Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak na psychotesty

Zdravím, chtěla jsem někoho poprosit jestli by mi nemohl někdo pomoct zvládnout psychotesty? Poradit jak na to. Absolvovala jsem je letos k PČR a bohužel mi bylo řečeno že jsem neprošla jejich kritériemi, ale jaký ty kritéria jsou a co se jim nelíbilo se člověk nedozví. Chtěla bych to zkusit jinde u jiné složky, ale bohužel nevím jak mám tedy odpovídat. Diky
MYSOUN :: Datum založení: 12. 10. 2018 :: celkem 38 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu EVAB 14:07:51 18. 10. 2018
default.png
FOXX [2018-10-18 13:58:40]: Tak teď nevím co si mám o sobě myslet :-) Psycho mi to na kempu nedala, protože "by ta práce prý pro mě byla náročná, po tom co mám za sebou..." Trochu výrok psycho nechápu... Je pravda, že jsem už kapku starší kus, ale jako magor si nepřipadám...:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 13:58:40 18. 10. 2018
Foxx.jpg
MIA [2018-10-18 13:44:45]: Super zprava, tak je to cely jeste vic v p*deli, nez jsem si myslela :-))))) Jsem rada, ze me tahle firma porad dokáže něčím prekvapovat :-)))) Což tedy ale neni moc lichotiva zprava pro nekoho, kdo neprojde...............,,:-)))):-X
Ale mela jsem pravdu v tom, ze pokud by se madam alespon trochu hodila, zcela jiste by za současného stavu prošla :-))) achjo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 13:44:45 18. 10. 2018
mia.jpg
FOXX [2018-10-18 09:43:15]: me se moc nechce vstupovat do vlakna (na psychotesty jich je tady trilion), jen pozn.: psychotesty u pcr jsou momentalne nastaveny takovym zpusobem, ze i deviantni cl.projde. dle os., co ma z psycholy doktorat, dalsi mgr. a dalsi mgr.psychosocialni studie a vsichni se temi testy hrabali.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 10:15:57 18. 10. 2018
Foxx.jpg
SEKTA [2018-10-18 09:46:17]: Krasny..:-)) ale mohl sis ušetřit spoustu casu - spánek ani nic jineho v tomto pripade nepomůže a damu zajímají jen ty názory, kde s ni ostatní budou souhlasit, nebo ji napíšou zaručený recept, jak ty psychotesty odrbat :-))) Napsala bych to ji, ale nesmim, byla bych zase přechytračelá či co :-)))

Na specializované útvary jsou zase uplne jine podminky... a samozrejme, jakmile bude někde hrát roli lidsky faktor, absolutní objektivita zaručena byt nemůže. Ale to nejsi ani ty, ani ja nejsem zcela objetikvni, i kdybychom sebevic chtěli... u některých případu zůstane rozum stát, proc je vybral psycholog jako nevyhovující, ale to opravdu spíše az v ramci policie a spec. útvaru, ne při náboru....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYSOUN 10:07:39 18. 10. 2018
default.png
REPLY:FOXX:69838-1:2018-10-18 09:43:15 tak pardon moc se omlouvám asi sem měla napsat téměř podle pravdy asi tři otázky jsem dala jenom proto že by to tak mělo být.. stačí? Snad už budete spokojená. Je mi v celku jedno co si vy myslíte..já bych vás za kolegyní taky nebrala jelikož bych nechtěla pracovat s někým kdo si hraje na prechytraleho. Divím se že nepracujete jako psycholožka když vam to tak jde. Můžete rozebírat lidi na potkání. Chtěla jsem pouze radu, neprosila jsem se o to aby mi tady někdo psal jestli na to mám nebo nemám to ať posoudí lidi kteří jsou k tomu určený. Nemusíte na to reagovat mně vaše odpověď nezajímá. Děkuji přeji pěkný den

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 09:46:17 18. 10. 2018
Sekta.jpg
AF13 [2018-10-18 03:00:30]:
FOXX [2018-10-18 08:52:43]:
Na každém příspěvku je kus pravdy..
Zvláštní zkušenosti vim, ze hrozne záleží na psychologovi, na tom jak si ,,sednete” , jak si vás zaskatulkuje ( mate na nej moc dlouhé nehty , zvláštně obarvené vlasy , výstřední oblečení...)psychlozka si vás dokaze zařadit již od prvního okamžiku a většinou je dosti těžké už její názor změnit..
Tohle není pravidlem u každého, píšu osobní zkušenost..

Jeden čas byla na ROZe vyhlášena ,, nekompromisní “ (to jsem napsal ještě slusne:-), psycholožka na které vyhořel snad každý :-((
Naopak pak jsou případy kdy z ředitelství přijedou dvě mladé psycholozky ( zkušenosti nula nula nic, pouze studium..), postaví se do dveří a ,,kochaji se” jak uchazeči plní fyzické limity, pochechtavaji se a culi se..ze by taktika?
Bohužel ne, dle mého nevyzralost:-(
A na základě jejich shrnutí ma byt vybrán adept na ucházející se místo??
Dost smutné:-(díky bohu na nějaký útvarech to funguje tak ze psycholožka ma doplňující navrh a poznámky k přijetí či nepřijetí uchazeče..
Nejvíc ho poznají lidi co s nim pracují tu dobu kdy se uchazeč zúčastňuje až už kempu nebo výběrového řízení...

Každopádně nevím jak je to teď s dodržením dvouleté lhůty na opakování psycho testu ale zkusil bych to znovu, dobre se vyspat , na nic si nehrát a odpovídat přesně tak jak si myslíš ze to dle tvého názoru ma byt, pokud by to ani pak nevyšlo , je možné ze tam něco úplně nesedí a nebyla by to třeba ta správná cesta a volba zaměstnání pro tebe.




Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 09:43:15 18. 10. 2018
Foxx.jpg
MYSOUN [2018-10-18 09:16:45]: Asi nema smysl odpovídat, ale preci jen... v podstate jste me vubec nepochopila :-) Uz níže jste psala, ze jste odpovídala dle pravdy, jaka jste, přičemž jste tohle nechtíc pak vyvrátila v dalším příspěvku, kde jste napsala, ze jste do testu uvedla neco, co sice pravda neni, ale myslela jste si, ze by to tak melo byt. Pokud jste takhle vyplnovala test, tak opravdu nejste z psychologického hlediska vyhovující pro praci u Policie. Pokud se navic krom výsledku ze 300 otázek psycholog dle vašeho životopisu utvrdil v tom, ze sebestredne lžete, nemel duvod nic dále rozebírat.

Krom jineho mate úplnou absenci sebereflexe, takze bych chtela videt kolegu, ktery by s vami, jeste jako ženou, musel na ulici slouzit. Svést to na smulu, misto toho, abyste si rekla, ze se mozna vazne nehodite ke sboru... tak to vas ta smůla asi provází cely zivot, ze?:-) Vsechno je to hlavne a jen o smůle.

Neznam vas, mozna jste super ženská, ale to, jak se zde prezentujete, na me osobne nepůsobí dobre a ja osobne bych vas za kolegyni nechtela :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYSOUN 09:16:45 18. 10. 2018
default.png
FOXX [2018-10-18 08:52:43]: já vím moc dobře co chci a není to tak že bych se rozhodla ve třiceti jee ja půjdu k policii oni tam berou každého tak vezmou i mě. Dodělávala jsem si kvůli tomu i teď maturitu. Hold jsem měla teď smůlu, ale člověk když něco chce tak si zatím jde. Můžu na sobě zapracovat i ve čtyřiceti..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 08:52:43 18. 10. 2018
Foxx.jpg
AF13 [2018-10-18 03:00:30]: Ano, domnívám se, ze ano... stejne bychom mohli polemizovat o lékaři, ktery dela posudek, či komise dělající prezkum... jsou jiste limity, které vyhodnotí počítač... pokud je neco na hraně, teprve potom dle meho názoru vstupuje do vyšetření faktor psychologa. Nikdy by nemel projít clovek s poruchou nebo deviaci. Ze projde hodne divnych, ne uplne vhodných lidi, i kdyz co je vlastne hodne, ze... je dáno i tim, ze uchazečů je tak málo, ze to, co by pred 10 lety neprošlo ani omylem, v posledních letech proste projde :-/
Pak je taky faktor výběrového kempu. Pokud je dobre postaveny, je to super vec. Tam uz vas hodnotí nejen psychologové, ale i policisté, zpravidla bojari... no a někde je dokonce jeste závěrečný pohovor, kde si s vami pomerne dlouho povidaji štajby, které taky mají neco málo odslouzeno.


Takze vážená dámo, pokud jste nemela ultra smulu na psychologa, což si nemyslim, tak mi věřte, ze policie je v náboru natolik v p*deli, ze pokud byste byla alespon trochu vhodná, tak projdete. Podle toho, co jste psala níže, a budu se opakovat, jste tam proste placala nesmysly. A stylizovat se do neceho ve 30 letech je znakem nevyzralosti, bez urážky. To uz jste ve věku, kdy byste si mela byt jistá tim, kdo jste, proc se hlasite k policii a proc by vas ta policie mela chtit.

Preji vám mnoho úspěchu jinde, pripadne treba v jinem sboru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYSOUN 06:22:06 18. 10. 2018
default.png
Souhlasím s Af13 jelikož můj první neúspěch s psychologickými testy mi připadal podobný s tím co píše pan pode mnou. Pan psycholog se mě maximálně zeptal proč chci k policii a co budu dělat když mi to nevyjde a pak četl moji vyplněnou "slohovou práci" o mém dosavadním životě toď vše.. že mu to prý stačí,ale na nic ohledně mých vyplněných 300otazek plus nakreslení stromu atd. nezeptal se z toho na nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio