Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Mobilní jednotka cizincké policie

Nemá někdo info o těchto jednotkách které mají působit v Praze, Ostravě,Brně a v Pardubicích hlavně by mě zajímalo náplň práce a celkově koncepce této jednotky předem díky za poznatky
DAWE27 :: Datum založení: 24. 04. 2017 :: celkem 40 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CODY 15:47:33 15. 08. 2017
Cody.jpg
Samozřejmě že na pasovka kde jsou podstavy jak blázen a to ještě neví jaká je to habadura....sliby chyby stejnak skončí na IČO a s mj se může rozloučit ,..nejdříve jako výpomoc aaaa máme te,už ses nás a mj nebude.
Vzpomenu si na má slova takto to bude....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WERT 15:32:09 15. 08. 2017
default.png
Záleží, co by tě více bavilo. Je těžko takhle říct, kde máš zůstat. To si musíš rozhodnout sám, každý má jiné priority. Ohledně MJ tady nějaké info máš, co se tam dělá atd. Tebe přidělili na jaké oddělení na ICP? Na územní oddělení, pasovku?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLL 23:28:30 13. 08. 2017
poll.jpg
Zdravím, budu nastupovat k Mobilní jednotce (Praha) a jelikož tam zatím nemají 2TT tak mě přidělili na ICP Ruzyně ale fyzicky budu u MJ, s tím že při nástupu podepíšu žádost (taky jí nemusím podepisovat) o převedení k MJ, až tam bude 2TT. Prosím o rádu, MJ nebo ICP ? Tím myslím kde mám zůstat. Děkuji za reakce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WERT 13:18:48 28. 07. 2017
default.png
Poslal jsem ti SZ s informacemi...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu VSCRVSCR 10:08:37 28. 07. 2017
default.png

druh služebního poměru: příslušník Policie ČR
doba trvání služebního poměru: doba určitá - 3 roky (s prodl. na dobu neurčitou po úspěšném absolvování služební zkoušky)
služební zařazení: služební hodnost - vrchní referent s hodnostním označením stržm.
místo služebního působiště: Mobilní jednotka cizinecké policie (Praha, Pardubice, Brno, Ostrava – působiště Vyšní Lhoty)
doba služby: 37,5 hod. týdně, 12h směny – dlouhý a krátký týden
pracovní náplň: policista plní převážně úkoly vyplývající z potřeby okamžité reakce na nově vzniklé situace v oblasti nelegální migrace, zajištění bezpečnosti, veřejného pořádku a ochrany vnějších a vnitřních hranic ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VSCRVSCR 05:51:10 28. 07. 2017
default.png
V jiném vlákně ,se psalo ze cizina,byla celkem rozpuštěna,co se týče kontrol cizinců apod., nepsal kolega moc pozitivně,ceckari,Tibery apodobny hmisy

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WERT 21:45:08 27. 07. 2017
default.png
Noo, problém bych neviděl ve volbách, protože tady to oddělení nebude řešit jen aktuální migrační krizi, ale řeší celkově nelegálně se zdržující cizince v ČR, ať to jsou černoši a nebo UK, Rumuni a tak... Já psycho žádné nedělal, jen ústní pohovor, jak jsem ti psal. Pak to jde přes žádost a schválení, s tím, že vedoucí na poradě s ředitelem probere nově příchozí. Je tady taky problém s tím, že hodně lidi odchází a nejsou lidi, tak nikdo nechce pouštět, i když se hlásíš na nově vzniklou jednotku, která má prioritu. Ale jde to. Když si to vyběháš. Jinak se tam slouží dvanáctky. 2x denní, 2x noční, 4 dny volna. Standard. Ale taky výjimečně můžeš sloužit 24, podle potřeby. Ale tam, kde jsem se hlásil já, tak slouží s 10% příplatkem za směnnost. Tak nevím, kam ses teda hlásil ty. O jazyku jsem ti napsal SZ. Jak jsem psal, ptal se na jazyk, ale podle mě není až tak moc třeba umět C1, aby tě vzali, možná nebudeš muset umět nic, ale to nevím. Mě se na jazyk ptali. Znám hodně lidí, co dělají na cizině a neumí jazyk. Ale zase toto je trošku jiné oddělení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VSCRVSCR 21:16:46 27. 07. 2017
default.png
já si poslal info,ale výběrové řízení klasické psycho atd..ale ne na letišti ,nýbrž na prezidiu ulice strojnicka,personalni veci atd, olsanska Praha 3 kde sidli cizina,co mám.info,služba krátký a dlouhý týden,čili bez 10%, o jazyku nebyla rec,můžeš se více rozepsat jak probíhalo výběrové řízení u tebe?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VSCRVSCR 21:08:19 27. 07. 2017
default.png
WERT [2017-07-25 12:51:15]: já psal na personální a nabídli mi to také,ale na jazyk se me nikdo neptal, spise bych viděl.problem jak to bude po volbách a jak odpadne migracni krize,

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WERT 12:51:15 25. 07. 2017
default.png
Ahoj, je to nově zřizující se jednotka, která bude v Praze, Pardubicích, Ostravě, Brně. Bude mít celkově okolo 170 lidí. Jednotka bude schopna ihned zasáhnout v případě návalu migrační krize. Já se zajímal a byl na výběrku v Praze. Takže ti můžu napsat něco o Praze. Sídlo mají na letišti, na ul. Aviatická, společně s územkem... Je tam i vedení celé mobilní cizinecké policie. Náplň: Nejlépe uděláš, když si přečteš na intranetu info o náplní práce. Najdeš to na cizině v aktualitách. Musíš poslat email, že máš zájem a do pár dnů ti bude volat zástupecký a pozve tě na pohovor. Tam ti řekne co a jak, čeho se náplň práce týká, co od práce očekáváš a pokud se mu budeš líbit, tak se s tebou domluví na přechodu a řekne ti podmínky. Slouží se tam ve 4. Do budoucna budou žádat o 5 (ale jak dlouhá je ta budoucnost nevím, píšu to, co mi říkal). Jinak je zapotřebí umět jazyk. Do budoucna je vize taková (aspoň v Praze), že budou 4 skupiny po X lidech, které budou jezdit i na mise a budou se takto vždy střídat. Na znalost jazyka a úroveň se tě bude ptát. Dále řeší eskorty v rámci ČR, výjimečně taky zahraničí, neřeší jen africké migranty, ale taky nelegálně se zdržující cizince třeba z UK, Rumunska atd... Jelikož jsi na letišti, tak taky hlídáš rizikové lety. Je to úplně nové oddělení, takže mi ukazoval i jejich vybavení a je opravdu dost luxusní, oproti hlídkové a nebo místňáku v Praze. Zázemí oddělení je úplně nové a mjr. působil sympaticky (nedám ale hned na první dojem)... Oddělení prostě umožní ještě lépe a rychleji reagovat na možné změny a těžko předvídatelná rizika v souvislosti s migrační krizí. Měli by být schopní reagovat do pár hodin. Dále taky účast na sportovních akcích, veřejný pořádek atd. Ale priorita je ta migrační krize. Není to práce na baráku, ale podle mě budeš pendlovat v rámci ČR, takže taky hranice, detenční zařízení a tak. Nejlépe, když tam napíšeš email a on si tě pozve. Ale záleží, kam se chceš hlásit. Já se hlásil do Prahy. Pak si podáš žádost a buď tě pustí a nebo ne. Ale musíš i ty proto něco udělat, ne že to jen odbouchneš a necháš tak. Voják se stará, voják má ;)
Podle mě dost zajímá náplň a taky práce. Ale každý má jiné požadavky.
Tak se měj a kdyby měl někdo nějaké větší info, klidně piště. Já si žádost teprve podávat budu a na výběrku jsem byl před delší dobou, tak si nepamatuju úplně všechno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio