Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie vs. technopárty

Zdravím, obracím se na Vás s tématem, na které už dlouho hledám odpověď. Zajímalo by mě co vy si myslíte o technopárty, o technařích a vše co je s tímto tématem spojeno. Vždy jsem slyšela názory pouze z jedné strany, ale nikdy ze strany druhé - od Vás jako od jedinců, nepřetlumočené v tv. Předem díky za odpovědi a názory. Veronika
VERONIKA :: Datum založení: 28. 08. 2009 :: celkem 105 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:25:15 29. 08. 2009
default.png
mohu říci, že mluvím na naše kolegy z PJ.. jsou to pro nás obyčejní lidé, kteří u a tam dělají bordel, jako každá větší či menší, určitým směrem zaměřená, skupina, který musíme řešit místo, níže zmiňovaného krásného víkendu s rodinou .-)). Ohledně muziky, každý má jiný styl a osobně mi je jedno jestli někdo poslouchá Hip Hop, Techno nebo Rock a při tom si strká hlavu do bedny .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:15:14 29. 08. 2009
Andras.jpg
Peca: Dodal bych ve 30 C v plných protiúderech a helmě. Do toho velice lichotivé výkřiky a narážky lidí, kteří se technopárty účastní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PLAGUE 16:50:47 29. 08. 2009
default.png
to zní jako ideální víkend :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 14:59:46 29. 08. 2009
Peca.jpg
Policistovi např. vychází na víkend volno a mohl by být s rodinou na výletě, u vody atp. Pak přijde neohlášená nebo i ohlášené technopárty, kdy s trechnaři tráví v podstatě celý čas, přičemž se mu nařízení nepostarají ani o základní věci jako je pitný režim o stravě se vůbec nebavím a to vše nejlépe ve 30st.C, navíc mu ta muzika zpravidla ani není blízká a mohl by vykonávat nějakou společnsky záslužnější činnost. Nakonec je taky možné, že takovouhle akci ani nedostane zaplacenou a spadne to do Langerových hodin zdarma. Takže jaký může mít takový policista pocit? Báječný...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 07:53:42 29. 08. 2009
dma22.jpg
Policie samozřejmě bere "technaře" jako jakéhokoliv jiného občana.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio