Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Mobilní jednotka cizincké policie

Nemá někdo info o těchto jednotkách které mají působit v Praze, Ostravě,Brně a v Pardubicích hlavně by mě zajímalo náplň práce a celkově koncepce této jednotky předem díky za poznatky
DAWE27 :: Datum založení: 24. 04. 2017 :: celkem 40 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 21:33:00 05. 09. 2019
default.png
V nějakém zápisu se psalo, že nevědí co s tím... a vymýšlejí kam ty lidi šoupnout, nebo k čemu to používat, když se sem žádné hordy uprchlíků netlačí :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPS 14:01:47 03. 09. 2019
default.png
Pokud je tu někdo kdo slouží u MJ na Inspektorátu cizinecké Policie na letišti v Praze. Budu rád, když mi objektivně napíše všechny možné činnosti a její SOUČASNÉ fungování. Pokud toho bude někdo schopen. Budu rád.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 22:20:15 19. 03. 2019
mia.jpg
SEKTA [2019-03-08 21:24:52]:
Otazka, co je vyhoreni, co zakomplexovanost a dlouhodoba deprivace..

Kdyz cl.neco chce delat, tak si cestu najde. Hold nekteri lide si libuji ve svym hororovym svete, ktery oni samozrejme dobre (ne-li nejlip) znaji...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 13:35:15 09. 03. 2019
default.png
Je úplně jasné... s ohledem na strukturu policie, že ulice musí být pro většinu lidí i konečná stanice... jelikož tolik zajímavých míst u ostatních služeb prostě není. Bylo by tedy fajn, kdyby ta služba v přímém výkonu byla organizovaná smysluplně... tak aby měla smysl pro policii, občany i pro lidi co tu práci dělají. Stejně tak by měla být i zaplacena... aby to nebylo nějaké dno systému... protože ono to ani dno není... je to spíš základ na kterém celý ten policejní stroj má stát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANBERLIN 13:06:22 09. 03. 2019
default.png
Je mi líto, že musím souhlasit s Codym. Je to přesně tak jak říká.

To, že někdo řekne realitu práce u PČR, neznamená to automaticky nekolegialitu. Já nastoupil k PČR taky plný ideálů o smysluplnosti tohoto zaměstnání. Na prvních pár šichet jsem chytl staré "vyhořelé" (jak se tady s oblibou toto slovo používá) kusy. Ti kluci mi tehdy vyprávěli realitu, která byla úplně odlišná od mého očekávání a slibů náborářů. Tehdy jsem jim vůbec nevěřil a po čase hle, měli pravdu.

Práce u PČR je opravdu různorodá. Tolik různorodých DBA, co jsem jako pořádkový policista zažil. Nebo těch hodin, co jsem nastál u cesty, abych ulovil nějakou tu pokutičku nebo chlastíček, tak abych měl co říct vedoucímu, kde jsem se musel v polovině služby povinně s vysledností hlásit.

Nepište mi tady něco o dalším vzdělávání a rozvoji, neboť mi nepřijde smysluplné vystudovat nějakého "majstra odborného výcviku" k tomu, abych se mohl přihlásit na výběrové řízení třebas na operativce na SKPV. To beru jako naprosté plýtvání svým volným časem, když mi toto vzdělání do civilního ani profesního života nepřinese nic, co bych tam použil. Tento čas raději využiju k tomu, abych se věnoval rodině. Navíc, nepamatuji si, že by bylo vypsáno v mém kraji nějaké výběrové řízení, které by mě zaujalo a týkalo se věcí, které ovladám a taková práce by mě bavila.

Na druhou stranu jsem rád, že jsou tady lidé jako je Chip nebo Sekta, kteří jsou v rámci svého zaměstnání šťastní, spokojení a práce je baví.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 21:24:52 08. 03. 2019
Sekta.jpg
CODY [2019-03-07 08:31:41]:
Proč neudelas něco proto aby jsi nebyl ?
Ty si myslíš ze jsem vychechtany, nejsem , ale svoji práci mám rad.
Taky jsem xlet slapal ulici, tahal se s lidmi z ulice , ale taky jsem věděl , ze takhle rozhodne zkoncit nechci , proto jsem dělal vše proto ( teď myslím sebevzdělávání a určitý progres) nee lézt někomu doprdele, na to nemam povahu, v životě mi vedoucí nepomohl se dostat jinam, jasně, nebude se zbavovat lidi , dokonce byl schopen mi napsat nevhodné Sluzebni hodnocení, ale jelikož to bylo výběrové řízení a ,, potravní řetězec “ u PCR funguje porad výborně , dokázala si mne vytáhnout jiná funkce bez ohledu na hodnocení bývalého nadřízeného.

Taky nenosím růžové bryle, ale moc dobre vim ze ulice je sice každého vstupní cesta k PCR ( a je to dobre , naučí to nejvíc ) ale zároveň nemusi byt také konečnou cestou.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LAMMI 18:09:40 07. 03. 2019
default.png
Jen doplneni - byla chyba v komunikaci. Samozrejme cizinecka PMJ nema.
Finalne jdu na PMJ.
Takze pokud mate nejake uzitecne info prosim o zpravu. Dekuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 08:31:41 07. 03. 2019
Cody.jpg
SEKTA [2019-03-06 19:43:28]:

Vyhořely? Možná trochu ale spíše bych řekl reálný pohled na situaci... růžové brýle nenosim, jinak jsi se netrefil už v ničem :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 08:28:38 07. 03. 2019
Cody.jpg
AF13 [2019-03-06 23:20:45]:

Takže jsem měl v podstatě pravdu že...ono řečené natvrdo nekorektně ale pravdivé je to jinak než od naborarky a co byste chtěl dělat mladý muži u PČR máme spoustu možností :)

Sekta, Chip vás job 5% u PČR (cca nevím přesně) ale na jednoho vychechtaneho jako jste vy dva- bez urážky ale relativně pohodička schovaná za akcnost- připadá 10-20 policistů co rejou Držkou v zemi a o nesplněných očekávání mladých lidí raději pommlcet.... konkrétně u ciziny by přijmutí kohokoliv mimo žen pod 30 let měl být pro personalistku zákaz.
PS:s chovem na žíněnku v pohodě, porazil by mne jen v naučených frázích ve střelbě a počtu policajtek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 23:20:45 06. 03. 2019
default.png
Zajímavé vlákno... netuším co reálně dteď dělá mobilní jednotka, ale s PMJ bych to nezaměňovat. Ad cizina a letiště... jedno z nejhorších míst... 12 hodin chodit po hale, jak nějaká k... od security... navlečených jako ZJ... to je dobrý tak na to, udělat si fotku na instac... ale jinak úplně o h... dokonce už tam posílají dotace z jiných součástí firmy. Pokud by mi tedy hrozila mobilní jednotka, snažil bych se rychle od někoho na cizině zjistit co ti kluci dělají... Kancl to nebude... ale bál bych se nějakých sraček.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio