Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Příjmací řízení po novém roce

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak to bude s příjmaním k policii po novém roce a zda se něco nezměnilo? Mám za sebou 2/3 příjmacích testů a stále čekám. dík za každý info
CATCHER :: Datum založení: 03. 01. 2010 :: celkem 63 komentářů

Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DMA22 20:01:58 03. 01. 2010
dma22.jpg
Pořád, pořád a pořád dokola... každý druhý topic je nábor po novém roce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LDIABLO 19:17:56 03. 01. 2010
default.png
Jsem na tom uplně stejně mám hotový fyzický,psycho a zdravotní jsem nestihl kvuli stop-stavu.V prosinci mě přišel dopis že mojí žadost zamítají.O tomhle dopise mě náborařka řikala že je to jen formalita že musí mít příjmací řízení do konce roku nějako ukončeno.Ale je zajmavé že některým kamarádum nic nepřišlo s tím rozdílem že oni mají vše hotové.Docela dost by mě štvalo když by mě chtěli vyšachovat jen kvuli tomu že jsem nestihl zdravotní:(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POOKY 17:07:07 03. 01. 2010
Pooky.jpg
Dle tiskové mluvčí policejního prezídia jsi jsou vědomi toho, že v republice chybí více jak 3 tisíce policistů, ale má to jeden háček. Policie stále chybí 900 milionů na provoz. Tudíž dle slov tiskové mluvčí nikdo netuší, kdy dojde opět k plošným náborům k Policii Čr. Tudíž ti nezbývá nic jiného, než doufat. Na druhou stranu, hovořila o plošných náborech, nikoliv o kus za kus a ti co mají testy hotové s trochou štěstí nastoupí, ale mnoho jich nebude. Podle informací co mám by měli 15. ledna nastoupit ti co měli nastupovat již v prosinci, co bude dál po tomto termínu už ale nikdo neví.
Pokud chceš spolehlivější informace, zavolej si personalistovi, co s tebou začal přijímací řízení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio