Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce u PČR, nováček v problematice

Zdravím Vás je mi 25, mám vystudovanou VOŠ, titul DiS(obdoba Bc.) Nynější práce mě neuspokojuje, zvažuji PČR. Něco už jsem tu pročetl. Mám takovou naivní vizi pracovat u černokabátníků /nic proti modrým košilím :)/ Rád bych pracoval jako operativec u ÚOOZ, kanceláře mám plné zuby. Chci se zdokonalovat v používání střelné zbraně. A to se mi u "chodníkářů" (nic proti, rád si tím na čas taky projdu samozřejmě) nepoštěstí, že? Četl jsem, že u policie se najde práce snad ve všech odvětvích a postech, existuje nějaká reálná šance umístění s mými požadavky? Na plat se ani radši neptám, o ten zase tak strašně nejde. Díky komukoliv za odpověď.
MESSENJAH :: Datum založení: 04. 09. 2009 :: celkem 36 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STARK 11:37:24 04. 09. 2009
default.png
Já nejsem policista a ani tomu moc nerozumím. Ale za tu dobu co to tady čtu, jsem si všiml jedné věci. Jak začneš mluvit o zadních vrátkách a bočních vstupech, tak tu spoustu lidí jen nakrkneš :-). Možná proto, že ti lidi chtějí taky povýšit, ale pak jim to místo nějaký nezkušený looser zabere.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BORDA 11:35:06 04. 09. 2009
default.png
Na úvod - nepatřím k příslušníkům PČR, ale těm reakcím se vůbec nedivím. S "obdobou Bc." jsi mě vážně dostal...:) A vůbec celý tvůj dotaz zní tak trochu jako kdyby sis dělal srandu, tak doufám, že jsem se nenachytal. Tak co, je to fake? S pojmem černokabátník jsem se nějak nesetkal, ale kolegové od PČR to možná znají, i když pochybuju, že by se to nějak zvlášť používalo. Zdokonalení se střelnou zbraní - choď na střelnici a nemusíš k PČR a nevymýšlej místo toho hlouposti, u jakého útvaru se ti zdokonalení poštěstí a u jakého nikoli, ano? Asi si to představuješm, že kriminálka denně střílí po pachatelích...no to možná v televizních seriálech(německých a rakouských nejlépe).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MESSENJAH 11:20:59 04. 09. 2009
default.png
Přečtěte si ještě jednou nadpis, hlavně to za čárkou :) Pokud patříte k příslušníkům PČR, asi ještě zvážím, jestli se mi tam chce, vzhledem k vaší aroganci v písemném projevu. Z osobních zkušeností vím, že se dají najít ledajaká "zadní vrátka". Ale i tak díky za odpovědi a přeji pěkný den :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AGT 11:07:29 04. 09. 2009
default.png
Každej snad ví, co znamená titul DiS, obdobo Bc. :-)A jinak já bych letos rád obletěl Zemi balónem, i když o tom vím kulový jako ty o práci u policie. Snad si prosím tě nemyslíš, že tě po chvilce na chodníku vemou na ÚOOZ!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MESSENJAH 11:03:39 04. 09. 2009
default.png
Nemyslím tím, že tam chci hned po vstupu k PČR, pokud reaguješ na tohle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FESOF 10:52:45 04. 09. 2009
default.png
A jinak normálni?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio