Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Městská policie - plat 20 000 ?

Vím, že tohle je fórum je spíše o PČR, nicméně i vy byste snad mohli o tom něco vědět. Ucházím se o místo u městské policie v jednom menším městě a když jsem mluvil s jejich personalistou, řekl mi, že po nástupním kurzu se plat strážníka pohybuje okolo 20 000,- čistého. Chtěl bych vědět, zda je to možné, nebo je to ono pověstné "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají". Předem všem děkuji.
NOBODY :: Datum založení: 03. 11. 2009 :: celkem 205 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POLDICEK 16:15:04 21. 03. 2011
default.png
http://www.novinky.cz/krimi/228313-otakar-t-nechal-pred-pokusem-o-sebevrazdu-dopis-na-rozl...


Doporučuji si přečíst diskuzi pod článkem

Nejvíc kladně hodnocený ohlas 853 hlasů:
Můžete mi někdo vysvětlit, proč se sebevrahům tak brání v jejich činnosti?

Oni tyhle názory panujou i mezi normalnima lidma.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC 16:13:57 21. 03. 2011
default.png
Denver: Jinak řečeno, neuznáváš argumenty druhé strany, respektivě se neobtěžuješ je ani zjistit abysi udělal objektivní názor a řídíš se svým subjektivním přesvědčením, které může být z důvodu silně subjektivizace až nepodložené realitou......

Nebo to mam napsat víc polopaticky? Zvaž své další návštěvy na tomto fóru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC 16:12:13 21. 03. 2011
default.png
Denver: Jinak řečeno, klidně ho i ztluču, když to bude nutné a nebo použiju adekvátním způsobem zbrań a pod.

Být to nahrané na videu, tak to povede k jediné věci - někdo bude křišet, že jsem svině a bůh ví co všechno, protože jsem ublížil nějakému jeho kamarádovi....a to, že on mě ohrožoval? To už nikho nezajímá....a jak jsem vypozoroval, stejný postup "řvaní a výtek" používáš ty.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 16:10:18 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
POLDICEK [2011-03-21 16:06:07]: "Když tam něco spadne drbanovi"-takže,co když mu něco spadne třeba na ledviny,břišní stěnu atd.Člověče uvědomuješ si,co vůbec píšeš?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC 16:09:41 21. 03. 2011
default.png
Denver: navíc si uvědom jednu věc kterou tady už psal poldicček - policisté NEJSOU ONUCE, ale lidi s tvýma názorama si je z nich dělají a to proto, aby se mohli dopustit čehokoliv, kdykoliv a jakkoliv. Mě třeba ohrožovat kdokoliv (a to i v civilním životě) tak budu postupovat "de jure" a to znamená, že když se budu cítit ohrožen, tak použiji všechny dostupné prostředky k odvrácení bezprostředního nebezpečí a to i za aplikace dalších právních principů (zásady přiměřenosti a pod).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 16:07:16 21. 03. 2011
martoo.jpg
Těžko se s denverem někdo domluvíte, když on neuzná, že ten jeho "ubohý" narkoman ve většině případů páchá trestnou činnost a chová se jako prase. Se slušným narkomanem jsem se ještě nesetkal.

Už vůbec nepochopí, že pokud tento jedinec začne na policisty plivat, házet své exkrementy atd., vážně ohrožuje jejich zdraví.

Nemluvě o tom, když takový "božáček" vezme kovovou tyč a máchá s ní kolem sebe, ohrožuje ostatní občany svými použitými jehlami atd., policisté proti němu zakročí fyzickou silou, tj. použijí DP, konají tak v rámci spravedlnosti a ne jak si denver myslí - ve jménu svého chtíče nakopnout člověka.

Až mu někdo trpělivě vysvětlí, co ten "ubohý narkoman" dokáže a v dosti případech napáchá, a denver překoná svůj myšlenkový blok a dostane se do fáze racionálního myšlení, pak bude debata k něčemu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 16:06:07 21. 03. 2011
default.png
DENVER [2011-03-21 15:56:34]:

Uz ted si nikdo nic nedovoli, protoze se policiste snazi nezasahovat, protoze jsou obetni beranky. Nevis vubec nic o policejni realite.
Kamery budou akorat k buzeraci policajtu, ktera je i tak dost velka. Kamery ne, jen snad pro dopravku.
Hele ty tvy udery do organu. Slusny lidi nikdo nikdy mlatit nebude a kdyz tam neco spadne drbanovi, je to jedinej zpusob jak ho potrestat. Tim s tebou koncim, o tehle veceche nic nevis, prevozy nedelas, nezakroceujes, jen si v lkidu u internetu polemizujes. Koncim s tebou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSIC 16:05:16 21. 03. 2011
default.png
Denver:

Definuj životně důležité orgány.

Podle mne jsou životně důležité orgány mozek, srdce, plíce (tam, kam se centralizujekrevní oběh při rozvoji šoku....) a nemyslím si, že by se někomu podařilo někho uhodit třeba do mozku :-D :-D Ale ne, vím jak to myslíš, ale stejně s tebou nesouhlasím. Navíc je to píčovina aby byli kamry nonstop zapnutý....takovou hovadinu může říct jen člověk, který neví o čem ta práce je.....

Policisté nic nedovolí....ty krávo, to je fráze jako svině....když policistu někdo napadne, tak ho srovná i před kamerou....jediné k čemu to povede je to, že toho policistu budou tahat na disciplnárku, protože se bránil. Uvědomuješ si vůbec co tady prosazuješ? PČR ani MP není žádný "Big brother" a ani "Vyvolení" aby byli monitorování nepřetržitě kamerou....nemůžou si o ničem povídat a podobně....meleš opravdu nesmysli, vzpamatuj se!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:56:34 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
POLDICEK [2011-03-21 15:40:38]: A poldicku,ty dáš možná facáka,ale co když někdo někoho uhodí do životně důležitejch orgánů?Chápeš aspon trochu proč je chci?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENVER 15:44:58 21. 03. 2011 blokovaný
default.png
POLDICEK [2011-03-21 15:40:38]: NE,CHCI JE S NEPŘERUŠENÝM ZÁZNAMEM A CHCI JE ZVLÁŠT V TĚCH AUTECH,UZNEJ SÁM,ŽE PAK SI POLICISTA NIC NEDOVOLÍ,UZNÁVÁŠ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio