Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Městská policie - plat 20 000 ?

Vím, že tohle je fórum je spíše o PČR, nicméně i vy byste snad mohli o tom něco vědět. Ucházím se o místo u městské policie v jednom menším městě a když jsem mluvil s jejich personalistou, řekl mi, že po nástupním kurzu se plat strážníka pohybuje okolo 20 000,- čistého. Chtěl bych vědět, zda je to možné, nebo je to ono pověstné "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají". Předem všem děkuji.
NOBODY :: Datum založení: 03. 11. 2009 :: celkem 205 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 23:14:27 21. 03. 2011
default.png
Kamery v autech atd? Spousta věcí se dala bez kamer a zvukových nahrávek přeslechnout (neustálý slibovaný úplatky skrz chlast, urážky, nebezpečné vyhrožování), rozkecat atd, s kamarama bude spousta lidí hodně nešťastných. Prostě se to bude všecko mydlit hlava nehlava. Stačí aby se někdo trochu napil a už to jede. Obvoďák samo ví že to je mluvka, kecala, nechá ho u toho, za střízliva se mu chlap omluví a jede se dál, takto všecko natvrdo. Ta kamera má totiž ostří z obou stran. A zatímco policejti se s ní naučí velice rychle žít, drbani sotva. Kdo chce kam....

Já jsem vždycky říkal, že se u mě v rajónu budou bát ti neslušní, ne ti slušní. Protože jenom strach tvoří disciplínu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:37:43 21. 03. 2011
default.png
Já jako slušný člověk chci od policie aby mě a můj majetek chránila a neslušnému člověku pořádně nařezala! To znamená že nechci aby se policista bál můj majetek a život chránit s rizikem že ohrozí sebe trestním stíháním jako je tomu bohužel dnes a z čeho je mi opravdu špatně, těch případů je tolik.
Ach jo Denvere až ty dostaneš rozum tak se Ti uleví...

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 18:32:53 21. 03. 2011
default.png
Teda pánové tak jsem si to pročetl a obdivuji Vaší snahu, bohužel je to úplně k ničemu. Denver je totálně mimo, on to nepochopí už jen z principu, nemá vůbec tušení o čem to vlastně je, furt si bude zpívat tu svojí písničku o ubohých a slabých narkomanech, nacistech co umějí bojová umění apod.:D

Denvere:

Já jsem proti kamerám, proti další buzeraci policistů, stačí už to co se dneska děje za nesmysli. A co se týka toho zfetovaného vietnamce v Brně, tak se stydím za naši justici a zákony, novináře. To co o nich psali, no chtělo se mi zvracet. Já jsem plně fandil policistům, bohužel naši dementní soudci samozřejmě stali zase na straně fetáka.

Denvere nejlepší pro všechny Tvoje hájené kriminálníky bude, když budou vědět že jim policisté můžou dát kdykoliv přes držku a víš proč? Protože pak se prát ani nebudou, strach jim to nedovolí! Tudíš nedostanou od policistů do držky. Já jako slušný člověk v to doufám, jak to zde psal tušim poldíček. Se slušnym slušně, s drbanem co nejvíc tvrdě!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 18:09:59 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
KOSIC [2011-03-21 18:04:12]: Tak eště jednou,at je maj zaplé PŘI ZÁKROKU,PŘI PŘEVOZU KLIENTA V AUTĚ A NA SLUŽEBNÁCH V MÍSTNOSTI,KDE JE KLIENT.JINAK NE!!!!!!!!NECHCI,ABY SI POLICISTÉ NEMOHLI ODPOČINOUT ATD.TO VŮBEC,NAOPAK,AT SE KLIDNĚ VE SLUŽBĚ I TROCHU VYSPÍ,ALE AT NIKOHO PROBOHA NEMLÁTÍ,KDYŽ TO NENI FAKT SEBEOBRANA A I TAM NENI NUTNÝ TOHO ČLOVĚKA ZABÍT!!!!!!!!!!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC 18:05:34 21. 03. 2011
default.png
Denver: To už je podruhé, co jsem zjistil, že si na diskuzi protiřečíš....dávej si na to pozor.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC 18:04:12 21. 03. 2011
default.png
Dvenver: Koukni se na to, co jsi psal. Psal jsi, aby je měli nepřetržitě zapnuté. Pokud nejsi schopný si dohledat to, co jsi na téhle diskuzi psal, tak ti to můžu najít já.


Denver 23:52:48 20. 03. 2011

Musej bejt s nepřerušeným záznamem,na uniformu,do aut a na všechny služebny.


Neříkal jsi náhodou před nějakou tou chvilkou něco o tom, aby byli puštěny při zákroku, převozu a pod? Co se týká kamer na služebnách, souhlasím, aby byli v místnostech, kde se pracuje s oznamovateli nebo s pachateli....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:50:47 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
KOSIC [2011-03-21 17:45:28]: Prosimtě poslouchej mi aspon.JÁ ŘIKAM,AT JE MAJ ZAPLÉ POUZE PŘI ZÁKROKU A V AUTECH PŘI PŘEVOZU,JINAK NE!!!!!!ALE U TOHO ZÁKROKU JE PRÁVĚ DŮLEŽITÝ,ABY TO NEBYLO PŘERUŠOVANÝ!!!!!IPČR BY MĚL BEJT K DISPOZICI NEPŘERUŠENEJ ZÁZNAM!!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:47:14 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
Jo a poldicku,nechápu proč chceš kamery u dopravky,tam jde maximálně o nějaké blbé úplatky,o nic víc.Kamery musej bejt tam,kde jsou převážený lidi,PO UKOPÁNÍ VIETNAMCE K SMRTI,se mluvilo o tom,že je dostane brněnská PMJ,ale nejsem si jistej,jestli zase někdo z hora nezařídil,aby k tomu nedošlo,aby se policistům zavděčil....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC 17:45:28 21. 03. 2011
default.png
Denver: Netvrdím, že není možné, aby došlo k roztření nebo odtržení střeva, jen říkám, že je to málo pravděpodobné (když vezmu v potaz délku střev a prostoru, který se nachází v dutině břišní...).

Co se týká kamer, tak někteří pšíslušníci je mají, ale samy si určují kdy je zapnou a s tím souhlasím. Když je budou mít všichni, tak je to super věc při dokazování vini (ať už z jakékoliv strany), ale považuji za správné, aby si policisté mohli samy určit, kdy je zapnou a kdy ne. A celkem nejlepší by bylo to dát v nějakém doporučení formou metodického pokynu (pouze doporučením), ale monitorovat činsot hlídkařů nebo jiných policistů každou vteřinu jejich služby ne opravdu nesmysl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 17:29:26 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
KOSIC [2011-03-21 17:18:30]: A divíš se,že veřejnost chce ty kamery?Když už jsme došli tak daleko,že i na veřejném foru se objevují hlášky,že "tam někomu něco spadne",protože je to jedinej způsob jak někoho potrestat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio