Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Příjmací řízení po novém roce

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak to bude s příjmaním k policii po novém roce a zda se něco nezměnilo? Mám za sebou 2/3 příjmacích testů a stále čekám. dík za každý info
CATCHER :: Datum založení: 03. 01. 2010 :: celkem 63 komentářů

Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MALOMERKY 20:14:35 06. 01. 2010
default.png
To Cody
Teď už je sitauce samozřejmě jiná, zpřísnilo se to. Ovšem věřím tomu, že nechaj člověka sloužit 19 a 3/4 roku a pakho vylejou, aby mu nemuseli dávat výsluhu. Takové hajzlovinky jsou celkem běžné v tomhle státě (jenom jsem netušil, že v AČR je výsluha až po 20.letech..).
Ale obecně bych se nedivil tomu, kdyby se podobné praktiky zavedly i u PČR časem, je to sice hajzlovinka, ovšem co na tom, že?



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHNYB 19:52:17 06. 01. 2010
default.png
to CODY
koukni se prosím do interní pošty dík

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 19:49:19 06. 01. 2010
Cody.jpg
Uff,tak to je síla-člověk nemá slov.Z armády vím že ženy ve sboru jsou přítěž ale že to je takhle i u pčr je k z blití.(u army již zavedly taktiku vyhazovat lidi před dovršením 20 roku a tím nároku na renty,ale našly se tam vychcaný lidi kteří se spárovaly a pobíraj 2x příspěvek na bydlení při tom žijou v jednom bytě).Divím se že to není ošetřený něakým zákonem,např: minimální doba odpracování před mateřskou nebo tak něco.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 19:07:15 06. 01. 2010
default.png
To Cody.
Ano, takže zabírá tabulkové místo, k Policii šla pouze z vychcanosti a ostatní (chlapi) si díky takové vyžerou těch 150h v plné výši zadáčo, protože práce se musí udělat..Opravdu super! Takže bych řekl dámám z personálního, aby si jednou za měsíc daly službu o víkendu, když nabírají tak platné zaměstnance..

Jinak ještě v rámci starého zákona to fungovalo tak, že novopečená policistka šla na rizikáč, pak druhé, často třetí dítě a pak šla na personální a tam dala výpověď. Personalistky ji poděkovaly za práci u sboru a odešla s pravidelnou měsíční výsluhou až do důchodu..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 18:47:59 06. 01. 2010
Cody.jpg
Tvoje slova dokazuje to,že jedna z těch 2 už je těhotná na rizikáči doma,takže na tom něco bude.Personalista byla žena.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 16:53:12 06. 01. 2010
default.png
To Cody.
Samozřejmě, že pokud přijímá chlap (jako funkcionář), tak je mu sympatičtější žena a vezme ji na úkor 2 metrového chlapa, takže s tvým příspěvkem souhlasím na 100%.
Problém je ovšem poněkud v krátkozrakosti takového jednání:

1. Při vší ústě k ženám, policisté na ulici by měli být především chlapi.Já sám jsem pár holčiček v unformě viděl a nedovedu si představit, že mi mě takové tintítko mělo ochránit před 2 metrovým trestaným grázlem..Sorry.

2. Až ty děvčátka poznají, o čem ta práce je, tak po krátké době donesou papír na rizikáč a půjdou na mateřskou. Znám policisty a dost to otevřeně řekne, že se tohle děje. Takže výsledkem toho je, že se drží tabulkovej flek babám na mateřských dovolených a ten zbytek musí dělat za ně (kdyby to byl jeden člověk, ovšem takových bývá vícero a jak k tomu pak ostatní chlapi příjdou, že musí dělat za někoho, kterej je u Policie pouze z vychcanosti)..


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 16:37:42 06. 01. 2010
Cody.jpg
To by mne také zajímalo,řekl bych stovky ale podle stop stavu,situaci kolem a z tohodle fora mi vycházi spise tisice.Tisice lidi pripravenych nastoupit na zavolani:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DMA22 11:38:40 06. 01. 2010
dma22.jpg
Teď se vám to docela táhne. Já když jsem nastupoval tak komplet celé přijímací řízení jsem měl zmáklé za 3 týdny a 1.ního v měsíci jsem rovnou nastoupil. By mě zajímalo kolik lidi má testy hotové a čeká, jestli to jsou desitky, stovky či tisíce... ??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 11:17:23 06. 01. 2010
Cody.jpg
to JOHNYB: Nábor jsem začal v Květnu 2009 a než sem poznal a prokoukl ten špatný systém přijímání chvíli to trvalo,lidi co se mnou dělaly fyzický,psychický už dávno slouží(možná v tom hraje roli i to že se jednalo o ženy).Takže moje rada zní nespoléhat se na jednoho náboráře ale otravovat všechny dostupné-ten můj první mi to řekl na rovinu: sežentě si místo sám,nejprve musíte mít místo,pak vás pošlu na zdravotní.Nyní je situace taková že mám termín zdravotní a i oddělení kam bych chtěl nastoupit,ale 100% to není.To že někdo má vše hotové 4 měsíce a já budu mít čerstvé zdravotní vůbec nehraje roli,záleží na řediteli oddělení po kom šáhne.Uvidíme....řekl slepý.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHNYB 00:36:34 06. 01. 2010
default.png
TO CODY:
S těma tvojema zdravotníma to je jak? To ti normálně zavolala personalistka anebo to máš nějak po známosti? A v jakém kraji jsi náborovaný? Dík.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio