Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Co jíst před testem, pauzy mezi cviky

Zdravím , měl bych pár dotazů. Jaká je podle vás nejvhodnější strava před ranními fyzickými testy v 8 ráno? Chodím trénovat do fitka většinou přes den, tak jsem včera vyzkoušel trénink v 8 a před ním jsem si dal jen jablko s vidinou, že budu v sobě mít alespoň nějaký ten cukr , a tedy i energii. Výsledkem bylo, že se mi po celomotorickem testu udělalo strašně špatně, a musel jsem tak 15 minut počkat, až se mi uleví a mohl jsem přejít na pás a běžet 1 km, po kterém mi taky nebylo moc dobře. Co byste doporučovali? Jíst něco jiného, nebo nejíst vůbec? Dále bych se chtěl zeptat, jaké je časové rozpětí mezi jednotlivými cviky . Ač myslím, že nemám úplně špatné výsledky (čb 11s, kliky 40+, CMT 34+, km cca 4 min) , dělá mi trochu problém přejít od CMT na pás a hned běžet, je to náročné zejména na nohy. Bylo mi nicméně řečeno, že na můj útvar jsou kladeny nižší nároky a tak bych měl mít o jednu disciplínu méně, takže snad to bude ten CMT :D. Děkuji a přeji pěkný den.
MUSICIANFIT :: Datum založení: 19. 03. 2019 :: celkem 25 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VALAR-MORGHULIS 11:28:44 22. 03. 2019
default.png
No nechci tě zklamat, ale mám takový pocit, že CMT má každá výcviková skupina. Myslím si, že zrovna kliky se nedělají do určité tarifní třídy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAVLUSA 20:06:12 20. 03. 2019
default.png
Nu... to je těžko. Pokud nejsi po ránu na pohyb zvyklý, tak ti ta strava zas tolik nepomůže. Je to prostě o zvyku. Já když začínal po ránu běhat, tak mi bylo taky špatně, ať už jsem jedl nebo ne. Nakonec si tělo zvyklo (cca 2-3 týdny) a chodil jsem běhat nalačno (akorát jsem si před během dal teplý čaj/kafe, abych si zahřál a prokrvil žaludek).
Taktéž je důležitý stretching (po ránu dvojnásob). Když jsem se před ranním cvikem neroztáhl, tak jsem dost trpěl. Ideál je lehký výklus/rotoped.
Co se týče prodlevy mezi cviky, tak ve Zlíně jsme jeli v tělocvičně kliky+cmt (krátká pauza na vydýchání mezi cviky), pak jsme se šli převléct a šup ven před barák na čb. Po čb do šatny pro věci a valili jsme na ovál, takže pohoda.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 19:52:52 20. 03. 2019
default.png
Hosi vubec to nereste, tohle jsou testy pro invalidy :) Ani vas nesmi napadnout, ze byste je neudelali, at uz najedeni, nebo hladovi...daji se udelat i po nemoci a sracce za 40+ bodu. Tak to fakt nereste

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CLIFF 10:44:25 20. 03. 2019
default.png
Jo a ještě jedná rada na nohy, nevím jaké máš možnosti, ale mě hodně pomohlo když jsem začal častěji chodit na hory a při rychlejším tempu jsem si "vytrénoval" nohy. Pokud nemáš tu možnost tak si dávej na pase větší sklon a série např. 1 minuta běh a 1 minuta chůze.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CLIFF 10:40:25 20. 03. 2019
default.png
Každý to má jinak. Já naopak chodím do fitka většinou ráno kolem 6 hodiny a nejím před tím nic. Takže jednoznačná odpověď není, musíš prostě zjistit sám, co je pro tvé tělo dobré. Nebo nejez hned před fitkem a posnídej dříve, já osobně když jdu později tak před fitkem sním ovesné vločky s jahodami borůvkami a banánem - nejsem přejedeny a mám v tom vše co tělo při tréninku potřebuje. K té druhé otázce ti moc asi neporadím, já jsem zvyklý dělat cviky za sebou bez velkých přestávek ( nejsem ten typ co jde do fitka udělá jednu sérii a pak
5 minut čučí do telefonu), jediné co ti můžu poradit je cvičit HIT cardio, mě to dost pomohlo a mlžeš makat i doma například super videa jsou od Shaun T.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio