Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jít za snem nebo pryč od policie?

Zdravím všechny. Je mi 22let. Právě se připravuju na SSZ v lednu na bakaláře. Chci mít alespoň vysokoškolské minimum hlavně proto, že chci mít lepší výchozí pozici u policie. V žádném případě nechci dělat u nějaké firmy celé dny před počítačem. Policie nebo armáda pro mě byly snem už na střední. Moc bych se těšil na různorodou práci a trochu toho adrenalinu. Jsem asi přesně ten typ "trouby" co chce k policii ne kvůli penězům, ale proto že k tomu má už teď vztah. Jednou bych se chtěl ovšem dostat na kriminálku, presněji asi hospodářskou kriminalitu, nebo k jednomu ze zvláštních útvarů. To už jen kvůli lepším penězům, abych mohl zabezpečit případné potomky:) Ale hlavně chci práci co mě bude naplňovat a nebudu se nudit. A při které na sobě budu moci pracovat. Už od střední se připravuju a myslím že nejsem z těch, ze kterých by nešel respekt, 190cm, 95kg živé váhy zvyklé na kontaktní sporty a každodenní pohyb. Ale samozřejmě tu je problém, jsem krátkozraký a to dosti. Mám 4dioptrie, půllitry to nejsou ale je to hranice pro přijetí! Od střední nosím kontaktní čočky, jsem absolutně bez problémů, ale bojím se, že to budou brát doktoři papírově a budou problémy. S čočkami plavu, hraju kontaktní sporty i zápasím a nikdy nebyly problémy,ale nevím jestli moje prosby budou brány v řetel?? A jinak co se týče STOP STAVu s náborem. Přijimací řízení je 3 měsíce a já mám státnice až v lednu. Myslíte tedy, že kvůli situaci co je teď si mám podat přihlášku až po novém roce? Měl sem v plánu to udělat už teď v listopadu. Za všechny odpovědi a hlavně vaše názory děkuju. Ondra
OFIN06 :: Datum založení: 27. 10. 2009 :: celkem 27 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KAREL 16:56:46 02. 11. 2009
default.png
Stando, už se na to vy..... Jsi trapný uplakánek!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:20:00 02. 11. 2009
default.png
jen nesmíš vidět, jak ti nemorální mají vlastní auto, vlastní bydlení a nemají ani zlomek problémů, co máš ty. Pak tu morálku musí zkousnout i tvoje žena a děti, protože jestli chceš někde dělat pořádky na základě vlastního příkladu, tak sklidíš jen nenávist a stížnosti. Mám vyzkoušeno. Kdybych neztratil u policie dvacet let, dneska jsem byl dávno revizákem s příjmy vysoko převyšující management policie a žijící si úplně jinak. Výsledek mého životního rozhodnutí je, že mám kulové, nic po mě nebylo vidět a nic jsem nezměnil, protože ten bordel na kolečkách je držen bolševickými ukur..i velice pevně ve stavu vše pro čárky a naše odměny a klid. Za naivitu se holt platí, bohužel zaplatila za to celá moje rodina. Kdyby policie neznemožňovala lidem si přivydělávat mimo dobu zaměstnání, nemusela by platit renty, když už nemá peníze na platy. Nevím zda by to bylo schůdné, ale praxe bídných platů se všemi omezeními stavícími policistu do role občana třetí kategorie je pro fungování standardní policie vražedná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HLAVEN 11:09:58 02. 11. 2009
default.png
Sen je sen, probudíš se je den.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OFIN06 10:55:28 02. 11. 2009
default.png
A jste tu někdo z Pardubic a okolí, aby jste mi řekli z první ruky jak to tam vypadá? Ale asi stejně jako všude jinde, že:)Díky Ondra

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 22:36:23 31. 10. 2009
Andras.jpg
silly peta: Jde také o morální výši. Pro někoho je morálka nad peníze. Musíme jen věřit, že lidí s morálkou bude dostatek, a bude u policie časem lépe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SILLY-PETA 21:12:05 31. 10. 2009
default.png
No asi to tak dopadne..No ale jaký jsou morální autority?Když politici za 1 mega jsou ochotni změnit zákon...Tak budou brát všichni..Jak říkával pan Mrázek, "každej je úplatnej, jde pouze o výši"(jasně, že kvůli stovce nebudu podstupovat riziko

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:49:31 31. 10. 2009
default.png
budu mít, když odpískám jako fotbalový rozhodčí v okrese všechny víkendy. Berou všechny, pískají už i dorostenci co hrají. To přece už není výplata pro člověka, co denně musí čelit lákadlům typu pět táců za ponechané papíry atd atd. Jak odolá mladý kluk co nebydlí jinde než u rodičů, chce se osamostatnit a založit někdy rodinu? Nemusí ho trápit nějaká směšná renta po patnácti letech protože je mu jasné, že takovou dobu se tohle vydržet dneska nedá. Vytříská co se dá, ale nebude se na to hezky dívat. Kolik mu toho prokáží a co mu udělají? Vyhodí ho, na rentu ani odchodné mít nárok nebude, dostane nějaké bububu o soudu a je za vodou. Ti mladí to tak budou dělat teď podle mě natvrdo, protože všechny ceny stoupají, ale poldům jdou výplaty dolů, když už teda není dobrý rok a jen se nevalorizuje. Budeme jako rozvojová země, úplatné četnictvo, všichni o tom ví, ale oni nějak přežít musejí. Jako v Rusku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SILLY-PETA 19:36:13 31. 10. 2009
default.png
To jste napsal přesně "man without the future"...13 litrů za takové nasazení je fakt směšné, se podívejte, co berou na dávkách ty početné rodiny za nic.Dost nechápu, jak má fakt někdo z tohoto platu vyjít a navíc si nesmí prej nic vydělat..V práci Tě nezaplatí a nemůžeš si oficiálně vydělat...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 14:40:32 31. 10. 2009
Andras.jpg
Pokud chceš jít k policii, a jsi zapálený, jdi a vydrž to. Já také pořád věřím že bude lépe. Proto je potřeba brát lidi, co tu práci chtějí dělat srdcem. Ale Hammer to vystihl naprosto přesně. Dnes je základ škubat škubat škubat, hotové pokuty, nic jiného nikoho nezajímá. Prevence? Zapomeň. Honba pašíků? Zapomeň. Budeš dělat dopravu, a škubat lidi za sebemenší nesmysly.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 13:01:35 31. 10. 2009
default.png
i ty filuto jeden, kvůli třinácti tácům čistého s maturou se am jako někdo hrne? U zedníků dostaneš víc. Všude jinde dostaneš víc. Dneska, když bereme současný stav, se skrz peníze k policii nikdo hrnout fakt nemůže. S těma penězama jsi "man without the future" nemáš na to aby jsi si pořídil bydlení, domek, nic, můžeš viset akorát buď rodičům na krku, nebo za krk na stromě nebo nějaké bohaté holce na krku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio