Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Mobilní jednotka cizincké policie

Nemá někdo info o těchto jednotkách které mají působit v Praze, Ostravě,Brně a v Pardubicích hlavně by mě zajímalo náplň práce a celkově koncepce této jednotky předem díky za poznatky
DAWE27 :: Datum založení: 24. 04. 2017 :: celkem 40 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DEATHCAME 09:38:53 19. 10. 2021
default.png
Dobrý den, v současné chvíli bohužel slouží na MJ. Byl jsem zde naborovan před třemi lety, prezentace krásná, zajímavá práce na hranicích a případně mise v zahraničí... To je řečeno při naborovan. Reálná situace zcela odlišná. Vedení je složeno z diletantu, kteří buď pracovali v call centru, nebo to byli lidé zcela neschopní ve službě, kterou prochrapali a nebo raději nedělali ani to. Situaci podtrhuje pražské vedení, který si jezdí na Šumavu s kamaradama v Porsche...
Z MJ se snažím odejít už dva roky. Vedení haže vidle kam může. Služby jsou rozházené a nejisté, vše se mění během hodin.
Vedení umí pouze slibovat, slibem nezarmouti.
Reálná práce je zastavovani kamionů a dávání 4 magnetů, nebo zastavovani dodávek a lustrace osádky. Pokud vyskočí problém, tak MJ situaci na místě předá reálné polici. Takže v MJ se člověk nic nenaučí a je všude za blbce. Kariérní postup konci podepsáním naboroveho prispevku. Za vše svědčí to, že na jedno oddělení bylo přijato přes 70 lidi a reálně nás momentálně slouží 28...vydrží to jen ti, kteří nechtějí nic dělat, mít pohodu a o tisícovku víc než u reálné policie. Takže rada případným zájemcům... Jděte na cizinu pod kraj ne pod MJ respektive ne pod ŘSCP.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SCORPIO61 17:47:25 18. 01. 2021
default.png
Ahoj, treba to nekomu pomuze, byt je toto starsi vlakno, ale v zasade je sluzba na MJCP takova zasivarna. MJCP se sice tvari jako elitni utvar plny profiku, realne se tam ale nic nedeje, jede se tam na carkovy system kontrol vozidel a kontrol osob, kdy je treba toho za smenu do platformy zadat co nejvice. Takze se jezdi po dalnici tam a zpet, na benzinkach se lustruji kamiony, dost casto se delaji bezvyznamna DBA a na misi se dostanes jednou za par let a to jen, kdyz moc nezlobis. Je to vhodne spise pro kolegy, co se chcou na stara kolena uklidit a nejak to doklepat. Karierni rust je tam nulovy, clovek se tam ani nic nenauci, protoze se tam nic nedeje. Maximalne kdyz vyjede v SIS, ze lustrovana RZ je v patrani, tak se napise UZ a to je tak vse. Clovek co ma alespon minimalni ambice tam zakrni. Nechci tento utvar nijak hanit, ale realita je od slibu a celkove prezentace tohoto utvaru diametralne odlisna.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 06:42:31 24. 09. 2019
default.png
AF13 [2019-09-05 21:33:00]:
Meli by s nima obsazovat mise. Co mam zkusenost, tak ma o mista u MJ dost zpravotelu z obvodu. Zadna prace, cista hlava. Ono co si budeme povidat, kdyz tam nepujou tihle lidi, co neco umi, tak tam uz se nenauci...jooo cizina :))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPS 15:59:12 22. 09. 2019
default.png
AF13 [2019-09-05 21:33:00]:
To mi moc nepomohlo v rozhodování, jestli do toho jít. Vlastně mi to neřeklo vůbec nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 21:33:00 05. 09. 2019
default.png
V nějakém zápisu se psalo, že nevědí co s tím... a vymýšlejí kam ty lidi šoupnout, nebo k čemu to používat, když se sem žádné hordy uprchlíků netlačí :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OPS 14:01:47 03. 09. 2019
default.png
Pokud je tu někdo kdo slouží u MJ na Inspektorátu cizinecké Policie na letišti v Praze. Budu rád, když mi objektivně napíše všechny možné činnosti a její SOUČASNÉ fungování. Pokud toho bude někdo schopen. Budu rád.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 22:20:15 19. 03. 2019
mia.jpg
SEKTA [2019-03-08 21:24:52]:
Otazka, co je vyhoreni, co zakomplexovanost a dlouhodoba deprivace..

Kdyz cl.neco chce delat, tak si cestu najde. Hold nekteri lide si libuji ve svym hororovym svete, ktery oni samozrejme dobre (ne-li nejlip) znaji...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 13:35:15 09. 03. 2019
default.png
Je úplně jasné... s ohledem na strukturu policie, že ulice musí být pro většinu lidí i konečná stanice... jelikož tolik zajímavých míst u ostatních služeb prostě není. Bylo by tedy fajn, kdyby ta služba v přímém výkonu byla organizovaná smysluplně... tak aby měla smysl pro policii, občany i pro lidi co tu práci dělají. Stejně tak by měla být i zaplacena... aby to nebylo nějaké dno systému... protože ono to ani dno není... je to spíš základ na kterém celý ten policejní stroj má stát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANBERLIN 13:06:22 09. 03. 2019
default.png
Je mi líto, že musím souhlasit s Codym. Je to přesně tak jak říká.

To, že někdo řekne realitu práce u PČR, neznamená to automaticky nekolegialitu. Já nastoupil k PČR taky plný ideálů o smysluplnosti tohoto zaměstnání. Na prvních pár šichet jsem chytl staré "vyhořelé" (jak se tady s oblibou toto slovo používá) kusy. Ti kluci mi tehdy vyprávěli realitu, která byla úplně odlišná od mého očekávání a slibů náborářů. Tehdy jsem jim vůbec nevěřil a po čase hle, měli pravdu.

Práce u PČR je opravdu různorodá. Tolik různorodých DBA, co jsem jako pořádkový policista zažil. Nebo těch hodin, co jsem nastál u cesty, abych ulovil nějakou tu pokutičku nebo chlastíček, tak abych měl co říct vedoucímu, kde jsem se musel v polovině služby povinně s vysledností hlásit.

Nepište mi tady něco o dalším vzdělávání a rozvoji, neboť mi nepřijde smysluplné vystudovat nějakého "majstra odborného výcviku" k tomu, abych se mohl přihlásit na výběrové řízení třebas na operativce na SKPV. To beru jako naprosté plýtvání svým volným časem, když mi toto vzdělání do civilního ani profesního života nepřinese nic, co bych tam použil. Tento čas raději využiju k tomu, abych se věnoval rodině. Navíc, nepamatuji si, že by bylo vypsáno v mém kraji nějaké výběrové řízení, které by mě zaujalo a týkalo se věcí, které ovladám a taková práce by mě bavila.

Na druhou stranu jsem rád, že jsou tady lidé jako je Chip nebo Sekta, kteří jsou v rámci svého zaměstnání šťastní, spokojení a práce je baví.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 21:24:52 08. 03. 2019
Sekta.jpg
CODY [2019-03-07 08:31:41]:
Proč neudelas něco proto aby jsi nebyl ?
Ty si myslíš ze jsem vychechtany, nejsem , ale svoji práci mám rad.
Taky jsem xlet slapal ulici, tahal se s lidmi z ulice , ale taky jsem věděl , ze takhle rozhodne zkoncit nechci , proto jsem dělal vše proto ( teď myslím sebevzdělávání a určitý progres) nee lézt někomu doprdele, na to nemam povahu, v životě mi vedoucí nepomohl se dostat jinam, jasně, nebude se zbavovat lidi , dokonce byl schopen mi napsat nevhodné Sluzebni hodnocení, ale jelikož to bylo výběrové řízení a ,, potravní řetězec “ u PCR funguje porad výborně , dokázala si mne vytáhnout jiná funkce bez ohledu na hodnocení bývalého nadřízeného.

Taky nenosím růžové bryle, ale moc dobre vim ze ulice je sice každého vstupní cesta k PCR ( a je to dobre , naučí to nejvíc ) ale zároveň nemusi byt také konečnou cestou.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio