Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jít za snem nebo pryč od policie?

Zdravím všechny. Je mi 22let. Právě se připravuju na SSZ v lednu na bakaláře. Chci mít alespoň vysokoškolské minimum hlavně proto, že chci mít lepší výchozí pozici u policie. V žádném případě nechci dělat u nějaké firmy celé dny před počítačem. Policie nebo armáda pro mě byly snem už na střední. Moc bych se těšil na různorodou práci a trochu toho adrenalinu. Jsem asi přesně ten typ "trouby" co chce k policii ne kvůli penězům, ale proto že k tomu má už teď vztah. Jednou bych se chtěl ovšem dostat na kriminálku, presněji asi hospodářskou kriminalitu, nebo k jednomu ze zvláštních útvarů. To už jen kvůli lepším penězům, abych mohl zabezpečit případné potomky:) Ale hlavně chci práci co mě bude naplňovat a nebudu se nudit. A při které na sobě budu moci pracovat. Už od střední se připravuju a myslím že nejsem z těch, ze kterých by nešel respekt, 190cm, 95kg živé váhy zvyklé na kontaktní sporty a každodenní pohyb. Ale samozřejmě tu je problém, jsem krátkozraký a to dosti. Mám 4dioptrie, půllitry to nejsou ale je to hranice pro přijetí! Od střední nosím kontaktní čočky, jsem absolutně bez problémů, ale bojím se, že to budou brát doktoři papírově a budou problémy. S čočkami plavu, hraju kontaktní sporty i zápasím a nikdy nebyly problémy,ale nevím jestli moje prosby budou brány v řetel?? A jinak co se týče STOP STAVu s náborem. Přijimací řízení je 3 měsíce a já mám státnice až v lednu. Myslíte tedy, že kvůli situaci co je teď si mám podat přihlášku až po novém roce? Měl sem v plánu to udělat už teď v listopadu. Za všechny odpovědi a hlavně vaše názory děkuju. Ondra
OFIN06 :: Datum založení: 27. 10. 2009 :: celkem 27 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BINKYS 10:34:33 28. 10. 2009
default.png
Je dobře, že k policii chtějí nastoupit lidi, kteří o tu práci mají zájem, chtějí ji dělat nejen aby se někde upíchli. A pak je smutný, že na úkor takových jsou u pčr kusy, který jen zabírají místo. Ale s tim se bohužel nedá nic dělat. Proto bych ti doporučil, dodělej si školu, pak dej přihlášku a uvidíš, jak to dopadne. S dioptriema si nedělej starost, protože nejsou stanovený pevný hranice, všude to berou jinak. A každopádně ti přeji, aby ses dostal a odváděl dobrou práci!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 18:01:04 27. 10. 2009
default.png
No tak 4 dioptrie, tak to by pachateli, aby ti lohl brejle a polda by byl v p....I 3 dioptrie je dost, Husák měl tuším 5 a proslovy měl psaný asi tak Arial 25 a vejš, páč to po každé 5 větě vyměňoval..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LH 17:53:38 27. 10. 2009
default.png
Ohledně těch dioptrií. Nevím to jistě, ale podle mě při nástupu je hraniční hodnota do 3 a půl dioptrie

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 17:38:00 27. 10. 2009
default.png
Proč si něco nalhávat?Mám to z první ruky takové informace.Kámoš to teda neřeší, práci má a třeba bude mít štěstí, horší jsou na tom ti, kteří jsou na pracáku a čekají na zázrak, že se jako dočkají...Pokud chceš skutečně k Policii, doporučuji Prahu, tam to bude podle mě nejrychlejší (jinak pokud se hlásíš v horní dolní, tak se možná nedočkáš.záleží ma každém, jak se mu popř. chce stěhovat). Co ti řekne personalistka?..."Ano, jsme rádi za Váš zájem o službu u PČR, ovšem v tuto chvíli je stop-stav a další vývoj nelze určit, samozřejmě můžete začít s náborem, ovšem tabulkový místa nejsou, budeme Vás vést v záloze"..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OFIN06 17:28:15 27. 10. 2009
default.png
To je hezký. To jsem zvědavej co mi řeknou, ale určitě se tam budu chtít vnutit. Jak řekl Honzin_88, za svým snem si musím jít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 17:22:49 27. 10. 2009
default.png
Podle mě je celkem jedno, kdy si podáš přihlášku. Je stop stav a podání přihlášky neznamená nic, když neberou. Je otázkou, jestli se po novém roce něco změní. Kámoš začal vstup k Policii v červnu a možná nastoupí únor 2010 (ale tomuto termínu nevěří prej ani ta personalistka:)) a to se prej hlásil do Brna, aby měl větší šanci šanci (ona i Praha vypadá bledě, co vím)..Takže bude čekat do února, možná i dál (možná nebude muset jít na psychotesty znova a do 2 let čekání se třeba dočká:))....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZIN_88 08:55:58 27. 10. 2009
Honzin_88.jpg
Pokud je to tvým snem tak rozhodně jít za ním.Je to pro mne otřes když vím že většina policistů je tam kvůli penězům a to nemluvím o policistkách.To se pak člověk bojí jít na ulici.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio