Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přijímací řízení k PCR a jeho průběh

Ahoj vsem. Mnozí z Vás mi několikrát poradili a podali užitečné info, proto si dovolím popsat svůj průběh přijímacího řízení, možná by mohlo nastínit aspoň časovou představu pro případné zájemce o sluzbu. 13.7. - pohovor s personalistkou PCR 15.7. - fyzické testy - bez nějaké přípravy, pro člověka, který trochu běhá a běžně sportuje bez problému. Kdo budete trénovat kliky, počítejte s tím, že bojaři vyžadovali ve spodní poloze dotknutí se hrudí o zem, v horní poloze propnutí rukou v loktech 21.7. - psychotesty 1.8. - návštěva obvodního lékaře 4.8. - lékař při územním odboru PCR 8.8. - "kolečko" v rámci vojenské nemocnice - RTG, oční testy, čůrání do zkumavek, vyšetření uší a očí 24.8. - jsem byl kontaktován personálním odd o úspěšném složení podmínek, pravděpodobný nástup k 1.10. 2016 Vše mám vcelku v živé paměti, kdyby jste měli nějaké otázky, klidně se ptejte. Rád sdělím. Všem zájemcům přeji hodně štěstí.
JABLOTRON :: Datum založení: 30. 08. 2016 :: celkem 36 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANDILEK 20:15:43 10. 10. 2016
andilek.jpg
VASEK90 [2016-10-10 17:51:46]:
...no, taky že mě to dost naštvalo :-D nechala mě vyplňovat 600 otázek a já už jsem si myslela, super, tak jsem prošla dál ... tak jsem se jí pak ptala -jakej mělo smysl nechat mě to vyplňovat, když to teď ani nepoužijete? A ona na to - no, potřebovali jsme Vás nějak zabavit, než se vyhodnotí ta základní část :-D
A jinak já prostě matiku néé! ...fakt se o to snažilo hodně lidí, mi jí vysvětlit a prostě ne :-D .. zajímavý je, že ty kostky vidím skoro hned a i ty vystříhaný věci atd., což je taky logika, ale matiku ani náhodou njn, tak to tak mělo být - bude ze mě kancelářská krysa :-D taky dobře

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu VASEK90 17:51:46 10. 10. 2016
default.png
ANDILEK [2016-10-10 17:14:50]:

Tak díky,ale zatím není ještě k čemu gratulovat, něco jsem tam všude vyplnil, ale kolik stačí na to projití netuším,tak uvidíme. Každopádně jsem rád,že to mám za sebou bez ohledu na výsledek...
Jo ještě nám bylo pak řečeno, že v případě pokud to vyhodnotí negativně, můžeme se si s tím psychologem domluvit schůzku,kde nám vyloží v čem byl problém a co nevyhovuje a po konzultaci je pak možno i tu lhůtu pro opakování zkrátit na jeden rok. Téhle možnosti se chystám případně určitě využít,když už jsem si s tím vyplňováním dal takovou práci, tak se taky rád dozvím něco o vyhodnocení, jaká jsem tedy vlastně osobnost a která práce je pro mě vhodná, když ne policista :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VASEK90 17:41:33 10. 10. 2016
default.png
ANDILEK [2016-10-10 17:14:50]:

Mně teda ze všeho, co jsem na tomhle fóru četl, přijde, že ty psychotesty jsou v každém kraji mírně odlišné. Tedy pokud jde o to rozvržení, iq i osobnostní část je asi všude. My jsme se na tu osobnostní část vrhli hned po té iq, takže si myslím, že to budou vyhodnocovat až potom dohromady, protože mi přijde docela divný, že by nás to tam nechali vyplňovat, a pak nám v půlce řeknou, ztrácíte čas, neprošli jste tím iq :-) To by docela naštvalo...nás tam teda bylo šest,všichni se vrátili a bylo nám to tak i řečeno předem, že ty osobnostní dokončíme po pohovoru. Všude to vyhodnocování mají asi fakt jinak. Ale jinak od té ústní části jsem tedy čekal více, přišlo mi to hodně krátké a víceméně si pan psycholog jen upřesňoval věcné informace, co jsem měl v tom dotazníku a pokyvoval nad tím hlavou. Takže těžko říci, co si o mně myslel :-)
Ale na druhou stranu ti to závidím, protože tě takhle alespoň ušetřili toho osobnostního. Protože to bylo opravdu docela na hlavu, slušnej záhul...dohromady, když vezmu všechny ty dotazníky tak to mohlo být v poho 1000 otázek!To jen tyhle, kde dáváš souhlasím X nesouhlasím měla 1. verze 300 a druhá 567. Já jsem tam zůstal jako poslední, než jsem to všechno měl hotovo a dohromady mi to trvalo přes 8 hodin...taky jsem tomu nevěřil, jak ten čas letí :-)

Jinak k té matice: zrovna na ni se dalo vcelku dobře připravit, což jsem naštěstí nepodcenil. Na internetu je těch příkladů mraky, navíc při těch testech máš papír na výpočty, takže se dá všechno dopočítat. Mně osobně nejvíce zaskočily ty rozbité tvary na kousky,kde jsme museli určovat jak to vypadá vcelku. A pak na konci, jak byly na zapamatování ty obrazce vedle sebe a pak určovat, jaké k sobě patří. Ty byly opravdu horko těžko k zapamatování, žádné jednoduché - čtverec, trojúhelník, kruh... :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 17:14:50 10. 10. 2016
andilek.jpg
VASEK90 [2016-10-09 14:46:51]:
no, protože jsi právě na tom byl dobře a prošel jsi do další části ... ty co neprošli tou základní částí, ty si vzala psycholožka do kanclu a už se zpátky do tý "učebny" nevrátili, včetně mě, tak proto vím kolik neprošlo ... a mě to všechno ukázala, kde byl problém, víš a hezky se semnou rozloučila a řekla ať to zkusím u vězeňský služby :-D ... nevím, možná jsem jí připomněla nějakou bachařku ;-) ... né, vážně gratuluju, že jsi se přes tu matiku dostal, jinak ty otázky mě nechala vyplnit taky a bylo jich teda 600 a né 900 a po tom co jsem to pracně vyplnila to mohla hodit do koše, protože ty otázky už neřešila, když jsem neprošla tou základní částí - uf, stačí jako vysvětlení? ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VASEK90 14:46:51 09. 10. 2016
default.png
ANDILEK [2016-10-09 12:42:41]:

Andilku, pověz mi, jaktože tohle všechno víš, kolik máš bodů, z čeho ti chyběly, kolik lidí prošlo...??? To by mě docela taky zajímalo.
Já jsem byl na psychotestech teď ve čtvrtek, nejdříve jsme měli tuhle IQ část na ty cvičení jak píšeš,matika atd. No a pak jsme už jenom měli tu osobnostní část, těch asi 900 otázek a něco navíc. Mezitím si nás volali na pohovor, kde si jen prošli ten osobní dotazník a případně se mě ptali na něco co nebylo jasné, rodina, vzdělání a tak...k tomu IQ testu nepadlo ani slovo, to bylo asi jen 10 minut a pak jsme se vrátili k těm osobnostním otázkám. Kdo měl všechno vyplněno odcházel, jestli jsme prošli nám prý přijde poštou do tří týdnů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 12:42:41 09. 10. 2016
andilek.jpg
ARTHAS [2016-09-30 07:00:23]:
no, já jsem si přečetla ty svoje komentáře a řikam si - doprčic co jsem napsala za "homokecy" a filozofii? :-D
Jo, jasný nic se neděje chápu ... dlouho jsem tu nebyla, čtu to až teď a bohužel ty psychotesty, pokud tam bude matika, tak se přes tu základní část já nedostanu, opět mi chybělo 9 bodů - prostě matika je pro mě zabiják, jste borci, všichni kdo jste to dali :-) ... jinak obrazce, kostky, paměť, prostě vše v poho, njn -bylo nás tam 7 a 3 neprošli v tý základní části, myslím si, že ta matika, kterou žádnej policajt už nikdy nepoužije aspoň ve formě jaká tam je, by tam být neměla, vždyť jde hlavně o osobnostní psycho profil, jestli se na tu práci člověk hodí nebo ne a né jestli umí zlomky, dělení, odmocniny, číselný řady atd., nebo se mýlím?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ARTHAS 07:05:09 30. 09. 2016
default.png
ARTHAS [2016-09-30 07:00:23]: Omlouvám se andílkovi, ten pouze reagoval na Vaška 90, tomu jsem psal...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ARTHAS 07:00:23 30. 09. 2016
default.png
Andílků, jestli ty se tam dostaneš, radši použij služební zbraň a zkrať si trápení. Tolik homo keců, nejsi vystudovaný filozof? Bože tak otřesná doba, já za to nemůžu, to ta doba za to může, všichni jsme takoví. Udělám 10kliků. Na ulici tě sežerou. Zkus dat svoji filozofickou přednášku sjetemu cikánovi se zkroucenou hubou. Jinak než mi řeknes, jejdanku ty hulvate jeden. Tak makam ve fabrice, při práci jsem trávil víkendy ve škole a mám mám titul a do toho stiham zvedat železo a běhat. Kdybych dál 10kliku najdu si hodného přítele a koupím si smetaka do kabelky. Buď realista a nezlob se na mě ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MEDA-BEDA 13:21:14 02. 09. 2016
default.png
KROCAN [2016-09-02 12:48:16]: Děkuji za odpověď. Já nejsem policista ani státní ani obecní policie. Já jsem v současné době pracovníkem ve školství, takže ještě jednou děkuji za informaci.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VASEK90 13:02:13 02. 09. 2016
default.png
JABLOTRON [2016-09-02 11:27:44]:

Tak humanitních keců jsem si užil dost ve škole a věř mi, že i pro mě to byly nezřídka doslova ubíjející, unavující promrhané hodiny časem. Nyní jsem rád odtamtud pryč a vážně - už nikdy více. Přece jen jsem věřil, že se naučím něco praktického, užitečného do života, co budu moci předat ostatním a být tak společnosti přínosem, ale ouha, žil jsem v bláhové prostoduchosti, šalbě a mámení...Nu, a teď právě zjišťuji, že to co jsem vystudoval je v praxi sice zajímavé, ale naprosto nepoužitelné. Realita se poněkud odlišuje od mých představ. Nečekal jsem zázraky, ale že ten můj profil bude na pracovním trhu až tak neupotřebitelný, heh, tak to mě překvapilo. :-O

Pokud ti přijde můj text o ničem, hm, tak k tomu se asi nemá cenu vyjadřovat. Jen jsem přemýšlel nahlas, pokud tě to nezajímá, nečti to. ;-)
Kliky jedu jak to jde, neboj, ale život by mi přišel nesmírně jednotvárný, pokud bych měl zapojovat pouze svaly a přitom zcela opomíjet mozek.
Dokázat v tom nalézt patřičnou rovnováhu, to je optimální stav, ke kterému bych se chtěl (věřím, že nejen já) přiblížit.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio