní kolonky čárkomanů. Jenže to je vyloženě nežádoucí stav. Takže pořádek je nepřítel vedení. Od určitého nápadu bych prostě vedoucího vyhodil pro neschopnost. Mohlo by to dát na maření úkolu veřejného činitele z nedbalosti. Možná by se do toho vešla i ta slavná reorganizace. Pokud se nepodaří dotáhnout nějaké kauzy nebo když se nebude dát pokračovat původním tempem. Nějak pochybuji, že se najde někdo, komu by se chtělo zajít za Lenkou a zjistit po čem jít, aby to zažalovala.
Mazánek vypadá na papíře jako favorit. Šéfa kriminálky ale dělá chvíli. Někde někoho zná. Proto najednou ten rychlý postup. Za 30 let nic moc a najednou takový odborník. Navíc vyšetřoval násilí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:38:30 11. 07. 2016
default.png
RV [2016-07-11 20:22:46]: Jo, ještě jedna věc: ještě nejsi četník, ještě pořád nechápeš, jak se vykázat pořádek dá. Jak ještě věříš kecům komunistických i jimi vychovaných hovad ve vedení. Že nepřijdeš na to, jak se dá vykázat takový pořádek? Připomínám, že to samozřejmě zase není z mé hlavy... A jinde to funguje.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:36:09 11. 07. 2016
default.png
RV [2016-07-11 20:22:46]: Tak hochu, jak že to děláš bohužel nerad, ale musíš se mnou souhlasit? Máš snad pocit, že jsem autorem těchto názorů na čárky a prevenci a taky postupů já? Já je jen prezentuju. Tohleto vynalezli hodně moc let před náma stačí četníci, my je můžeme jen opakovat ale fakt je ten, že taková služba člověka jinak baví a říká si, že toto má smysl. Myslíš si to taky?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RV 20:22:46 11. 07. 2016
default.png
Dělám to nerad, ale bohužel musím s Hammerem tak trochu souhlasit :-D.
Udělali jsme s kolegou malý antičárkový pokus: na noční jsme dostali dohled v jednom městečku, kde byla pouť. Ve večerních hodinách jsme s kolegou chodili mezi lidma, přátelsky pohovořili s kdejakým opilcem a každý rozhovor ukončili upozorněním, aby nikdo nalitej nejezdil autem, že ho bez milosti slovíme. To se mezi místními i přespolními opilci rychle rozkřiklo a nikdo pochopitelně nejel. Za celou noc nikdo nalitej nenaboural, nikdo nikoho nesrazil a všichni jsme byli spokojení. I když, všichni? Ne tak úplně, někomu chyběla čárka za alkohol, hádejte komu. Pořádek se prostě vykázat nedá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:14:03 11. 07. 2016
default.png
REPLY:X:66483-1:2016-07-10 21:50:27: Tak to se ti omlouvám, ba naopak, to tě musím pochválit, protože i když nejsi polda, věci jsou ti zvenku jasnější, než drtivé většině policajtů, kteří si užívají všech "sociálních jistot" u té firmy alke slepí a blbí jsou jako tři dni stará štěňata.
Věci se k lepšímu začaly měnit už asi.... x - krát. Vždy to skončilo zatnutím tipce shora. Opakuje se to neustále dokola. Pokaždé se někdo zmátoří a chce se prosadit klasickou policejní prací, která ji mimochdem velmi atraktivní a velmi zajímavá. Oproti tomu honění čárek pro vedení je absurdistán nejvyššího kalibru, kdy ti lempl od stolu bez znalosti bezpečnostní situace (ani se o ni nezajímá) napíše minutu po minutě co a kdy a kde budeš dělat ve službě a po takto skvěle naplánované službě na tebe řve, jak to, že nemáš žádné výsledky. Navíc jsou ještě do rána dvě vloupačky.
Ale co, patnáctého je almužnička, tak se pobere, je samozřejmě mizerná, tak se kňučí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 21:50:27 10. 07. 2016
default.png
Urážet mě nemusíš a policista nejsem, jenom tenkrát když sebrali Rátha, sejmuli Veseckou a nastoupila Bradáčová tak jsem měl dojem že věci se začínají měnit k lepšímu ale to už dnes není zase pravda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:30:13 10. 07. 2016
default.png
REPLY:X:66481-1:2016-07-10 11:19:12: Chápeš pomaleji a ještě ne úplně, ale to bude tím, že jsi prošel těmi moderními psychotesty. Tohle se děje od roku 1996 nejméně. Dalo se to pozorovat při práci běžného chodníkošlapa. To není vůbec žádný průzkum bojem ale opakovaná a stále úspěšná taktika mafie ve vedení. Využívají debility novinářů a nezájmu veřejnosti.
Musím uznat, že jsme zkoušel dělat policejní práci hodně dlouho a pořád poměrně marně. Ale zkusil jsem to zleva, zprava, zespodu, shora, zepředu i zezadu. Jistotu, že můj způsob práce systéma hlava nehlava tato společnost a už vůbec ne policie nechce jsem měl asi tak po sedmi letech.
Už tehdy jsem měl udělat čelem vzad a pochodem v odchod, jenže jsem byl mladý a myslel si, že změním svět. S ničím jsem nehnul.
Dále pokud jsi ještě nezjistil, že tvoji práci společnost zlodějíčků, udavačů a dalších vší nejenže nechce, ale ještě tě víceméně nenávidí, to jsi ale hodně slepý.
Každý četník snažící se dělat svoji práci je v situaci prodejce vysavačů na písečné poušti. Nabízí něco, co nikdo nechce. Oni chtějí mít čeští lidičkové pokoj na svoje prasácké řízení aut, na svoje přikrádání si atd atd. A ti, kteří by se měli starat, aby jim to neprocházelo jsi násobně horší zloději atd. A tomu ty, jantare, sloužíš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X 11:19:12 10. 07. 2016
default.png
Průzkum bojem, hoši to zkusili a ono to šlo jako po másle. Teď bych na jejich místě zreorganizoval všechno co mi bude stát v vestě. Zbavit se ještě nějak olomouckých SZ. Kdo není s námi je proti nám. Doufám že zažijeme ještě pár pořádných reorganizací a odvolání nepohodlných činitelů. :-), Moci se nemá překážet a kdo to zkusí dostane po hubě. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio