Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Právnička u PČR - fyzické testy

Ahoj, jsem vystudovaná právnička a ráda bych se dostala k Policii. Musím ale projít klasickým náborem. Co mě dost děsí jsou fyzické testy. Nejvíc ten pánský klik. Ráda bych se zeptala nějaké ženy, co nebyla nějaká extra sportovkyně jako já, za jaký čas se na to dá natrénovat a obecně by mě zajímala obtížnost u náboru. Já dělám téměř všechny sporty, ale tak nějak normálně - kolo, plavání, lyžování, turistika, brusle ... nejsem teď ale s nástupem do sedavého zaměstnání úplně v kondici a nechci zbytečně přijít o pokus/možnost kvůli fyzičce. Děkuju moc za reakce :). Aneta
ANETA1994 :: Datum založení: 06. 10. 2020 :: celkem 23 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRALOK 09:37:15 19. 01. 2021
default.png
FOXX [2021-01-19 09:15:13]:
Čvut-tam není o čem. Práva maj test studijních předpokladů, kterej není zaměřenej na nějaké drcení, ale naopak zkoumá schopnost studovat na pr.fakultě. Drcení a píle přichází pak ale na medině toho úsilí musíš vynaložit třeba ještě víc. Hlásilo se tam vždy takové množství lidí,že ten výběr měli luxusní. K té kvalitě-padaj skoro všechny obory,takže irelevantní. Nechci se pouštět do srovnání práva-medina-informatika,o tom moje myšlenka nebyla.Ani vytrhávat jeden konkrétní případ, kdy může bejt i doktor neschopný tele,který strčí vyučenej do kapsy. Ale v globálu týpek,co vystuduje práva na MU je jinde, než truhlář s maturitou, co si pak dodělá bc veřejnou správu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 09:15:13 19. 01. 2021
Foxx.jpg
ZRALOK [2021-01-19 08:16:57]: CVUT ano, jinak nesouhlas.. nejsou prava jako prava..dobre renomé má uz jen MU, PrF, uz i Karlovka hodne spadla. Prava rovnítko inteligence, to bych rozporovala. Zrovna na právech je hodne studentů, kteří mají průměrnou, mozna lehce nadprumernou inteligenci, ale mají proste obrovskou vůli se nadrtit nazpaměť (aniž by látce rozuměli). Což samozrejme muze byt pozitivní v tom, ze mají vůli učit se nové veci, ale jinak jsou právně nepoužitelní, protoze právo musis chapat.
Takze hned si myslet, ze osoba s právním vzděláním bude urcite přínosem pro firmu, neni asi uplne koser.. respektive bych byla strizlivejsi..
Důležitá je chut, přirozená inteligence, snesitelna povaha směrem k ostatním i ostatní směrem ke me, a trocha te pokory.
Priznam se, ze se mi kvuli druhé větě slečny Anety, kde nás upozorňuje, ze musí projit klasickým naborem, obecne upozorňování, ze je jako vystudovana pravnicka u dotazu, ktery s tim nema vubec nic společného, trochu blýsklo v očích. A nejmene tu pokoru tam moc nevidim.
Uplne jsem se ted rozohnila :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRALOK 08:16:57 19. 01. 2021
default.png
BOBRAS [2021-01-19 08:01:40]:
Nesouhlasím, pokud znáš lidi,co studovali třeba práva nebo čvut, tak víš,že jejich inteligenci je povětšinou někde jinde. Možná zapomenou ze školy spoustu zbytečností, jenže mozek jim zůstane, o jazykové vybavenosti se nemá cenu bavit vůbec.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 08:01:40 19. 01. 2021
default.png
A vysvětlil ti někdo ze jsou ti ty práva k ničemu? Budeš hezky marnit čas na hlídkové rotě :D no nebo dopravka možná... než se někam dostaneš kde můžeš uplatnit co jsi se naučila, uběhne tak 5 - 8 let. Takže bych vystřízlivěl . Škola je fajn, ale jak mile se to nezažije hned po škole práci. Tak do 3 let je to z hlavy venku...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 01:27:30 19. 01. 2021
mia.jpg
MAREK1674 [2021-01-18 20:30:06]: ps: uz to vidim, pardon- pochopeno spatne. Podle Tebe by mely byt kliky dolu kam po pujde, bojari to musej ale vetsinove nejak stanardizovat. Bud budou chtit kvalitu nebo standard, cely point. Ono to ,,rozporovani", jak ty rikas, vychazi z prakticke zkusenost... Ale nastesti nejsi bojar ani zenska, tak to neni na tobe a nemusi te to ani trapit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 00:48:54 19. 01. 2021
mia.jpg
MAREK1674 [2021-01-18 20:30:06]: Marecku, nevim, kde vidis podle me?!
Kliky (stejne jiny casti fyzickeho naboroveho) test jsme delali pod vedenim byvaleho instruktora pcr min bylo 30panskych kliku za 2min. Vetsina zensky jsme je delali s lehkym dotykem prsou (ne bricha, samozrejme rovnejma zadama) o zem, chlapi klasicky na pest, ne na kacenku ;) jaky ty kliky chce si musi rict konkretni instruktor, ver tomu, ze na u hrudniku 70F je fakt hloupost delat je s PETkou- to pak presne vznikaj takovy kindy, ze to ty zensky maj sizeny- coz v takovym pripadu budou mit. Proste bud to ten instruktor bude chti na pest, PET/ kacenku u ty zensky a nebo hold pekne poctivy hluboky s lehkym dotykem hrudniku o zem.
POUZE JSEM PODOTYKALA ZE JE NEREALNY U ZENSKYCH STANDARDIZOVAT MIRU PR. NA PEST A CEKAT, ZE BUDOU VSECH POCTIVY. btw.nic nerozporuju, ale upozornuju na aspekty (ono i kdyz jsou testy standardizovane- kazdy instruktor muze lpet lehce na mirnych niancich v pozadavcich v individualnich pripadech), tak klidek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu THECORY 23:51:22 18. 01. 2021
TheCory.jpg
Zrovna kliky jsou jedna z věcí, která se dá natrénovat... Na útvaru máme holčinu, co neudělala ani jeden, tak trénovala 4 měsíce a těch 18 dala. A pokud k Policii opravdu chceš, zvládneš to. Nic k tomu nepotřebuješ, trénovat se dá i doma. A co jsem tak vypozoroval, drtivá většina instruktorů je k ženám benevolentnější. A jestli máš nějakou korunu navíc, oslov trenéra ve tvém okolí a uvidíš, že to zase tak strašné nebude...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 23:25:23 18. 01. 2021
Foxx.jpg
Jeste, abys nemusela, boční vstupy má totiz každý u firmy moc rad, práva neprava :-) Ted ke tve otázce, mne dělaly kliky obecne odjakživa největší problem. Ale natrenovat se to da.. za jak dlouho ti tezko reknu, kdyz neuvadis, zda zvladnes alespon jeden panský klik. Ostatní uváděné sporty jsou irelevantní, krom plavani, kde pokud plaves prevazne motylka či kraula, mohla bys mit alespon trochu vytrenovane paže. Ale i tak je to uplne jiny typ zátěže a výkonu. Dle tvych sportu jsi ocividne ne silově zaměřená, tak asi budes mit trochu vetsi problem, ale proste se s tim poper. Znam tedy jednu ženu, která se na počet 18 či více nedostala nikdy, a to ani po treninku... pocitej s tim, pokud se nic za ty roky nezmenilo, ze na odborné přípravě jich pak budes muset splnit nejmene 24, ne 18... Zkouset to muzes milionkrát, ale z úcty k instruktorum tam nechod, prosim, pokud jich tech 18 nejmene nevysvihnes.. hodne stesti ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 22:15:53 18. 01. 2021
default.png
Kliky jsou úplně k hovnu, jestli má někdo práva a udělá psychotesty, tak ať ho vezmou i kdyby neuměl ani jeden klik.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAREK1674 20:30:06 18. 01. 2021
default.png
MIA [2021-01-18 17:38:20]: Jak podle mě? Kliky by měly být až dolů,kam po půjde....Někde dávají pod hrudník malou pet lahev(0,5l).Prostě přesně jak je to ukázáno na youtube.To není můj výmysl,ale oficiální četnický videa....takový chytračky mám vždycky rád,co rozporujou všechno a všude...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio