Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policie vs. technopárty

Zdravím, obracím se na Vás s tématem, na které už dlouho hledám odpověď. Zajímalo by mě co vy si myslíte o technopárty, o technařích a vše co je s tímto tématem spojeno. Vždy jsem slyšela názory pouze z jedné strany, ale nikdy ze strany druhé - od Vás jako od jedinců, nepřetlumočené v tv. Předem díky za odpovědi a názory. Veronika
VERONIKA :: Datum založení: 28. 08. 2009 :: celkem 105 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VEBECAK 13:11:54 03. 09. 2009
default.png
vas to zajima => http://tekk.fv.cz/freetekno-shm8.pdf ale predpokladam, ze jste uzavreni vuci jinym nazorum...necekane 2 padre: jde o to, ze souhlas majitelu v poslednich letech je...i ohledne cztk 2005 byl...takze si pozvi rakosnicka a oslav jeho narozeniny s x tisici lidmi :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ASTALAVISTA 13:10:45 03. 09. 2009
default.png
Nedávno jsem měl "rozhovor" s kolegou ohledně technopárty obecně - oba sloužíme. Dopadlo to tak, že jsme se v podstatě schodli - děláš bordel, tak hold proti tobě bude zákrok, tečka. Ale pak už se naše názory rozcházeli. Jsem zastánce toho, že prostě když děláš něco protiprávního, hold tě to bude bolet ( tim nemyslim, že dostaneš po čumáku až budou zuby lítat, ale nikdo tě ani nebude prosit ať si lehneš a dáš ruce za záda - myslim, že každej rozumně uvažující člověk chápe, jak to myslím ). Jenomže pak je to už všechno špatně, jen mu dát do zubů a nechat ho válet se v krvi, mířit na něj pistolí ( jak si jistě všichni vybavujete z jednoho videa ), to je podle mě špatně. Když už proti někomu zakročujeme, mělo by se to "dodělat" ne ho jenom zmlátit a vykašlat se na to a je jedno, jestli je to technař, hoper, týpek od DS a podobně. A co se týká toho dalšího tématu co ste tu rozjeli, docela by mě zajímalo, co by ste řekli na mě, když lidi škatulkujete podle toho co nosí a poslouchají. Nosím sk8 oblečení, posloucham hip-hop, Landu a techno mi nevadí, nosim i kšiltovku... mno tak podle vás sem asi totální odpad, kterej se k PČR dostal úplně omylem...njn, asi máte pravdu. Mno všem normálně smýšlejícím kolegům přeju málo "zajímavejch" víkendů v plný polní někde na technařích nebo DS a tomu zbytku ať trošku popřemejšlej o tom, že podle oblečení a muziky by se lidi asi soudit neměli... (za češtinu se omlouvám)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PADRE 09:06:41 03. 09. 2009
default.png
Upřímně, pokud mi přijde na pozemek třeba Křemílek s Vochomůrkou a rozjedou párty, kam pozvou třeba Rákosníčka s vílou Amálkou i motýlem Emanuelem a já je nezval, tak pokud mi znečištují okolí, ruší a nebudou chtít odejít, zavolám koho? Ano, Policii ČR...pokud neuposlechnou ani jejích výzev k opuštění mého pozemku, můžou je klidně zmlátit do modra, hlavně když zmizí...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 08:06:09 03. 09. 2009
dma22.jpg
Co tady čtu tak někteří lidi šli asi bočním vstupem nebo měli z prdele kliku u psychotestů. Jinak nazvat většinu policajtů za blbce může jenom blbec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VEBECAK 02:05:00 03. 09. 2009
default.png
ZA TEKNO, VYHOZAVOV OD POLICIE? jestli jo, tak jdu sam...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VEBECAK 02:04:08 03. 09. 2009
default.png
odkud te sem prdli? mas v hlave celkem nas*ano...tvuj nazor vlastne rozlousknul tuhle debatu, tady jde o tekno a policii. blbej policajt a rozumnej clovek. vyhral si prvni cenu, gratuluju :) a kolegove, obcas trochu srdce do pri slouzeni a ne zaslepene k*ktiny ze ZOP, kde vam furt rikaji, prohledejte fetaky zda u sebe nemaji jehly :) jasne ze obcas maji, ale vetsinu lidi ktery sbirame jsou na prvni pohled vetsinove => normalni. a hle, pod svicnem je tma, takze plesounek, pekne fasisticky nalozenej zalozenej a hrdej ma kudlu a vy s nim jednate jako s kamaradem. kdyz uz vas tak nebavi tekno, tak proc vas nebavi taky fasounsky koncerty? trochu soudnocti, nez vypustite tyhle vase jednosmerny hovinecka, ktery clovek ani nebere od vas vazne.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 17:21:24 02. 09. 2009
Andras.jpg
To není o tom, kdo se nějak odlišuje, ale o tom, že se někdo chová jako dobytek, a neuposlechne výzvy policie. Přesně jak píše appalacio.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:48:30 02. 09. 2009 blokovaný
default.png
Největší problém společnosti je asi v jedné věci.Každej kdo se nějak odlišuje,tak je hned šmejd.A třeba starší slušnej pán je hned dobrák.Já mam skušenost,že třeba řada těch staršíš slušnejch pánů a paní sou pěkné s.ině.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:03:59 01. 09. 2009
default.png
for denver.. mohu kohokoliv nazvat jakkoliv a to zejména kvůli názoru..do fyzické potyčky se pouštím až po výzvě "jménem zákona" a vzhledem k tomu, že to není "kolega", ale člověk který byl zřejmě sebrán pří sběru "nábor", tak to z něho nedělá kolegu. A dále dle jeho postoje mi jeho osobnost, potažmo on naprosto nesedí, nevyhovuje, vadí, nepovažuji ho za partnera k jednání. for Florent..jj je kolega a kolega.. apropó, denver neslouží, to on jen tak žvaní a občas to vypadá, že by třeba rád sloužil..to aby jsi věděl, že nemá cenu se příliš vzrušovat..ale jinak souhlas .-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MURAY 18:37:32 01. 09. 2009
default.png
Cody take nesympatizuju s hulici, a jsem stejneho nazoru jako ty. Hudbu at si posloucha kazdy jakou chce. Radeji zustaneme u alkoholu :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio