Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce u PČR, nováček v problematice

Zdravím Vás je mi 25, mám vystudovanou VOŠ, titul DiS(obdoba Bc.) Nynější práce mě neuspokojuje, zvažuji PČR. Něco už jsem tu pročetl. Mám takovou naivní vizi pracovat u černokabátníků /nic proti modrým košilím :)/ Rád bych pracoval jako operativec u ÚOOZ, kanceláře mám plné zuby. Chci se zdokonalovat v používání střelné zbraně. A to se mi u "chodníkářů" (nic proti, rád si tím na čas taky projdu samozřejmě) nepoštěstí, že? Četl jsem, že u policie se najde práce snad ve všech odvětvích a postech, existuje nějaká reálná šance umístění s mými požadavky? Na plat se ani radši neptám, o ten zase tak strašně nejde. Díky komukoliv za odpověď.
MESSENJAH :: Datum založení: 04. 09. 2009 :: celkem 36 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CCCUBE 14:31:50 05. 09. 2009
default.png
v prvé řádě titul DiS ti je na nic. Na místo operativce ÚOOZ musíš splňvoat min. Bc. do 8 platové třídy a pak X dalších podmínek, stanovených služebním zákonem a podmínek které si stanovuje příslušný funkcionář který vypisuje výběrové řízení. Aby jsi mohl pracovat jako operativec tak by jsi měl znát základy policejní práce a ty se naučíš jedině na tom chodníku nikde jinde a tam se teprve pozná jestli můžeš být opertivce nebo ne. Znám spoustu lidí co nastoupili na operativu z civilu a taky to podle toho vypadá (nemlvím o hosposdařine) od pohrdání uniformovanými kolegy přes absolutní neschopnosti se vypořádat s běžnými policejnímu úkony atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 11:27:33 05. 09. 2009
Pim Burger.jpg
Souhlasím s Tomášem. Zbožňuju ty, co tu poukazují na pravopis nováčků a zapomínají na svůj vlastní nebo na pravopis svých lepších dlouhosloužících příspěvků (doporučuji ti Stenliho - ten ani nemusí říkat čerňákům černý kabáty.). Jinak vám to může asi přijít směšné, když někdo mluví o černokabátnících, ale vy jste prostě policajti, co sežrali všechnu moudrost a vždy všude víte, jak se čemu říká - prostě jednou suteréni, vždycky suteréni, co?? Jinak co se týče rovnosti Bc. a DiS., tak jak to dole někdo napsal, tak při vyhledávání na stánkách policie je tam opravdu nabídka, kdy je toto vzdělání, co se týče funkce, stavěno na roveň. Ale zase proč si neužít pocit nadřazenosti, arogance a ještě si nepostěžovat na ty prokleté nováčky, co?? Tímto děkuji Tomášovi a všem ostatím, kteří se pokusili o trošku lepší přístup. Jo a něco jiného je sranda a něco jiného je vysmívání a urážení. První příspěvek od fesofa ve znění "A jinak normální??" je nejen velice zábavný a vtipný, ale i velice informativní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMAS2 11:11:21 05. 09. 2009
default.png
Omlouvám se za ty dva "netaktní" výrazy, kterými jsem tě označil. Už léta se snažím chodit z akcí přímo do postele, abych se tak vyhnul komentování cizích příspěvků pod vlivem alkoholu, u čehož se mnohdy nestíhám kontrolovat a mačkám "vložit komentář" před tím, než si stihnu uvědomit, jak že to vlastně zním, ale jaksi se mi to doposud nedaří. :) Jinak, co jsem vlastně chtěl říct je, že tím co si napsal, si z Messenjaha udělal hloupě vypadajícího žabáka a já vždycky nějak tak byl proti tomuhle, protože zastávám toho názoru, že už si dole nejpíš vytrpěl dost a je čas, aby někdo přišel s rozumným vysvětlením nebo radou spíše než zesměšňovací napodobeninou jeho prvního příspěvku. Ale tak budiš, měl jsem to asi vzít se špetkou humoru, někdy to jinak ani nejde...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STAROUS 10:19:38 05. 09. 2009
Starouš.jpg
Oh, jak hluboko jsem to musel klesnout, když jsem si zasloužil označení "totální debil" a "trapný hňup"... 1) Uznávám, že jsem položenou otázku svým příspěvkem nijak nevyřešil, ale něco jsem tím přesto některým přispěvatelům naznačit chtěl - že by bylo dobré začít používat mozek. Je vědecky dokázáno, že jej my lidé máme úplně všichni, dokonce i policisté. Jinak já osobně neberu diskuzní fórum jen jako striktní zdroj fundovaných informací (čímž nikdy nebude), ale spíš jako jednu z forem komunikace mezi lidmi. Tudíž se nebráním ani tomu, abych si občas trochu zavtipkoval a případně i tím pobavil ostatní. Samozřejmě s výjimkou tebe - ty seš evidentně na mnohem vyšší úrovni než já, prostý člověk, takže tě mé primitivní a trapné pokusy o něco vtipného logicky musí rozladit. 2) Nejsem dokonalý a v příspěvcích do diskuze si pravopis příliš nehlídám, není to UZ. Takže je pravděpodobné, že nějakou tu chybku také udělám. Mé oblíbené tři tečky (...) si do textu dávám tam, kde se mi to líbí a nijak víc to neřeším. Přesto se odvažuji tvrdit, že se můj písemný projev češtině stále podobá, takže by většina čitatelů neměla mít s "dekódováním" mých příspěvků problém. Upřímně se přiznávám, že jsem v problematice "nakládání se smajlíky pro 13-ti leté omladince" nikdy nebyl školen, ani jiným způsobem vzděláván, takže v tom tápu naprosto amatérským způsobem. Můžeš mi sem prosím napsat nějaký odkaz na web s touto problematikou, abych tento závažný nedostatek mohl odstranit? 3) Přispět k zastavení úpadku tohoto světa můžeš i ty. Začni třeba tím, že nebudeš vulgárně urážet ostatní lidi. Jinak bez komentáře...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMAS2 00:23:36 05. 09. 2009
default.png
Tak moc, jak se mi první příspěvěk protiví, ty si totální debil. 1) Jestliže v sobě nemáš něco rozumného, co by pomohlo vyrešit otázku, kterou se tu zaobíráme, je vždy lepší držet jazyk za zuby, než tady ze sebe dělat trapného hňupa. 2) Když už se budeš snažit poučovat ostatní o správnosti psaní, měl by jsi vědět, kde se správně píší čárky, kde lze umístit 3(...) tečky a jak naložit se smajlíky pro 13-ti leté omladince. 3) Kam ten svět (ten policejní) spěje...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 23:40:25 04. 09. 2009
default.png
:D :D :D :D zustan tam kde jsi...Ja si myslim ze bys u Policie nebyl spokojeny...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 22:11:19 04. 09. 2009
default.png
starouš: :D :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 21:55:07 04. 09. 2009
Andras.jpg
Starouš: Nezbývá než se slzou v oku a bolestí v srdci souhlasit:-) Např. 24 letý plukovník je dle mého názoru k výkonu své funkce zcela nesvéprávný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STAROUS 21:50:53 04. 09. 2009
Starouš.jpg
Některé dotazy do diskuze jsou fakt "hardcore" a tento k nim rozhodně patří... :o)) Alespoň že po gramatické stránce to obsahuje jen několik drobnějších chyb... Ale vlastně když o tom tak přemýšlím, tak by "obdoba Bc" a horký kandidát na "operativce u ÚOOZ" měl mít písemný projev naprosto dokonalý, ne? :o)) Nějakou tu chybku v diskuzi si přece můžeme dovolit jen my, prostí řadoví policisté. Každopádně písemný projev mnohých zájemců o službu u PČR je naprosto příšerný... Asi budu muset časem začít používat "devypatlátor" (www.prdelissimo.org/devypatlator), abych si tady v diskuzích trochu početl... Zatím se ještě chytám, protože ty příspěvky vypadají asi takto: cus chlapy je my 25 a mam hotovou školu. rikaji o me ze sem flink (asi obdoba Ing) .us chodim do prace ale nebavy mi to a tak premislym o PCR. ale nechtel bich nekam k chodnikarum (nic proti modrym kosilym) ,sem totis fakt dobrej a tak bych sel rovnou k URNE. nevite-maji tam tet misto?? rad bich se taky zdokonaloval v pouzivani strelny zbrane ,ikdys my to us celkem de proto ze obcaz strilym vzduchofkou a vjetsinou se trefim

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMAS2 16:58:55 04. 09. 2009
default.png
Podrážděnost u některých z uživatelů se spíš vzahuje na způsob, jakým se na dané věci ptáš, než na problematiku samotnou. Jestliže si do příspěvku o jednom odstavci schopen nacpat slova jako "černokabátníků, chodníkářů" nebo věty typu, že by si chtěl zdokonalit práci se zbraní, což se u řadového policisty nenaučíš tak, jako nejspíš u ÚOOZ, nezlob se na mě, ale je zcela jasně vidět, že tvé pohnutky z hlediska policejního jsou jasně ovlivněné trapnými filmy s bezpečnostní problematikou, ne-li neuvěřitelnými kriminálkami LV a NY u kterých se každý, kdo má z kriminalistikou co dočinění, od srdce směje. Takhle to prostě nikde nefunguje, ÚOOZ pracuje, mimo jiné, i nazákladě vpouštění volavek do organizovaných zločineckých skupin, na což né každý z nás má žaludek. Odhaluje vztahy mezi mafií a státní správou a věci podobné. Kdyby si se ptal na SKPV, snad se to ještě zkousnout dalo, ikdyž... Jinými slovy, je vždy lepší zjistit si něco, než se slepě ptát a hloupě pak vypadat, ale jak jsem již řekl, palce držím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio