Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jak se ještě ubránit zlodějům???

Vím, že vloupání a krádež je věc, která je nepříjemnou událostí pro každého z nás. Proto se chci zeptat na případné rady, jak se ještě dále lze bránit... V uplynulých týdnech kolem nás vykradli v lokalitě rod.domů z cca 20 domů již 9. Měli jsme podezření, že vloupaček se dopouští skupinka lidí při kraji silnice u rozestavěného RD, která se do stavební buňky "nastěhovala" (majitel rozestavěného RD je po smrti). Později sousedka zjistila, že skupinka si tam navíc vaří i drogy. Každý z nás má obavy o svůj majetek, své zdraví a životy svých blízkých. Např. my jsme si za tímto účelem nechali nainstalovat bezpečnostní kamery s napojením na PCO. Přestože dnes po půlnoci policisté někoho v boudě zatkli a odvezli, mám nadále strach. Možné je vše-mohou v tom "jet" další osoby a může to pokračovat... Nikdo neví... Poraďte, jak se ještě lze bránit? Prý jsou ozbrojeni...
TYNCA :: Datum založení: 09. 09. 2009 :: celkem 32 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL-150 21:08:12 27. 09. 2009
Karel.150.jpg
Pomsta je projevem slaboduchosti....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 18:03:03 27. 09. 2009
default.png
netvrdím, že to není konfliktní, ale lidská blbost si nezaslouží toleranci...příspěvek Hammmra nemá s podstatou věci nic společného, není v tom kapku rozumu, taktu a ten příspěvek je arogantní, povýšenecký..lidově řečeno nasírací z podstaty, nechtěl diskutovat, chtěl mi ukázat zač je toho loket... tak proč bych si to nechal líbit... každému co jeho jest..tak asi tak..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAREL-150 12:44:53 27. 09. 2009
Karel.150.jpg
Tomu projevu taky říkáš nebýt konfliktní? Je to nesmyslné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:09:55 27. 09. 2009
default.png
dlouho jsme to už na fóru nepoznamenal, ale ty jsi idiot...Pokud máš problém porozumět psanému textu, tvůj problém. Pokud neudržíš moč a stolici, tvůj problém. Já pouze vím, že pokud ti jde o život, tak uděláš vše proto, aby sis jej zachránil a pokud už člověk má "něco" použít, tak je lepší všechno než střelná zbraň, pokud ji není schopen bezpečně ovládat. Pokud víš co se zbraní, nevidím důvod, ji doma nemít. Tématem se osobně docela dlouho zajímám, zajímám se o obranné prostředky, takže jsem osobně přesvědčen, že vím o čem píšu.. v tvém případě o tom dost pochybuji, že víš o čem píšeš...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 07:34:38 27. 09. 2009
default.png
s noční návštěvou: mezi dvěma denními šichtami si takhle jakožto praxí otřelý policajt co ho nic nepřekvapí a ničemu se nediví chrním doma a žena do mě šťouchá, že u nás doma někdo je. Bylo to v roce 2002 v říjnu kolem 20. Tak jako ničemu se nedivící a nediskutující policajt vyskočím jak na pérách, jakože mu půjdu po krku a... jednak jsem necítil pravou ruku jak jsem si na ní ležel, jednak jak jsem vylítnul se mi udělalo tmavo před očima, takže jsem na skříni ještě nahmátnul tonfu a s výkřikem "banzai, kur.a já tě zabiju!" jsem napálil rovnou do zdi. Pak bosky za ním s omítkou na čele, dupity dup, cupity cup, v pýžu po venku jako úchyl Antonín. Než jsem po sto metrech dupnul na nějaký šutr... Navíc jsem v sobě měl takového adrenalinu, že jsem po těch sto metrech nemohl ani dýchat a nemohl jsem udržet ani tu tonfu... A tady někdo bude civilistovi vykládat, co má dělat v noci. Já bych tu radu zkrátil: - zkuste se nepos..t! - nedejte vědět že jste vzhůru - uvědomte potichu policii Všechno je po probuzení proti vám, nezkoušejte zasahovat, nemůžete to vyhrát. Kdybych ale netrefil tu zeď, tak jsem ho tam ubil k smrti u ledničky, kam se šel podívat a tam by skončil naporcovaný. Oběť je i při plném vnímání v drtivé většině stresována tak, že si ten pepřák načmáchá do ksichtu sama, viz další případy. Když ne sama, tak tak blbě, že si tam s pašíkem zapláčou společně... a těch případů bylo bez výjimky 95%. Mě přijde, že někteří policisté chápou CP jako skutečnost, že nemusí jako policie konat, že tato povinnost přešla na občana. CP je od toho, aby lidi věděli, znali a volali, případně sdělovali, ale rozhodně z nich neudělá vycvičené poldy, kteří se na nějakou tu zatýkačku těší, aby si vyzkoušeli něco z Aikida v praxi - teda mluvím o těch, co v tělocvičně cvičí místo kecání.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:26:54 21. 09. 2009
default.png
nebo jsi si tady ze všech jen utahoval? Říkají ti něco věci jako rozespání oběti v noci, psychika oběti, nevycvičenost oběti, působení adrenalinu a podobně? Už tě někdy někdo vzbudil u tebe doma ve tři ráno? Jak se ti proti němu jednalo, ty chytrolíne? Já že brečím? Já to, co jsem psal, skutečně dělal, teda pardon, to, co jsi nepřečetl, možná jsi po slabikáři a Ferdu Brablencovi mohl přečíst další věc... :D Ještě tady napiš, co dělají lidi, když jim hněteš takové rady když chtějí pomoct? :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NONAME 22:24:59 18. 09. 2009
default.png
To si piš, že by respekt budila, a myslím, že bych ještě dokázal rozborku i sborku poslepu, dva roky vojny v reálném socialismu + sem tam ostré střelby u firmy se na mně podepsaly :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:52:23 18. 09. 2009
default.png
jj souhlas.. ale zbraně patří do rukou jen znalým a pokročilým .-) proto ta saiga.. myslím, že s tím zásobníkem a kompenzátorem budí respekt jako hrom a její použití či využitelnost je daleko větší.. i když souhlasím, koukat do Sa58 taky něco znamená .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NONAME 21:21:47 18. 09. 2009
default.png
Tady nejde o to, co trefím nebo netrefím, spíš o psychologický efekt - pořád ta SA58 vypadá v ruce lépe a působí odstrašujícím dojmem než obyčejná devítka nebo pepřák :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 20:12:28 18. 09. 2009
default.png
ještě k té sebeobraně.. ber v potaz, že to jsou obecné rady pro ženy, muže, mladý, starý... každý má jiné dovednosti a obranný prostředek musí být hlavně bezpečný pro uživatele.. takže sice teleskop je super, ale jaká ženská by s ním dokázala umlátit psa? Takže pepřák či paralyzér, ještě lepší kombinace obojího, je lepší.. dnes se dá sehnat paralyzér na 500tis V s pepřákem kolem 1.500Kč

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio