Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Očkování policistů proti Covidu

Já zírám, kam to došlo! Když policejní prezident přizná, že deset tisíc knedlíků v policejním munduru odmítá očkování a on ještě říká, že o ně nechce přijít! Twl kde to už jsem? Co je to za partičku blbě placených blbů? Za chvíli tam budou pastafariáni s cezanama na hlavách, které odmítnou sundat a on o ně nebude chtít přijít? Policista, který na není schopen stoprocentně pomoci, nemá u sboru vůbec co dělat. Pokud má PP problémy s jejich nakopáním do prdelí, hlásím se, ale co kopanec, to stovku. Přeci jenom to asi odnese čéška deset tisíc krát bodlem do zadele. Zavolám si takového kreténa na okradenou bábi a on mě ji zabije virem jakožto neočkovaný, co virus šíří silně více než očkovaný. To ji můžu rovnou rýpnout rýčem naštorc, než si volat takovou službu. Bože!
HAMMER :: Datum založení: 28. 11. 2021 :: celkem 48 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 15:06:54 14. 12. 2021
Joe.jpg
SERY [2021-12-13 20:29:41]:
Podívej se do vyhlášky č. 536/2006 Sb. a možná přestaneš psát blbosti o tom, že všechny nemoci, které tam jsou uvedené, mají 100% smrtnost nebo zmrzačující následky. Princip je o něčem jiném.
Ale jinak je mi celkem jedno jestli něco bude povinné nebo ne. Já to nenavrhuju. :-)
FOR af13:
Vojensky organizovaný sbor je opravdu tak trochu zaklínadlo, taky nikdo nikoho nenutí tam být.
Na druhou stranu si myslím, že to nebude tak horké, protože v zákoně o ochraně veřejného zdraví se říká:" Pravidelné a zvláštní očkování se neprovede při zjištění imunity vůči infekci nebo zjištění zdravotního stavu, který brání podání očkovací látky (kontraindikace)."


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 06:33:20 14. 12. 2021
default.png
“Vojensky organizovaný sbor” … to je mocné zaklínadlo, vždy když někdo potřebuje prosadit nějakou kokotinu, pro kterou nemá argumenty ani oporu v zákoně. Ono i LZPS je součástí našeho právního řádu, takže pokud by do našich práv chtěl někdo zasahovat přes nějakou vyhlášku, musí pro to mít nějaké jasné argumenty…. A ty nikdo nemá. Když bylo očkovacích dávek málo, byli jsme předposlední v pořadí… a teď najednou jsme jediný, který to potřebuji povinně??? Už to je nějaké divné. Možná jsme jediný, kde je dost ovcí, ale to ke tak všechno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SERY 20:29:41 13. 12. 2021
default.png
JOE [2021-12-13 11:43:22]: Všechny vakcíny co jsou povinné zamezují vzniku a šíření nemoci, a tak i stanoví zákon. Dostaneš jednou, případně opakovaně za 10 let. A je to na nemoci které všechny kdo je dostanou buď zabijí, nebo těžce zmrzačí. A před očkováním se zjišťuje imunita. To je u covidu přesně naopak, většině nic neudělá. Ti co to mají podruhé, a je jich minimum, tak jsou většinou v pohodě. Kolem mne to znovu nedostal nikdo ale očkovaných spoustu. Nehledě na to, že chtěj udělat povinnou vakcínu se spousty nežádoucích účinků a bídnou účinností. Proti omikronu, který pravděpodobně nahradí deltu už prakticky neúčinná

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 11:43:22 13. 12. 2021
Joe.jpg
SERY [2021-12-10 13:52:08]:
A proč jsou teda povinné některé jiné vakcíny?
Nevím proč si myslíš, že to skončí až to všichni dostanou...
Někteří už to mají podruhé a nikde není napsané, že to další rok nemůžeš dostat znovu, stejně jako jiné onemocnění, které je virového původu.
Předpokládám, že si všichni přejeme, aby Covid-19 zmizel, ale je docela možné, že to tak rychle nebude, nebo že se po určité době nebude ten virus vracet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 05:50:57 13. 12. 2021
Joe.jpg
DYRUP [2021-12-11 00:34:59]:
Ty seš fakt srandista. Cituji z článku, který je už ze srpna a dal jsi na něj odkaz.
"Vědci si zatím nejsou jistí, jak výsledky interpretovat. Je ale možné, že ti, kteří se i přes očkování nakazí, mohou pak dál virus přenášet stejně dobře jako neočkovaní. „Zatím nevíme, jak moc mohou očkovaní nakažení lidé virus přenášet, je totiž možné, že vysoké úrovně virové nálože mají na rozdíl od neočkovaných kratší dobu,“
Vyjádření typu "ale je možné" - na jaká procenta pravděpodobnosti do vidíš? Oháníš se článkem, který je už několik měsíců starý a od té doby byly podobných článků desítky ne-li stovky. A co jako? Budeš pod vlivem článků měnit postoj každý den?
Dále píšeš: "Proboha ti lidi ani neví co do sebe píchají!"
Rozhodně raději se nechám očkovat, než abych do sebe lil látky typu MMS nebo CDS, které do sebe lijou někteří, co se nechtějí očkovat. Přeju jim dobrou chuť.
Jinak si ale samozřejmě dělej co chceš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SERY 18:29:00 12. 12. 2021
default.png
SHARKY [2021-12-12 01:09:16]: Bože to snad ne. Když ti dá vedoucí rozkaz ať se střelíš do nohy nebo ať nakopeš vlastní mámu, tak to taky uděláš? To taky není trestný čin. A LZP a Mezinárodní úmluva o lidských právech je nad zákonem. Ty bys byl skvělej dozorce v koncentráku. Teď ti pan Pfitzer přikáže další 3 dávky na omikron, tak si je užij. A nevadí že nefungují.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 10:48:01 12. 12. 2021
Sekta.jpg
SHARKY [2021-12-12 01:09:16]:
Ano ,to mas pravdu, oni jsou zase povinni poslat te nejdříve na protilatky a podle toho vyhodnotit zda je to pro tebe vůbec nutné očkováni podstupovat , pokud to tedy je nařízené povinně(kde je to v tomto narizeni uvedeno ?NIKDE ).
Tak ze my budem dodržovat vše v rámci zákona a oni nemusi ??Opravdu budem přistupovat úplně na vše ??
Zde se nejedna o rozkaz , který by jsi nechtěl splnit v rámci přímého výkonu službu , dokončení služebního zákroku apod., Zde se jedna o zdraví tebe samotného , na útvaru máme kluky , kteří sami potvrdili ze takový průběh co měli po druhé vakcine jim stačil a na třetí davku rozhodně jit nehodlají.
Tak ze tvůj přístup je proste zavřít hubu , nic neřešit a poslouchat co přijde ze shora, na tom se proste neshodneme.
Respektuji tvůj názor , mas na to takový názor a takový pohled , v tom se neshodneme.
I tak Ti preji hodně zdraví a úspěchu.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SHARKY 01:09:16 12. 12. 2021
default.png
SEKTA [2021-12-11 21:20:17]: Milý kolego, ty jsi povinen dle služebního zákona dodržovat právní a služební předpisy a plnit rozkazy svých nadřízených, pokud to nevíš, vrať se zpátky na ZOPku, a pokud to víš a neděláš to, tak do civilu. Nejsi povinen splnit rozkaz pouze pokud bys jím spáchal tr. čin.

Co je to top útvar? Já žádný takový neznám, jsou dobří policisté a špatní policisté. A pokud tito policisté nejsou vystudovaní doktoři medicíny, tak můžou nepovažovat za ohrožující co chtí, ale bohužel, nebo bohudík u bezpečnostního sboru žádná demokracie jak ty si představuješ nefunguje.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 21:20:17 11. 12. 2021
Sekta.jpg
SHARKY [2021-12-11 16:18:05]:
Tvl ze ty budeš jeden z těch ze at mu šéf nařídí cokoliv tak bez přemýšlení běží a hned splní rozkaz ať je jakýkoliv jak poslušný pejsek??Nedelas to spis z důvodu ze jsi pohodlný a chceš mít klid od vedení?
Netahla a pitomci ?:-)Neockovanost se tyka top útvarů, kde si kluci nechtějí dávat do těla něco ,proti něčemu , kdyz to nepovazuji za ohrozujici!Jsou to hned netahla a pitomci ?Makaji na sobě fyzicky , podstupují každý rok zatezove zdravotní testy a nevidi důvod proč by to měli podstupovat..
Na to už jsem u PCR dost dlouho abych byl jako ovce a nechal si vše líbit.
Co Ti nařídí priste ?Odevzdej polovinu platu, ano pane provedu, no velká gratulace :-))
Dobrovolnost , toleranci a vzájemný respekt ,,kolego “..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SHARKY 16:18:05 11. 12. 2021
default.png
Ty vole já si tady připadám jako v práci...diskusní anarchistický kroužek. Uvědomte si, že sloužíte v bezpečnostním, vojensky organizovaném sboru (i když o tom kolikrát sám silně pochybuji), tak zavřete huby a respektujte nařízení a jestli se vám to nelíbí, jděte pracovat do cukrárny, obávám se ale, že tam to časem dorazí také, takže to bude k ničemu. Stejně ti kteří nejvíce remcají proti vakcínám mi chybět nebudou, protože to jsou vesměs netáhla a pitomci.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio