Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Městská policie - plat 20 000 ?

Vím, že tohle je fórum je spíše o PČR, nicméně i vy byste snad mohli o tom něco vědět. Ucházím se o místo u městské policie v jednom menším městě a když jsem mluvil s jejich personalistou, řekl mi, že po nástupním kurzu se plat strážníka pohybuje okolo 20 000,- čistého. Chtěl bych vědět, zda je to možné, nebo je to ono pověstné "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají". Předem všem děkuji.
NOBODY :: Datum založení: 03. 11. 2009 :: celkem 205 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JAMESCLC 10:16:00 21. 03. 2011
default.png
DENVER [2011-03-21 10:07:30]:

Asi nechápu, jak ho porušuje?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 10:07:30 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
ANDRAS [2011-03-21 00:23:23]:

Ano, to jsou davky pro bili. Cikanum se to z tohohle nepocita. To je ta dvoji rovnost u nas. Cikanum prachy dojdou, prijdou, zarvou si a penizky jim dame jiny. Pritom sou oveseny zlatem a pred OSSZ stoji Mercedes.
Ja kdyz sem skoncil v praci a mel sem nejakou dobu nez jsem nastoupil k policii, tak mi na urade rekli, ze na podporu narok nemam, na davky hmotny nouze taky ne, pry maji povinnost me zivit rodice. Tak sem si nasel jeste narychlo jinou praci nez me vzali. Kdyz se chce vsecko jde.

Ty uz si musis uvedomit to, ze policie neni zadna samaritanska organizace, ale grazly chyta a pokud to jde tak i tresta. Nekdy to proste jinak nejde, nez jim dat jednu za usi. Pokutu z nich nikdo nevymuze, adresa hlasena na obecni urad, oznameni tim padem taky nema cenu. Oni si to pak moc rozmysli, jestli budou krast v tvym rajonu. A muzes mi vykladat, ze porusuju zakon treba 100x. Se slusnejma nejvic slusne, s grazlama nejvic tvrde. Tecka. Kdyby si delal na ulici, pochopis. Za monitorem tohle nikdy nepochopis-A TADY MÁŠ TY DŮKAZI,POLICISTA SE TU PŘIZNÁVÁ K TOMU,ŽE PORUŠUJE ZÁKON,PSAL TO TEN POLDÍČEK V TOM O TOM ÚTOKU NA STRÁŽNÍKY.Tak a to je z mé strany vše a jak řikam,klidně si posluž a msti se mi se za to,že se mi todle nezdá a nesouhlasím s tím.

Souhlasím (+ 0) Nesouhlasím (- 0)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 09:41:31 21. 03. 2011
default.png
Denvere vyjadřovat se k Tvým komentářům, argumentům apod. je jako střílet slepými náboji na terč. Ty si furt pojedeš tu svojí písničku vid? Neuznáš nikdy druhý pohled na věc.

Ale přesto si mě pobavil hláškou že John bude stát za policisty. To za nimi snad dřív budeš stát ty:)

Jo a Denvere když už si nám tady dal odkazy na cikány, co jsem takhle dát stovky zbitých a zabitých Čechu právě cikány? Další věc píšeš že si zažil zaměstnavatele co házel životopisy cikánu rovnou do koše a divíš se? Předtím jich par zaměstnal a zachvili mu ve firmě nezůstala ani klika od dveří. Cikáni si za všechen přístup k nim můžou sami, stejně jako technaři apod. Každý by měl první hledat chybu u sebe....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 04:59:23 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
ANDRAS [2011-03-21 00:23:23]: Andrasi,zjisti si co chceš,já se za svoje názory nestydím a co se týče toho podložení věcí fakty,tak to bychom tady mohli zjištovat hodně věcí nejen u mne,ale i u ostatních,nemáš ten pocit?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 00:23:23 21. 03. 2011
Andras.jpg
denver:
A to je zajímavé. Na oddělení, kde jsem dříve sloužil, sloužilo společně se mnou 5 romů a 3 romky. A div se denvere, tito romové měli ještě menší slitování se slabými a bezmocnými narkomany, než ostatní policisté. Jak mi vysvětlíš toto? Dále ti řeknu, že opravdu skáčeš od tématu k tématu a nepředkládáš žádné argumenty, jen snůšku lží. Takže máš na výběr. Buďto se napravíš, a svá tvrzení podložíš skutečnými ověřenými fakty, nebo si podle IP zjistím odkud píšeš, a zeptám se tě osobně. A věř mi, že pokud budu chtít, tak si to zjistím...Nevyhrožuji ti, jen apeluji na změnu v tvém přístupu k diskuzi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:52:48 20. 03. 2011 blokovaný
default.png
KOSIC [2011-03-20 23:43:21]: Promin,todle neni o tom,že bych to nechtěl napsat přímo tobě,ale nechci tady některé věci říkat veřejně.Já za ty kamery buju bojovat,to sem si vzal jako životní cíl a nejsem sám,kdo je chce,takže uvidíme co a jak.Musej bejt s nepřerušeným záznamem,na uniformu,do aut a na všechny služebny.IPČR si pak bude moct jen požádat o záznam a hotovo....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC 23:43:21 20. 03. 2011
default.png
Denver: A ve kterém jsi Romském sdružení? Jen jestli ho náhodou neznám...

Jo a jinak John je člověk, kterej podle mě nemá na MV ČR co dělat....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:32:15 20. 03. 2011 blokovaný
default.png
KOSIC [2011-03-20 23:23:27]: Nikoho nenapadám,jsem v jednom Romském združení a je zajímavé,že třeba s těma kamerama pro policisty ,souhlásí kde kdo.Pokusíme se to dát Johnovi,ale bude STÁT PŘI VÁS,TO JE JASNÉ....Dobrou noc

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC NERUŠIT :: 23:23:27 20. 03. 2011
default.png
Denver: Hele, ty skáčeš od témata k tématu.....asi tím chceš docílit toh, že se někdo podřekne nebo přeřekne...ale zatím jsem to zaregistroval už asi 3 x u tebe. Nen lepší se na to vykašlat? Pokud chceš někoho napadat ze lži, tak to taky musíš DOKÁZAT a ne jen napadat a napadat a napadat.....

Jinak co se týká situace s cikány (odmítám slovo rom, protože moji známí - romové o sobě tvrdí, že jsou cikáni), tak netvrdím, že na nich nejsou páchané křivdy, ale zase z druhé strany taky (jako každý člověk) umějí lhát a to velice dobře (za ta staletí, co tady ty chudinky cikány vraždíme, sekáme jim ruce, řežeme uši za věci, které přeci nikdy nemohli udělat)....

Co se týká zaměstnávání cikánů, tak já nejsem proti, pokud utlimí svůj temperament, který může obtěžovat jiné lidi nebo se jim nemusí líbit a tím může poškodit třeba nějakou firmu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 23:08:33 20. 03. 2011 blokovaný
default.png
KOSIC [2011-03-20 22:56:18]: Né každej Rom může sehnat práci,nemaj to jednoduchý.Poznal jsem i zaměstnavatele,kterej nás nutil házet životopisy Romů do koše.Jinak to,že se nemaj v lásce policisté a Romové,tak je takové malé státní tajemství a vláda v cizině LŽE,že naši policisté Romy chrání.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio