Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie vs. technopárty

Zdravím, obracím se na Vás s tématem, na které už dlouho hledám odpověď. Zajímalo by mě co vy si myslíte o technopárty, o technařích a vše co je s tímto tématem spojeno. Vždy jsem slyšela názory pouze z jedné strany, ale nikdy ze strany druhé - od Vás jako od jedinců, nepřetlumočené v tv. Předem díky za odpovědi a názory. Veronika
VERONIKA :: Datum založení: 28. 08. 2009 :: celkem 105 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CARLOSMONTERA 19:39:19 06. 02. 2014
default.png
Jednoduše za mne: Někteří technaři se chovali jako zmr*i, bohužel někteří policisté také. Na fotbale na sebe kolikrát nechaj útočit a nic, stejně tak spousty šmejdů jako např. rádoby chytrolínci na silnicích či ten debílek co tu je taky na pár videích (justice tv) ale technaři jsou dle mého názoru takovej snadnej cíl kterej to odnese.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 13:23:40 19. 09. 2009 blokovaný
default.png
Já už sem tady přeci několikrát řek,že neobhajuju žádné porušování zákona,ale snaž se bejt upřímnej.Proč nechceš připustit,že zákony porušujou i policajti a často jim to projde.A co se týče toho Landy,tak netvrdím,že každej jeho posluchač je nácek,ale Landa tady určitě k nárustu rasismu přispěl a jak už sem řek v letech 1986-1989 ho sledovala policie a to z důvodu strachu řežimu před rozšířením rasismu.Já bejvalej řežim rozhodně neobhajuju,ale todle byla jedna z věcí se kterou si dokázali poradit( hnutí skinheads nemělo v ČSSR vůbec šanci).Další obrovskej problém sou rasisti u policie a lidi který by klidně brali nějakou vojenskou diktaturu.Nejsou takový všichni policajti,ale proč tam tolerujete takové kolegy?Kolik lidí se skutečně hlasí k policii z důvodu ochrany lidskejch práv a kolik lidí se tam hlásí s jiných důvodů?Každej technař rozhodně neni svatej,netvrdím policajt=grázl,ale vadí mi neochota řady policistů(a to někdy i těch který nejsou vůbec špatný lidi)todle řešit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:22:53 18. 09. 2009
default.png
for denver.. celé mě to zaujalo jen proto, jak rychle jsi dokázal vyjádřit podporu nějakému vebecakovi, kterého neznáš a po druhém? příspěvku by jsi mu dal málem pusu.. s jeho názory apd. to však dopadlo nějak podivně, co? for honzad.. po delší době s tebou musím souhlasit " ja neznam nikoho kdo by mel rad represe, sedivo a policejni brutalitu. Fakt, nikdo z lidi ktere znam tohle nema rad, pocinaje lidmi od 14 do 90 let. takze na tomhle neni nic alternativnigho... bych tedy pozadal o prece jen presnejsi definici tve "alternativni mladeze" ".. není co dodat .-) fo denver.. já tě nechápu... jaká zbytečná brutalita? Pokud někdo někoho ohrožuje, jedná protizákonně a nechce se podřídit slovu co má dle tvé následovat? Pokud uznáváš zákony, a ty se mají dodržovat a narazíš-li na človíčka, kterému to řekneš, on tě v lepším případě pošle kamsi, co uděláš? řekneš mu to 2x-5x a pak půjdeš? Proč je antifašista jiný? já taky nemám rád fašismus, nemám potřebu psát letáčky, web, ale bojuji s ním v práci.. techno neposlouchám, poslouchám jiný věci i třeba Landu (techno neodsuzuji, ale ty Landu ano), a techno jako styl mi nevadí, dokonce mi nevadí ani soplák, když jde z techna, pokud nedělá bordel.. tedy vadí mi člověk dělající bordel...sqoutter či bezdomovec či jiné individum mě nevadí, pokud se nechová proti zákonu, tedy vadí mi člověk, lidé porušující zákon, proč tedy ty technaře, sqouttery či podobné nazýváš alternativou? V Mládí jsme se všichni odlišovali. Jenže tebou uváděné skupiny se odlišují a mají ještě jednu společnou věc. V drtivé většině svého počínání porušují zákon.. pokud ti tohle vyhovuje, souhlasíš s tím, sorry, dostane se ti nejen opovržení..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 00:36:37 18. 09. 2009 blokovaný
default.png
Sou to honzade třeba antifašisti,technaři,squteři atd.Je to prostě mládež která se nějak odlišuje od většiny.Netuším jestli si skutečně nedokážeš představit kdo to je,ale chce se mi hrozně spát a proto doufám,že ti to bude stačit a přeju ti dobrou noc.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:07:23 18. 09. 2009
honzad..jpg
co je tohle "nesnášej třeba zbytečné represe,policejní brutalitu a hlavně nesnášej takové to šedivo." za definici???? ja neznam nikoho kdo by mel rad represe, sedivo a policejni brutalitu. Fakt, nikdo z lidi ktere znam tohle nema rad, pocinaje lidmi od 14 do 90 let. takze na tomhle neni nic alternativnigho... bych tedy pozadal o prece jen presnejsi definici tve "alternativni mladeze"

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:51:47 17. 09. 2009 blokovaný
default.png
To sou lidi který nesnášej třeba zbytečné represe,policejní brutalitu a hlavně nesnášej takové to šedivo.A věř,že pár těch lidí znam a skutečně žadnou podporu od státu a státních organů(třeba policie) skutečně necítej.Bohužel cítěj pravej opak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:26:18 17. 09. 2009
honzad..jpg
mno jen pro upresneni by me zajimalo, co je to v dnesni dobe ta "alternativni mladez" ??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:19:13 17. 09. 2009 blokovaný
default.png
Za to nemůžeš.Problém je spíš v jiné věci.Politické strany mají v programech podporu alternativní mládeže a pak je realita naprosto opačná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 19:29:08 17. 09. 2009 blokovaný
default.png
Proč nemam pokoru?Pokud někoho urazim,tak se mu dokážu omluvit.A už několikrát sem tu řek,že se tu nemusíme sprostě urážet.Ničemu to nepomůže....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VERONIKA 08:09:33 16. 09. 2009
default.png
Je mi líto že jsem tu tímto tématem rozpoutala takovou ,,válku,, Myslela jsem, že se mi dostane pár slušných odpovědí. Pokud by měl někdo zájem na toto téma pokecat, budu moc ráda. Mé icq- 474-648-387 ,nebo mail: nika.xsnbx@seznam.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio