Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pravomoc prohledávat věci v kanceláři/šatně nadřízených

Ahoj, mám takový dotaz. Protože mi u nás na obvodě přidělovali ve 3TT spisy, tak jsem si přečetl náplň práce, řekl vedení, že v náplní mé práce je pouze odhalování a projednávání přestupků v blokovém řízení, a tak mi velice neochotně odebrali spisy a teď už se to veze. Zástupce vedoucího pro výkon tohle nemůže překousnout a už neví co by vymyslel, tak jsem se dneska stěhoval na noční směně z kanceláře do kanceláře vedle, prý protože tam mám bordel. A teď k mému dotazu. Dneska mi volal velitel směny, že za ním zástupce přišel, že provedl kontrolu a našel v mém kanclu bloky, tak ať pro ně jde spočítá je a zamkne si je k sobě do trezoru. Dobře uznávám, že bloky by asi měly být zamčené v mém trezoru, kde mám zásobníky, bloky jsem měl ve své kanceláři (nezamčené) a hlavně na svém opasku v brašně. Takže se ptám, jestli může jen tak přijít do kanceláře prohrabat mi brašnu na opasku a vzít mi bloky. Neřeknu kdyby mi leželi někde volně na stole, ale tohle ? To mám chápat, tak, že tam může přijít a šacovat mi bundy, prohledávat batoh a další věci ? Díky za odpovědi.
ONDRAKOK :: Datum založení: 05. 10. 2017 :: celkem 13 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POLDICEK 00:59:30 06. 10. 2017
default.png
GUSTAV-ZELENY [2017-10-05 21:48:54]:

Bloky samozrejme nikde nenechavat a trosku si srovnat fakta.

Pokud nejaky kolega ztratil bloky, je vul ale stat se to muze. Pokud nebyl na podobne pripady pojisten, byl dvojity vul. Pokud ale za ztracenych 7 bloku zaplatil 14 000, je triple vul. Podle vyjadreni pojistovny (Generali) ten blok (zaplacenka) hodnotu 2000 nema. Ohodnotili jej na 0,60 Kč (60 haleru), tedy hodnotu papiru :D:D:D Nalezce je nema jak pouzit a smenit je za penize, pokud si nenavlekne policejni uniformu, nebo neopali manzelku :) A propos, myslim, ze by policie pozadovala 7x 5000 Kc (verejny poradek), pocitaji vzdy maximalni moznou pokutu. Ale rozhodne to nedostanou :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 21:48:54 05. 10. 2017
default.png
nenapíšu to právě fundovaně, ale spíše tak nějak z nezávislého pohledu... Za prvé bloky opravdu nemáš nechávat volně ležet, ty mají být v době mimo službu (a obecně vždy když je nemáš pod dohledem) v uzamčené skříňce, ovšem ne společně se zbraní a zásobníky, má na to být zvláštní trezorek, alespoň na našem OOP tomu tak je. Dále - určitě Ti nikdo nemůže prohrabávat věci či oblečení, nicméně z pohledu nadřízeného - když vidí v kanclu volně odložený opasek, tak potom logicky činí opatření proti případnému "zmizení", je to pořád lepší než kdyby ti to někdo sebral natajňačku a pak tě nechal napínat co budeš dělat, v horším případě než kdyby Ti je někdo čmajznul úplně... I to už jsem u nás zažil a nebylo to pěkné když kolega hlídkař platil za 7 ztracených bloků 14 táců...
To jen tak trochu k tématu, ale myslím že Tvůj problém na oddělení asi půjde více do hloubky ..., ne vždy, všude a mezi všemi si to totiž sedne...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ONDRAKOK 15:23:31 05. 10. 2017
default.png
Omlouvám se za chybu v nadpisu, jsem po noční, mělo tam být samozřejmě NADŘÍZENÝMI.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio